184 809 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Gyönyörű, antik megjelenésű lámpa formájú lámpatest. A kültéri terület jó megvilágításához.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Gyönyörű, antik megjelenésű lámpa formájú lámpatest. A kültéri terület jó megvilágításához.

Kandeláber lámpák

A weboldalunk az otthoni kandeláber lámpák alkatrészeinek széles választékát kínálja a kültéri lámpák kategóriájában. Ha elegáns és stílusos kandeláber lámpát szeretne otthona külső területeire, nálunk minden szükséges alkatrészt megtalál.

Az elektromos kandeláber lámpák remek módjai a különleges fényhatások elérésének. Az alkatrészeket azonban idővel cserélni vagy karbantartani kell, hogy a lámpa mindig a legoptimálisabb állapotban legyen. Ezért fontos, hogy a megfelelő és minőségi alkatrészeket válassza.

Weboldalunkon számos alkatrészt találhat, amelyekre szüksége lehet a kandeláber lámpákhoz, mint például a foglalatok, a csatlakozók és a kábelek. Mindegyik alkatrész alaposan kiválasztott és tesztelt, hogy biztosítsuk a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.

A választékunkban mindenféle kandeláber lámpákhoz megtalálható az ideális alkatrész. Legyen szó modern vagy klasszikus stílusú lámpáról, nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet. A különböző méretek, formák és anyagok széles választékát kínáljuk, hogy megfeleljen az egyedi igényeknek.

Minden alkatrészünk tartós anyagokból készült, és ellenáll a különböző időjárási körülményeknek, így akár az egész évben kültéren is használhatók. Emellett könnyen telepíthetők és karbantarthatók, így mindenki számára könnyű feladat lesz beépíteni ezeket az alkatrészeket a kandeláber lámpába.

Áraink versenyképesek és kiváló minőséget kínálunk az alkatrészek széles választékáért. Weboldalunk felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így egyszerűen navigálhat és megtalálhatja a keresett alkatrészt.

Ha elegáns és stílusos kandeláber lámpákat szeretne kültéri területeire, nálunk minden szükséges alkatrészt megtalál. Böngésszen weboldalunkon, válassza ki a legmegfelelőbb alkatrészeket és varázsolja otthona kültéri területeit még vonzóbbá és hangulatosabbá!


Firenze árbóc lámpa, 3 izzós, fehér Firenze árbóc lámpa, 3 izzós, fehér

Gyönyörű, antik megjelenésű lámpa formájú lámpatest. A kültéri terület jó megvilágításához.

LED árboc lámpa Vega fekete LED árboc lámpa Vega fekete

A fekete Vega LED-es oszloplámpa tiszta üvegből készült lámpatesttel nyűgöz le, amely 700 lumen fényáramú, fényes, melegfehér LED-fényt bocsát ki a széleskörű környezeti megvilágítás érdekében.

Árboc lámpa Daphne, 1 izzós Árboc lámpa Daphne, 1 izzós

A Daphne oszlopos lámpatest egy viszonylag időtálló fényforrás kültéri használatra, amely számos környezetbe illik. A fényforrás feletti átlátszó diffúzor robusztus polikarbonátból készült

Lucande Jannis LED rúdlámpa, gyűrűs, gyűrűs Lucande Jannis LED rúdlámpa, gyűrűs, gyűrűs

A Jannis ideális a modern kültéri környezetekhez, legyen az privát vagy nyilvános. A beépített márkájú LED-ek energiafogyasztás szempontjából gazdaságosak, és melegfehér fényszínnel fényes világítási hatást biztosítanak.

Árbóc lámpa Nautica 2 izzós Árbóc lámpa Nautica 2 izzós

Az ívelt fémkarok és a viszonylag széles, kúp alakú, oxigénbarna árnyalatú ernyők romantikus aurát kölcsönöznek a Nautica lámpának, és dekoratív hangsúlyt adnak a kültéren

Modern árbóc lámpa 181, fekete, 3-izzós Modern árbóc lámpa 181, fekete, 3-izzós

Sokoldalú oszlopos lámpatest - Made in Germany IP44 védelmi osztály Rúddal együtt Alapzatra vagy földdarabra történő felszereléshez (kérésre) A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, és a vállalat az 1950-es években lépett be a lámpatestek gyártásába. A következetesen magas minőség

Tájházi árbóc lámpa 677, fekete Tájházi árbóc lámpa 677, fekete

Ez az időtlenül modern kültéri lámpatest kellemesen hívogató fényt és biztonságot nyújt a kültéren. Stílusos, vidéki házas kialakításával napközben is dekoratív látványt nyújt. Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP44 védettségi osztály Rúddal együtt szállítjuk Alapzatra vagy földdarabra szereléshez A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpák gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik

Árbóc lámpa 772, barna sárgaréz, vidéki stílusban Árbóc lámpa 772, barna sárgaréz, vidéki stílusban

Rúdlámpatest vidéki házas kivitelben stílusos kültéri területekhez - MADE IN GERMANY IP23 védelmi osztály Alapzatra vagy földdarabra szereléshez 4001014 A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója nagy hagyományokra tekinthet vissza - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, és a vállalat az 1950-es években lépett be a lámpatestek gyártásába. A következetesen

Dublini oszloplámpa öntött alumíniumból, zöld színű Dublini oszloplámpa öntött alumíniumból, zöld színű

Az antik Dublin oszloplámpa hegyes burkolattal elegáns kialakításának köszönhetően különböző kültéri területekbe illeszkedik, és kellemes megvilágítást biztosít.

Flores posta fény, zöld Flores posta fény, zöld

Az impozáns Flores oszloplámpa stílusos kialakításával és gyönyörű megvilágításával győz meg. A rézből készült motorháztető nagyon dekoratív hatást kelt, és teszi teljessé az elegáns kialakítást.

Klasszikus oszloplámpa Janeiro, zöld Klasszikus oszloplámpa Janeiro, zöld

A Janeiro oszloplámpa sikeres kialakításának köszönhetően minden kültéri területen használható. Átlátszó üvegének köszönhetően kellemes megvilágítást is biztosít.

1-lámpás oszloplámpa Toscane 240 cm, zöld 1-lámpás oszloplámpa Toscane 240 cm, zöld

A Toscane oszloplámpa dísztelen kialakítású. Elegáns rézburkolatával és gyönyörű fémtestével minden kültéri területen használható.

Rúdlámpa Toscane 1-lámpás 150 cm, zöld Rúdlámpa Toscane 1-lámpás 150 cm, zöld

A Toscane oszlopvilágító lámpa sallangmentes kialakítású. Gyönyörű réz baldachinnal és sötét fémtesttel rendelkezik, így minden kültéri területen használható.

Árbóc lámpa Parma 3 izzós fehér színben Árbóc lámpa Parma 3 izzós fehér színben

A PARMA stílusos hangulatot teremt a kültéren.

Nagy rúdlámpa Fenix rézből Nagy rúdlámpa Fenix rézből

A FENIX időjárásálló, és rézoptikájú árnyékolójával antik és rusztikus megjelenésű

Gemini 502 fekete árbóc lámpa Gemini 502 fekete árbóc lámpa

A szemet gyönyörködtető GEMINI láthatóvá teszi a botlásveszélyeket, és kényelmes fényerőt biztosít a kellemes biztonságérzetért az ingatlanon.

Mast light Adessora tengervíz-ellenálló Mast light Adessora tengervíz-ellenálló

Az Adessora oszloplámpa gömbölyű, tiszta világítóüveggel és sárgaréz kerettel, tengervízálló kivitelben szemet gyönyörködtető megvilágítást biztosít minden ingatlan útvonalához egy rusztikus, antik vagy mediterrán stílusú kültéren.

Luca 270 cm-es rúdlámpa Luca 270 cm-es rúdlámpa

A varázslatos LUCA romantikus fényt biztosít a kertekben, parkokban és szállodakomplexumokban, a jólét és a pihenés légkörét teremtve. A régi sárgarézből készült formás lámpatest egyszerre elegáns és rusztikus, és stílusosan illeszkedik bármilyen mediterrán hangulatba. Energiatakarékos izzókkal is használható.

Viviana árbóc lámpa a nosztalgikus hangulatért Viviana árbóc lámpa a nosztalgikus hangulatért

Az Aiko nagyon hitelesen lett megtervezve antik megjelenésében, mert szinte azt hihetnénk, hogy visszautaztunk néhány évszázadot, annyira nosztalgikus a báj, ami sugárzik belőle.

Kandeláber Fia, 3 izzós, IP44 Kandeláber Fia, 3 izzós, IP44

A Fia kandeláber klasszikus és mégis a kor lüktetését tükrözi, lineáris kialakításának és tiszta üvegének köszönhetően, és bármely kültéri területen remekül mutat. A lámpa öntött alumíniumból és átlátszó üvegből készült, és különösen szépen mutat izzólámpákkal (nem tartozék).

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024