55 186 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Keskeny, világos színű, egyenletes elrendezésű fából készült, keskeny szálak alkotják a Bordesley állólámpa árnyékolóját, amelyet felül és alul fekete fém köt össze, belülről E27-es foglalattal van ellátva, és egy egyszerű állványkereten ül.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Keskeny, világos színű, egyenletes elrendezésű fából készült, keskeny szálak alkotják a Bordesley állólámpa árnyékolóját, amelyet felül és alul fekete fém köt össze, belülről E27-es foglalattal van ellátva, és egy egyszerű állványkereten ül.

Állólámpák

Az Állólámpák alkatézisének weboldala egy olyan hely, ahol mindenki megtalálhatja a tökéletes belső lámpát otthonába. Bár az állólámpák elsősorban a világítást szolgálják, de emellett kiváló dekorációs elemek is lehetnek a belső térben. A weboldalunkon olyan állólámpákat mutatunk be, amelyek a legkülönbözőbb stílusokban és kialakításokban elérhetők.

Először is, a weboldalunk felhasználóbarát és könnyen navigálható kialakítását szeretnénk kiemelni. Az egyértelmű kategóriák és szűrési lehetőségek segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb lámpát. Az Állólámpák alkatézisében kifejezetten a belső térben elhelyezhető lámpák kerültek bemutatásra. Ezek a lámpák tökéletesek lehetnek a nappaliban, hálószobában, étkezőben vagy bármely más belső helyiségben, ahol extra fényforrásra van szükség.

A termékek részletes leírásai mellett különböző fényképek és mutatók is találhatók, amelyek segítségével jobban megismerheted a lámpák megjelenését és funkcióit. Így könnyebbé válik a választás, és garantáltan megtalálod azt a lámpát, ami leginkább harmonizál az otthonod stílusával. A weboldalunkról történő vásárlás gyors és egyszerű, és online fizetési lehetőségeket is biztosítunk, hogy gyorsan birtokba vehesd az általad választott lámpát.

Az Állólámpák alkatézisének weboldala minden olyan látogató számára hasznos információkkal rendelkezik, aki belső térben elhelyezhető lámpát keres. Az egyedi és stílusos állólámpáink garantáltan feldobják az otthonodat, és nemcsak a világítás, de a dekoráció terén is kimagaslóak. Ne habozz, látogass el a weboldalunkra, és válaszd ki az álmaid lámpáját!


Vanda álló lámpa firenzei stílusban, elefántcsont Vanda álló lámpa firenzei stílusban, elefántcsont

A Vanda állólámpa egy firenzei stílusú, vasból és üvegből készült álom. Az ívelt keretet levelek formájú díszítőelemek díszítik. A lámpaernyőkön található színátmenet teszi teljessé ennek az állólámpának a természetes esztétikáját.

Ragna LED álló lámpa, dimmerrel, matt nikkel Ragna LED álló lámpa, dimmerrel, matt nikkel

A Ragna állólámpa áradó tálja viszonylag nagy, fényereje pedig erős. Ugyanakkor a Ragna nagyon kellemes, hangulatos fényt ad.

By Rydéns Hermine állólámpa, sárgaréz By Rydéns Hermine állólámpa, sárgaréz

A keleties kialakítású Hermine állólámpa fémből készült, matt sárgaréz kivitelben. A lámpaernyő két különböző méretű és átmérőjű, egymásba illeszkedő hengerből áll. A lámpaernyő belsejében E27-es foglalat található az egyedi felszereléshez.

Atlanta állólámpa vászon ernyővel Atlanta állólámpa vászon ernyővel

Az Atlanta állólámpa egyszerű, fekete lakkozott fémvázával és természetes színű, hengeres vászonernyőjével tökéletesen illeszkedik a skandináv dizájn és a modern vidéki stílusú lakberendezési környezetbe. A természetes hangulatot a kereten lévő könnyű faelemek teszik teljessé.

Kiváló minőségű LED álló lámpa Mika rézmatt Kiváló minőségű LED álló lámpa Mika rézmatt

A Mika LED-es mennyezetmosó akcentusvilágítást és részleges helyiségvilágítást egyaránt teremt. Érintéses dimmerrel a fényerő szabályozásához.

LED álló lámpa Lya olvasófény nikkel-króm LED álló lámpa Lya olvasófény nikkel-króm

A Lya LED-es állólámpa egyrészt akcentusvilágítást teremt a mennyezeti alátéttel, másrészt tűpontos olvasófényt az olvasókarral. Érintéses dimmerrel a fényerő szabályozásához.

Változó LED állólámpa Artemis kézmozdulat-vezérlés Változó LED állólámpa Artemis kézmozdulat-vezérlés

Az Artemis LED-es állólámpa variálható beállítású, érzékelővel ellátott, amely nemcsak a melegfehér LED-es fényt kapcsolja be és ki, hanem lehetővé teszi a folyamatos tompítást is.

Kétrészes ernyővel - LED állólámpa Sapporo Kétrészes ernyővel - LED állólámpa Sapporo

A Sapporo mennyezeti alátét lámpaernyője két félkör alakú elemből áll. Ezek elforgathatók, szatírozott, enyhén kiálló burkolattal rendelkeznek, és meleg fehér LED-ekkel vannak felszerelve. A rúd félmagasságában elhelyezett fényerőszabályzó lehetővé teszi a fényerő kényelmes szabályozását.

Louis Poulsen márvány állól. Yuh sárgaréz, fek. Louis Poulsen márvány állól. Yuh sárgaréz, fek.

A GamFratesi tervezőpáros Yuh állólámpájának alumínium ernyője a sárgaréz váz mentén állítható magasságú. Az ernyőn lévő diffúzor biztosítja a tartósan beépített LED fényének vakításmentes eloszlását. Az árnyékoló felső végén egy hosszúkás nyílás található, amelyen keresztül a fény szintén felfelé világít. A fényerő fokozatmentes fényerőszabályzóval állítható, és a lámpatest a memóriafunkciónak köszönhetően

Vanila álló lámpa, állítható, fekete Vanila álló lámpa, állítható, fekete

A Vanila állólámpa modern dizájnjával és nagyfokú rugalmasságával nyűgöz le. A világítás iránya egyénileg állítható.

Dyberg Larsen DL31 állólámpa üvegernyő króm Dyberg Larsen DL31 állólámpa üvegernyő króm

A DL31 állólámpa ernyője három opálfehér üvegelemből áll. A lágy vonalak és éles élek kombinációjával a design bármilyen belső stílushoz illeszkedik. Az állólámpa nemcsak lefelé sugározza a fényt, hanem oldalirányban is, az ernyőn keresztül a környezetbe.

Állólámpa Capt\'n Sharky gyermekszobába Állólámpa Capt'n Sharky gyermekszobába

A Capt\'n Sharky állólámpa dekorációként és közvetett világításként szolgál a gyerekszobában. A gyermekkönyvsorozat eredeti motívumával nyomtatva ideális minden Sharky-rajongó számára

Jieldé Aicler AID433 állólámpa 4x30cm, fekete Jieldé Aicler AID433 állólámpa 4x30cm, fekete

A francia Jieldé gyártó Aicler AID433 állólámpa teljesen alkalmazkodik a környezetéhez. A csuklók segítségével a lámpatest magassága állítható, és a fénysugár iránya változtatható. A talpnál lévő forgatható mechanizmus lehetővé teszi az egész lámpatest elforgatását is. Az árnyékoló klasszikus hengeres alakú, és irányított fénysugarat biztosít

ALMUT 1411 állólámpa hengeres Ø 30 cm parafa ALMUT 1411 állólámpa hengeres Ø 30 cm parafa

Ez az 1411 dizájnvonalból származó állólámpa hengeres, feketére festett parafából készült ernyővel van ellátva. A világos tölgyfából készült keret és a kerek talapzat, valamint a kábel juta textilburkolata hangsúlyozza a természetes jelleget. Dimmer kapcsolóval felszerelt. Vegán, fenntartható és újrahasznosítható csomagolással.

Álló világítás Jugen, fekete, két izzós Álló világítás Jugen, fekete, két izzós

A modern Jugen állólámpa fekete, fémből készült kerettel rendelkezik, amelynek felső végén két lámpaernyő található. Az ernyők tejfehér színű fúvott üvegből készültek, és vakításmentes fényt és kellemes szobai hangulatot biztosítanak. ez a lámpa a Sforzin Miloox termékcsaládjából származik.

UMAGE Silvia közepes állólámpa fehér UMAGE Silvia közepes állólámpa fehér

A Silvia állólámpa organikus, háromszögletű levelekkel díszített ernyőjével modern klasszikusnak mutatkozik, amely bármilyen belsőépítészeti stílussal harmonizál. A levélelemek elrendezése páratlan fényhatást biztosít.

LED állólámpa Viva Free Wood 930 hamu fekete LED állólámpa Viva Free Wood 930 hamu fekete

A Vivaa Free Wood LED-es állólámpa divatos, háromlábú fa vázával és antracit színű szövetárnyékolójával modern, stílusos és időtlen megjelenésű, közvetlen és közvetett fényt egyaránt biztosít. A húzókapcsolót lenyomva tartva az állólámpa fokozatmentesen dimmelhető. - elektronikus átalakítóval felszerelve - ideális minden lakó- és üzlethelyiségben

ASZTALI LÁMPA D2522B ASZTALI LÁMPA D2522B

Az elegáns és modern D2522B asztali lámpa tökéletes kiegészítése lehet bármelyik otthoni vagy irodai térnek. A letisztult, fekete színű lámpa egyedi formatervezése és kiváló minőségű anyaghasználata kiemeli bármelyik helyiséget. A tartós és stabil lámpatest minimális helyigénye miatt könnyen elhelyezhető akár íróasztalon, éjjeli szekrényen vagy polcon is. Az D2522B asztali lámpa tetején elhelyezett

It\'s about RoMi Biarritz álló világítás, fehér It's about RoMi Biarritz álló világítás, fehér

A Biarritz állólámpa polírozott kivitelű, merész, de elegáns megjelenésű, amely tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe. Letisztult, kecses formája felismerési értékkel bír. A mozgatható, kisméretű ernyő mindig pontosan oda irányítja a fényt, ahová szüksége van rá. Teljesen fehér színben kínál helyet egy E27-es izzónak (nem tartozék) - fenntartható anyagok használata - minden eladott lámpatest

Lindby Irmino állólámpa füstölt üvegárnyékolóval Lindby Irmino állólámpa füstölt üvegárnyékolóval

Az Irmino állólámpa fekete acélból készült, lámpaernyője pedig divatos füstölt üvegből készült. A beépített olvasólámpa további, célzott fénykibocsátást biztosíthat.

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024