40 925 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A szögletes MULTIsun LED-es süllyesztett lámpatest egy olyan lefelé irányuló lámpa, amelynek optikája a cserélhető előlapnak köszönhetően módosítható. A sunset dimmelési technológia különösen meleg dimmelt fényt tesz lehetővé.- Tartalmazza a tápegységet (fázisvezérléssel / fázisvágással dimmelhető)- Sugárzási szög: 38°- dim-to-warm: 2800 K - 2000 K- Átmenő vezetékezés lehetséges- Tartalmazza a szerelőrugót-

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A szögletes MULTIsun LED-es süllyesztett lámpatest egy olyan lefelé irányuló lámpa, amelynek optikája a cserélhető előlapnak köszönhetően módosítható. A sunset dimmelési technológia különösen meleg dimmelt fényt tesz lehetővé.- Tartalmazza a tápegységet (fázisvezérléssel / fázisvágással dimmelhető)- Sugárzási szög: 38°- dim-to-warm: 2800 K - 2000 K- Átmenő vezetékezés lehetséges- Tartalmazza a szerelőrugót- Húzásmentesítő és csatlakozó terminál az előtéten egyszerű push-clamp technológiával- Védettségi osztály: IP65

Beépíthető lámpák 230V

A Beépíthető lámpák 230V alkatéziséhoz weboldala a kiváló minőségű és sokoldalú beépíthető spot lámpákat kínálja a vásárlóknak. Ez a weboldal a Beépíthető spot lámpák kategóriájába tartozik, és azzal a céllal jött létre, hogy segítsen az alkatrészeket keresőknek megtalálni a legmegfelelőbb termékeket.

A Beépíthető lámpák 230V alkatéziséhoz weboldal egy modern és intuitív felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű navigációt a látogatók számára. A főoldalon előkelő helyen található az általános kategória, ahol az érdeklődők kiválaszthatják a Beépíthető spot lámpák alkatrészeit. Az oldal kialakítása és struktúrája pedig garantálja, hogy a vásárlók gyorsan megtalálják a számukra releváns termékeket.

A weboldal tartalmaz egy részletes termékleírást minden egyes beépíthető spot lámpa kategóriájáról. A bemutatott termékek között szerepelnek olyan népszerű márkák, amelyek híresek a minőségi alkatrészekről. A leírásban részletes információkat találnak a lámpák anyagáról, méretéről, színéről és tulajdonságairól. Emellett képek is szerepelnek a termékekről, hogy a vásárlók könnyen megtekinthessék azok kinézetét.

A Beépíthető lámpák 230V alkatéziséhoz weboldal kielégíti azokat is, akiknek szükségük van segítségre vagy tanácsra a termékekkel kapcsolatban. A weboldalnak van egy elkülönített része, ahol információkat találhatnak a vásárlók a beépíthető lámpák telepítéséről és karbantartásáról. Emellett elérhető egy gyakori kérdések (GYIK) rész, amelyben a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találhatnak választ a látogatók.

A Beépíthető lámpák 230V alkatéziséhoz weboldal egyértelműen az ügyfelek igényeire és elvárásaira összpontosítva készült. Teljes körű és megbízható információkat nyújt a termékekről, segítve a vásárlókat a legjobb döntés meghozatalában. A weboldal könnyű használhatóságot biztosít, így a látogatók könnyen megtalálják a számukra szükséges termékeket, és a könnyen érthető leírásokkal gyorsan eligazodnak a különböző lehetőségek között.


Arcchio süllyesztett mennyezeti spot Sophia, alumínium, kerek Arcchio süllyesztett mennyezeti spot Sophia, alumínium, kerek

A Sophia kerek formájával meggyőző, és sokféleképpen felszerelhető

beép. menny. spot Lounge, négyzet alakú, fehér beép. menny. spot Lounge, négyzet alakú, fehér

A mennyezetbe szerelhető Lounge süllyesztett spotlámpa négyzet alakú kerettel rendelkezik, lekerekített sarkokkal és kerek lámpafejjel. Ez utóbbi GU10 lámpával van felszerelve (nem tartozék), és elforgatható.

Boccioli beép. mennyezeti lámpa, átlátszó Boccioli beép. mennyezeti lámpa, átlátszó

Egy sok tiszta drágakőből és középen egy fehér szaténüvegből készült virág, amely egy kerek, krómozott fémtartóból nő ki - ez a BOCCIOLI. A mennyezetre szerelhető (szerelési átmérője 6,5 cm), és különösen vonzóan mutat több példányban.

LED süllyesztett gyűrű Decoclic GU10/GU5.3, kerek, ezüst LED süllyesztett gyűrű Decoclic GU10/GU5.3, kerek, ezüst

A Decoclic LED-es süllyesztett lámpatestet GU10 és GU5,3 foglalattal szállítjuk, így mindkét típusú fényforrás használható. GU5.3 fényforrások használata esetén további transzformátorra van szükség. A LED-es süllyesztett gyűrű alumíniumból készült, 30°-kal elforgatható, és 6,8 cm átmérőjű mennyezeti kivágásokba illeszkedik.

Megatron DecoclicSet LED beép. gyűrű GU10 4.2W feh Megatron DecoclicSet LED beép. gyűrű GU10 4.2W feh

A Decoclic LED süllyesztett gyűrűkészletet egy GU10 LED-lámpával szállítjuk. A gyűrű alumíniumból készült, 30°-kal elforgatható, és 6,8 cm átmérőjű mennyezeti kivágásokba illeszkedik. A GU10 lámpa 36°-os sugárzási szöggel rendelkezik, és meleg fehér fényt bocsát ki. Tartalmazza a hozzáillő foglalatot.

Megatron DecoclicSet LED beép. spot GU10 5W vas Megatron DecoclicSet LED beép. spot GU10 5W vas

A Decoclic LED-es süllyesztett gyűrűkészletet dimmelhető GU10 LED-es lámpával szállítjuk. A gyűrű alumíniumból készült, 30°-kal elforgatható, és 6,8 cm átmérőjű mennyezeti kivágásokba illeszkedik. A GU10 lámpa 36°-os sugárzási szöggel rendelkezik, és meleg fehér fényt bocsát ki. Tartalmazza a hozzáillő foglalatot.

Rugalmas nagyfeszültségű beép. spot MAL fehér Rugalmas nagyfeszültségű beép. spot MAL fehér

Forgatható, öntött alumíniumból készült mennyezeti süllyesztett lámpatest Fehér színű

Paulmann Calla forgatható dim Ø9cm 840 10db fehér Paulmann Calla forgatható dim Ø9cm 840 10db fehér

A Calla kerek LED-es süllyesztett spotot 10 darabos praktikus készletben szállítjuk. A lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben történő mennyezetbeépítésen kívül, sugárálló kialakításának köszönhetően kültéri és nedves helyiségekben is használható. A süllyesztett spotlámpa forgatható, fényerőszabályozó és univerzális fehér fényt bocsát ki.

Paulmann Calla forgatható dimm. Ø9cm 840 3db króm Paulmann Calla forgatható dimm. Ø9cm 840 3db króm

A Calla 3 darabos LED-es süllyesztett spotlámpa szett alkalmas mennyezeti beépítésre lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben. A sugárálló kialakításnak köszönhetően a kültéri és párás területeken is használható. A süllyesztett spotlámpa forgatható, fényerőszabályozó és univerzális fehér fényt bocsát ki.

Molto Luce Dark Night R telepítés 4 000K feh./fek. Molto Luce Dark Night R telepítés 4 000K feh./fek.

A Dark Night Turn Small R LED-es mennyezeti süllyesztett reflektor univerzális fehér színben világít, és magán- és kereskedelmi helyiségekben egyaránt használható. A nagy hatékonyságú vákuumos párologtatott reflektor biztosítja a vakításmentes fényt. A kerek, modern ház kiváló minőségű alumíniumból készült. Exkluzív vezérlőberendezés. - Sugárzási szög: 40° - káprázási érték (UGR):

Molto Luce Dark Night R telep. 2700K feh./ezüst Molto Luce Dark Night R telep. 2700K feh./ezüst

A Dark Night Turn Small R elforgatható LED-es mennyezeti süllyesztett reflektor kiváló minőségű alumíniumból készült kerek házzal rendelkezik, és meleg fehér LED-ekkel van felszerelve. Ezek kellemes fényt bocsátanak ki, amely ideális a belső terek megvilágítására. A LED-es süllyesztett spotlámpa otthon és kereskedelmi területeken egyaránt használható. Exkluzív vezérlőberendezés. - Sugárzási szög: 40°

mennyezeti lámpa Heraea 2 égős mennyezeti lámpa Heraea 2 égős

A Heraea süllyesztett spotlámpa gipszből készült, és könnyen átfesthető, mivel a süllyesztett spotlámpa háza szintén gipszből van formázva. A kiálló és süllyesztett négyzetek összjátéka feldobja a helyiséget, és mind a mennyezetnek, mind a falnak nagyszerű struktúrát és tiszta formákat ad.

mennyezeti lámpa Heraea 5 égős mennyezeti lámpa Heraea 5 égős

A Heraea süllyesztett spotlámpa gipszből készült, és könnyen átfesthető, mivel a süllyesztett spotlámpa háza szintén gipszből van formázva. A kiálló és süllyesztett négyzetek összjátéka feldobja a helyiséget, és mind a mennyezetnek, mind a falnak nagyszerű struktúrát és tiszta formákat ad.

Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm CCT 3db króm Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm CCT 3db króm

A magas IP65 védettségű Calla LED-es süllyesztett lámpatestkészlet egyedi fénnyel világítja meg a fürdőszobákat vagy a fürdőhelyiségeket, mivel CCT funkcióval van felszerelve, és a fénykapcsolón keresztül a melegfehér, az univerzális fehér vagy a nappali fény színre kapcsolható. A memóriafunkció a kiválasztott fényszínt a következő bekapcsolásig tárolja. - 230V-os közvetlen csatlakozáshoz

Paulmann Calla forgat. be/ki Ø9cm CCT 3db fekete Paulmann Calla forgat. be/ki Ø9cm CCT 3db fekete

A magas IP65 védettségű Calla LED-es süllyesztett lámpatestkészlet egyedi fénnyel világítja meg a fürdőszobákat vagy a fürdőhelyiségeket, mivel CCT funkcióval van felszerelve, és a fénykapcsolón keresztül a melegfehér, az univerzális fehér vagy a nappali fény színre kapcsolható. A memóriafunkció a kiválasztott fényszínt a következő bekapcsolásig tárolja. - 230V-os közvetlen csatlakozáshoz

DOTLUX MULTIsun LED süllyesztett lámpa, nikkel DOTLUX MULTIsun LED süllyesztett lámpa, nikkel

A szögletes MULTIsun LED-es süllyesztett lámpatest egy olyan lefelé irányuló lámpa, amelynek optikája a cserélhető előlapnak köszönhetően módosítható. A sunset dimmelési technológia különösen meleg dimmelt fényt tesz lehetővé.- Tartalmazza a tápegységet (fázisvezérléssel / fázisvágással dimmelhető)- Sugárzási szög: 38°- dim-to-warm: 2800 K - 2000 K- Átmenő vezetékezés lehetséges- Tartalmazza a szerelőrugókat-

Philips Dive LED beépíthető spot IP65 kerek fehér Philips Dive LED beépíthető spot IP65 kerek fehér

A Dive kerek LED-es süllyesztett reflektor magas IP65 védettségi osztályú, így a fürdőszobában és a szabadban is használható. A beépített LED-ek melegfehér fényszínben világítanak, és számos LED-dimmerrel dimmelhetők is.

LED beépített spotlámpa 7597 3-as 4000K fekete LED beépített spotlámpa 7597 3-as 4000K fekete

Ez a 7597 LED-es süllyesztett reflektor három darabból álló praktikus szettben kerül forgalomba. Az IP65 védettségű, műanyagból készült süllyesztett spot fürdőszobákban és kültéren is használható. A beépített LED-ek univerzális fehér (4000 K) fényszínben világítanak.

LED süllyesztett lámpa 7609 3,000K/4,000K Ø 17 cm LED süllyesztett lámpa 7609 3,000K/4,000K Ø 17 cm

A csúszó rögzítő rugók és az így rugalmasan kialakítható beépítési kivágás a 7609 LED-es süllyesztett lámpatestet a meglévő süllyesztett lámpatestek tökéletes helyettesítőjévé teszi. A lámpatest műanyagból készült, és a hátoldalán a fény színének kiválasztására szolgáló kapcsolóval van felszerelve. Melegfehér (3000 K) vagy univerzális fehér (4000 K) világítás választható.

Paulmann Calla, fekete, forgatható 4,000K nem fényerőszabályozható 10s Paulmann Calla, fekete, forgatható 4,000K nem fényerőszabályozható 10s

A kerek Calla süllyesztett LED-es spotlámpa praktikus 10 darabos készletben kerül forgalomba. Lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben történő mennyezetbeépítés mellett, fröccsenésmentes kialakításának köszönhetően kültéren és nedves helyiségekben is használható. A süllyesztett spotlámpa elforgatható és univerzális fehér fényt bocsát ki.

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024