416 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Granito útvilágító lámpatest cortenacélból készült, és a kocka alakú test mindkét oldalán szabálytalan függőleges fényrésszel rendelkezik, így a lámpa (nem tartozék) által kibocsátott fény mind a négy irányba világít. Elektronikus előtéttel együtt. - Védelmi osztály: IP65 - Ütésállóság: IK10 - Csavarok rozsdamentes AISI 316 acélból - Tervezte Ernesto Gismondi - Gyártja: Artemide

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Granito útvilágító lámpatest cortenacélból készült, és a kocka alakú test mindkét oldalán szabálytalan függőleges fényrésszel rendelkezik, így a lámpa (nem tartozék) által kibocsátott fény mind a négy irányba világít. Elektronikus előtéttel együtt. - Védelmi osztály: IP65 - Ütésállóság: IK10 - Csavarok rozsdamentes AISI 316 acélból - Tervezte Ernesto Gismondi - Gyártja: Artemide

Kerti lámpa

A Kerti lámpa alkatézisének weboldala az ideális hely, ahol minden kerti világítással kapcsolatos igényt kielégíthetünk. Az oldal a Kültéri lámpák kategóriához tartozik, és kiváló választás mindazok számára, akik a kertjüket szeretnék feldobni és hangulatosabbá tenni egyedülálló megvilágítási lehetőségekkel.

A weboldal széles választékot kínál kerti lámpákban, mindenféle stílushoz és előnyhöz igazodva. Legyen szó minimalistán modern kertekről, vagy romantikus, vidékies hangulatot sugárzó helyekről, itt mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő megoldást.

Az oldal felhasználóbarát kialakítása és könnyen kezelhető felülete miatt könnyedén eligazodhatsz a termékkínálatban. A szűrő funkció segítségével gyorsan megtalálhatod azokat a lámpákat, amelyek kifejezetten a te igényeidnek felelnek meg. Lehetőséged van szűrni a lámpák árát, méretét, stílusát és színét is, így még gyorsabban megtalálhatod a tökéletes darabot.

A termékek részletes leírásai és képei szintén segítenek a választásban. A pontos méretekkel és specifikációkkal könnyen megtudhatod, milyen méretű és teljesítményű lámpát érdemes választanod a kerted méretei alapján.

A weboldal további előnye, hogy online vásárlási lehetőséget is kínál. Egy egyszerű és biztonságos rendelési folyamat során könnyedén megteheted a választást, majd a kívánt termékeket az otthonodba szállítják. Ezzel időt és energiát takaríthatsz meg, hiszen nem kell boltokat járnod, és a rendelésedet kényelmesen házhoz szállítják.

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, a weboldalon könnyedén elérheted az ügyfélszolgálatot is. Kedves és szakértő munkatársak válaszolnak minden kérdésedre, és segítenek a problémáid megoldásában.

A Kerti lámpa alkatézisének weboldala tehát egyedülálló lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnék a kertjüket különleges megvilágítással feldobni. A széles termékválaszték, a könnyű kezelhetőség és a kényelmes online vásárlási lehetőség mind segít abban, hogy te is megtaláld a tökéletes lámpákat a kertedhez.


Fiumicino LED ösvény lámpa, ívelt alakú Fiumicino LED ösvény lámpa, ívelt alakú

A Fiumicino LED-es útvilágítással bármilyen kültéri terület energiatakarékosan és tágasan megvilágítható. A lámpatest porszórtan bevont, öntött alumíniumból készült, előrefelé döntött ernyője melegfehér LED-eket tartalmaz, amelyek fénye a szaténozott burkolaton keresztül vakítás nélkül, nagy felületen terjed.

Ledvance Endura Classic Cascade Cascade útvonalvilágítás világos Ledvance Endura Classic Cascade Cascade útvonalvilágítás világos

Az Endura Classic Cascade útvilágítás sötétszürke alumíniumból (RAL 7016) és hengeres üvegből készült, amely szabadon lefelé függesztve van a kereten, így a fény minden irányba sugározhat. Különösen vonzóan mutat izzólámpával, számos épületstílushoz illik, és széleskörű fényeloszlásának köszönhetően nagy területet világít meg.

Ledvance Endura Classic Frame ösvény lámpa, 60cm Ledvance Endura Classic Frame ösvény lámpa, 60cm

Az Endura Classic Frame útvilágítás sötétszürke alumíniumból (RAL 7016) készült, egyenes vonalú lámpa formájú, hengeres üveggel a belsejében. A lámpa egy kerek talapzaton trónol, a beépített fényforrás (nem tartozék) pedig a nyitott kialakításnak köszönhetően minden irányba sugározza fényét. Az ösvénylámpa különösen szépen mutat izzólámpával, és számos épületstílushoz illeszkedik.

Lilia LED ösvény lámpa, 125 cm magas Lilia LED ösvény lámpa, 125 cm magas

A grafitszínű, porszórt alumíniumból készült Lilia LED-es útvilágító lámpatest karcsú társ a magán- és közterületeken található járdák és feljárók karcsú társa. Három oldalról sugárzó, lenyűgöző fényrendszere optimális megvilágítást biztosít. - védelmi osztály: IP54 - tartalmazza az előtétet és az IP68 kábelcsatlakozót

Caspa oszloplámpa 2 aljzattal Caspa oszloplámpa 2 aljzattal

A Caspa ösvényvilágítás rozsdamentes acél házát átlátszó polikarbonáttal kombinálja, és így nagyon modernnek tűnik. A fényforrás különleges jelenléte miatt a LED izzólámpa ajánlható.

Kristof hengeres lámpa, nemesacélból Kristof hengeres lámpa, nemesacélból

A Kristof ösvényvilágítás a modern egyszerűség megtestesítője, ami különösen időtlenné teszi. A polikarbonátból készült árnyékoló stabil és robusztus

Ösvény lámpa Miko, nemesacél Ösvény lámpa Miko, nemesacél

A Miko ösvényvilágítás modern dizájnban, időtlen érintéssel jelenik meg. Az átlátszó védőburkolat polikarbonátból készült, ami a lámpatestet különösen robosztussá teszi, és jobban védi a törés ellen

r.acél ösvénylámpa Todd energiatakarékos lámpához r.acél ösvénylámpa Todd energiatakarékos lámpához

A Todd egy kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült útvilágító lámpatest, amely fehér műanyag diffúzorral vakításmentes megvilágítást biztosít magán- és kereskedelmi területeken egyaránt. Legfeljebb 20 W-os energiatakarékos lámpákkal szerelhető fel, és energiatakarékos fényforrás.

BEGA 84498 LED ösvénylámpa, grafit, szögl. fejjel BEGA 84498 LED ösvénylámpa, grafit, szögl. fejjel

A LED-es ösvényvilágítás Accoya fából és alumíniumból készült. A lefelé irányuló, meleg fehér fény vakításmentes, sáv alakú fénysugarat bocsát ki a padlófelületre. A megjelenés szögletes és világos, és a felhasznált faanyagnak köszönhetően nagyon természetesnek tűnik. A poller lámpatest ideális kertek és sétányok megvilágítására, és csavarozható talppal van ellátva. - alkalmas átmenő vezetékezésre

Antracit színű KLAMP ösvény lámpa Antracit színű KLAMP ösvény lámpa

A modern forma és a kellemes és hatékony fényhatás a Klampot kültéri használatra kiváló világítási tárggyá teszi. A fény kellemesen világít lefelé.

Fekete LED ösvény lámpa Carlo Fekete LED ösvény lámpa Carlo

A henger alakú Carlo LED-es útvilágító lámpatest robusztus öntött gyantából készült, és megfelelő környezeti megvilágítást biztosít körkörös fénnyel. - Védelmi osztály: IP55 - fényforrással együtt (GU10, 3,5 W LED). - színváltó funkcióval, a lámpán állítható: meleg fehér (2700 K) / univerzális fehér (4000 K)

LED-es útvilágítás 2278, mozgásérzékelő, antracit LED-es útvilágítás 2278, mozgásérzékelő, antracit

A 2278-as hengeres LED-es útvilágítás mozgásérzékelővel van felszerelve, amely csak akkor kapcsolja be a fényt, amikor arra szükség van. Integrált túlfeszültség-védelem. Szerelőlemezzel együtt. - Mozgásérzékelő: érzékelési szög: 90°; hatótávolság: 6-8 m; időbeállítás: 10 mp-től 4 percig; fényerő beállítása: 5-150 lux - védelmi osztály: IP54 - fényerőszabályozás (külső)

Karman Xana LED kültéri ösvény feh. 130cm magas Karman Xana LED kültéri ösvény feh. 130cm magas

Az IP65 védettségű Xana dizájner LED-es útvilágító lámpatest földbe helyezett tüskéje ferdén van a talajba helyezve, úgy, hogy a lapos lámpaernyő párhuzamos legyen a talajjal. A működéshez külső transzformátor szükséges.

Louis Poulsen Toldbod ösvény lámpa, alu Louis Poulsen Toldbod ösvény lámpa, alu

Az alumíniumból készült Toldbod útvilágító lámpatest egy hengeres állványcsőből és tartókarból, valamint egy kupola alakú árnyékolóból áll. Ez utóbbi szaténozott akril borítással van ellátva, így a behelyezendő E14-es lámpa (nem tartozék) fénye szórtan lefelé sugárzik. - Védelmi osztály: IP44 - Ütésállóság: IK05

Lindby Kallie LED ösvénylámpa érzékelő nélkül Lindby Kallie LED ösvénylámpa érzékelő nélkül

A Kallie tökéletes társ, ha terasz, út vagy kert megvilágításáról van szó. A LED-es ösvényvilágítás alumíniumból készült, és az IP54-es védelmi osztály védi a por és a fröccsenő víz ellen.

Lucande Tinna LED-es útvilágítás, 80 cm Lucande Tinna LED-es útvilágítás, 80 cm

A modern Tinna LED-es útvilágítás energiatakarékos és megbízható világítást biztosít a ház körül és a kertben. A magas IP65-ös védettségi fokozatnak köszönhetően szinte bárhová felszerelhető, mivel a szél és az időjárás aligha tudja befolyásolni.

Arcchio Advik LED ösvény lámpa, 60 cm, érzékelő Arcchio Advik LED ösvény lámpa, 60 cm, érzékelő

Az Advik LED-es útvilágító lámpatest ferde fényfejjel és grafitszürke felülettel rendelkezik. A LED-ek fényesek és hatékonyak. Beépített mozgásérzékelő

Prios Gamion LED-es útvilágítás alumíniumból, 90 cm-es Prios Gamion LED-es Prios Gamion LED-es útvilágítás alumíniumból, 90 cm-es Prios Gamion LED-es

A Gamion LED-es útvilágítás lineáris kialakítású, öntött alumíniumból készült. A szögletes árnyékoló különösen jól illeszkedik a modern stílusokhoz. A melegfehér fény hívogatóan hat a bejárati területen.

Lindby Myan ösvény lámpa, V4A, egy izzós Lindby Myan ösvény lámpa, V4A, egy izzós

A Myan ösvényvilágítás tökéletes megoldás, ha stílusos ösvényvilágítást keres a kültéri területre. Rozsdamentes acélból készült, és az IP54-es védettségnek köszönhetően por és fröccsenő víz ellen is védett. A lámpabúra hengeres, és tetszés szerint igazítható.

Lindby Statius vasalat fekete érzékelő Lindby Statius vasalat fekete érzékelő

A Statius útjelző lámpa vasból készült, és fekete felületű. E27-es izzókkal szerelhető fel, és IP44-es védettséggel rendelkezik - Érzékelési tartomány 1-8m - Érzékelési szög 120°

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024