39 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Faje függőlámpa árnyéka nyírfa rétegelt lemezből készült egyedi elemekből áll, amelyek egymáshoz képest eltolódnak, és a fényforrást (nem tartozék) mutatják. A fényt lefelé és oldalra bocsátja ki. Az árnyékoló kialakítása gyönyörű fényhatásokat hoz létre a helyiségben. A Faje alkalmas a nappali vagy az étkezőasztal megvilágítására. Az Envolight márka számára nagyon fontos a fenntarthatóság. A lámpákat

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Faje függőlámpa árnyéka nyírfa rétegelt lemezből készült egyedi elemekből áll, amelyek egymáshoz képest eltolódnak, és a fényforrást (nem tartozék) mutatják. A fényt lefelé és oldalra bocsátja ki. Az árnyékoló kialakítása gyönyörű fényhatásokat hoz létre a helyiségben. A Faje alkalmas a nappali vagy az étkezőasztal megvilágítására. Az Envolight márka számára nagyon fontos a fenntarthatóság. A lámpákat Európában gyártják, ami rövid szállítási utakat és alacsony CO2-kibocsátást tesz lehetővé. A nyírfa FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, a csomagoláshoz pedig újrahasznosítható anyagot használnak.

Függőlámpák & Csillárok

A Függőlámpák & Csillárok alkatéziséhoz készült weboldal egy kifinomult és stílusos online áruház, amely a belső lámpák kategóriájába tartozik. Ha újabb impulzusra van szükséged, vagy szereted, hogy otthonodban a megfelelő hangulat uralkodjon, akkor ez a weboldal a tökéletes választás számodra.

Az Függőlámpák & Csillárok alkatézisében minden megtalálható, ami a modern belső terek tökéletesítéséhez szükséges. A világítótestek széles választékával rendelkezünk, beleértve a kültéri és beltéri függőlámpákat, valamint a lenyűgöző csillárokat is. Mindegy, hogy minimalista vagy extravagáns stílust szeretsz, itt biztosan megtalálod a számodra megfelelő lámpát.

Weboldalunkon könnyedén navigálhatsz a különböző kategóriák között, hogy gyorsan megtaláld azokat a darabokat, amelyek hozzájárulnak otthonod harmóniájához és egyediségéhez. Függőlámpáink és csillárjaink egyaránt magas minőségű anyagokból készülnek, és a legújabb kézműves technikákat alkalmazzák a tökéletes kivitelezés érdekében. Külön figyelmet fordítunk a részletekre, hogy garantáljuk a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Termékeink között megtalálhatók az egyszerű és letisztult vonalvezetésű modern lámpák, amelyek tökéletesen illeszkednek a minimalista belső terekhez. Emellett ajánlunk klasszikus és antik stílusú lámpákat is, amelyek időtlen eleganciával bírnak. Válaszd ki a kívánt anyagot és színt, és hozd létre álmaid belső tereit a segítségünkkel!

Minden termékünket úgy választjuk ki, hogy magával ragadjon téged, és egyedülálló stílust adjon otthonodnak. Legyen szó a nappalidról, hálószobádról, étkeződről vagy akár a kültérről, itt mindent megtalálsz a tökéletes lámpákhoz. Böngéssz a különböző stílusok között, és találj rá rád illőt, amely igazán feldobja lakásodat!

Ne hagyd ki a Különleges Ajánlatokat és akciókat sem! Weboldalunk rendszeresen frissül, így mindig találsz új és izgalmas lehetőségeket a kedvező árú termékeink között. Velünk garantáltan nem csak a jó minőséget, hanem az ár-érték arányt is megtalálod!

Vagyunk az egyik legkedveltebb belső lámpák forgalmazója, és a vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Így ha kérdésed lenne, vagy segítségre van szükséged a választásban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll a segítségre, és gyorsan megválaszolja minden kérdésedet.

Függőlámpák & Csillárok alkatézisének weboldala vár rád, hogy megtaláld az ideális világítást otthonodba. Fedezd fel a lehetőségeket, és teremts egyedi atmoszférát lakásodban velünk!


Envostar Jasper függőlámpa, 3-lámpás, vonalas Envostar Jasper függőlámpa, 3-lámpás, vonalas

A háromlámpás Jasper függőlámpa tölgyfából és betonból készült, és téglalap alakú baldachinnal a mennyezetre szerelhető. A hengeres burkolatú foglalatok fekete textilkábeleken sorban lógnak le róla. A világításra különösen alkalmasak a dekoratív fényforrások (nem tartozék). Az Envolight márka nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, és lámpáit Európában gyártja. A szállítási útvonalak rövidek, a

Rondo függő lámpa, 20 cm Rondo függő lámpa, 20 cm

A Rondo diszkrét kialakítású, kerek, fehér árnyékolóval rendelkezik, amely egyenletesen sugározza a fényt. Modern kiegészítője a matt nikkel színű keret.

Lindby Enrique gerenda függő lámpa borostyán 4izzó Lindby Enrique gerenda függő lámpa borostyán 4izzó

Az Enrique függőlámpa meleg borostyán színű, gömb alakú, üvegből készült ernyővel rendelkezik. A fa gerenda gyönyörűen kiegészíti az általános dizájnt. Ideális az étkezőasztalra.

Melia függő lámpa, barna és szürke Melia függő lámpa, barna és szürke

Melia háromrétegű függőlámpa három izzófoglalattal Ennek a függőlámpának a szövetből készült ernyője szürkésbarna, fehér és szürke színekben pompázik, ami nemcsak kellemes fényt biztosít, hanem általában jól mutat a modern belső terekben is. A függőlámpa megjelenését különleges hangsúlyt ad az a tény, hogy az árnyékoló nemcsak három rétegből áll, hanem ez a három árnyékoló, amely felülről lefelé keskenyedik,

Lucande Binta függő lámpa, egy izzós, ezüstszürke Lucande Binta függő lámpa, egy izzós, ezüstszürke

Ezüst-szürke szövet függőlámpa Binta hullámos kivitelben és exkluzív designnal A Binta egy olyan függőlámpa, amely akár a múlt század évtizedeiből is származhatna, és így különösen nosztalgikus megjelenést testesít meg. Ez a hagyományos kialakítás a hullám alakú kivitelezéssel exkluzív, különleges hangsúlyokat állít a nappaliban, és megadja azt a bizonyos pluszt. Ügyesen kombinálva a Binta a modern

Winkworth függő lámpa rácsos búrával, 2 izzós Winkworth függő lámpa rácsos búrával, 2 izzós

A Winkworth függőlámpa árnyékolóját alkotó két drótketrec félkör alakú, alul nyitott. A fény körkörösen, a fény és az árnyék izgalmas játékával árad szét, hangulatos mintázatot varázsolva a szobába. A függesztékekre szerelt súlyoknak és a baldachinra szerelt csigáknak köszönhetően a magasság egyedileg állítható.

Artemide Discovery Vertical alu 100 cm, via app. Artemide Discovery Vertical alu 100 cm, via app.

Az Ernesto Gismondi által tervezett Discovery Vertical LED függőlámpa esetében csak az alumíniumgyűrű látható, amikor kikapcsolják. Bekapcsoláskor a gyűrűben lévő átlátszó PMMA-üveg láthatóvá válik, mivel a gyűrűben található LED-csík megvilágítja. - Android és iOS alkalmazással vezérelhető

LZF Cuad LED függő lámpa 0-10V szab., kék LZF Cuad LED függő lámpa 0-10V szab., kék

A Cuad LED-es függőlámpa négyzet alakú, lekerekített sarkokkal. A külső és belső felületet vékony fafurnér borítja, amelynek természetes szemcséi használat közben különösen jól látszanak. A beépített LED-ek meleg fehér fénye opálos burkolatokon keresztül felfelé és lefelé áramlik. A nagy fénykibocsátás miatt a Cuad ideális választás nagyobb helyiségekbe. - Tervezés: Burkhard Dämmer - külső dimmelhető

Northern Diva - designer függő lámpa, dió Northern Diva - designer függő lámpa, dió

Dizájner termék rétegelt lemez lécekkel, fa bevonattal

Prandina Zero S3 függő lámpa, opálüveg, Ø 28 cm Prandina Zero S3 függő lámpa, opálüveg, Ø 28 cm

A Zero egylámpás függőlámpa ernyője fúvott opálüvegből készült, elliptikusan ívelt formában. Az E27-es lámpa (nem tartozék) fényét egyenletesen sugározza minden irányba. Egyformán alkalmas privát nappalikba és nyilvános helyiségekbe. - Tervezte: Mario Mengotti

Gömb alakú LED függő lámpa Sphere, Ø 20 cm Gömb alakú LED függő lámpa Sphere, Ø 20 cm

A Sphere LED-es függőlámpa kétrészes, gömb alakú ernyője felül krómozott fémből, alul pedig polikarbonátból készül, amelynek különleges textúrájú belső része csillogó hatást kelt. Meleg fehér LED-ekkel felszerelve kellemes, energiatakarékos világítást biztosít.

LED függő lámpa Salinas, 3 000 K, matt sárgaréz LED függő lámpa Salinas, 3 000 K, matt sárgaréz

A Salinas LED-es függőlámpa modern dizájnnal és vonzó színvilággal nyűgöz le. Energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és a fényerő a normál fali kapcsolóval szabályozható (switch-dim funkció).

Semino függő lámpa kerámia ernyővel, 5-izzós Semino függő lámpa kerámia ernyővel, 5-izzós

A Semino függőlámpát mindenekelőtt az eredeti lyukmintával ellátott kerámiaernyő jellemzi. Gyönyörű kontrasztot alkot továbbá a bronzszínű tartó.

Lindby Salima függő lámpa, rácsos búrával, 4-izzós Lindby Salima függő lámpa, rácsos búrával, 4-izzós

A Salima függőlámpa filigrán ketrecárnyékolóval és fából készült kerettel rendelkezik, ami meleg hangulatot kölcsönöz a megjelenésnek. Gyönyörű design a modern belső terekhez!

Slamp Flora - designer függő lámpa, réz, 36 cm Slamp Flora - designer függő lámpa, réz, 36 cm

Gyönyörű design jellemzi ezt a függőlámpát, amely lélegzetelállítóan szép fényhatást biztosít. Bármilyen hangulatot fokoz, ha ez a lámpatest a szobában lóg!

Lucande Stakato LED függőlámpa 6izz 140 cm hosszú Lucande Stakato LED függőlámpa 6izz 140 cm hosszú

A Stakato hatlámpás LED-es függesztett lámpatest acélból és alumíniumból készült, és akril burkolatok mögött meleg fehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek a beépített 3 fokozatú dimm funkcióval a meglévő fali kapcsolón keresztül három fényerősségben (100 %, 50 % és 20 %) kapcsolhatók. Ez a fali kapcsoló többszöri megnyomásával történik. A Stakato LED-es mennyezeti lámpatest mind vizuálisan, mind világítástechnikai

Ludovico Felületi LED-es függőlámpa, 60 cm, fekete Ludovico Felületi LED-es függőlámpa, 60 cm, fekete

A Ludovico Surface LED-es függőlámpa két függesztékre van felfüggesztve, és látható baldachinnal is rendelkezik. A keret alumíniumból készült. A diffúzor polikarbonátból, az árnyékoló pedig textilből készült. Erőteljes LED-ek, amelyek meleg fehér fényt bocsátanak ki lefelé.

SEGULA Alix Wave lógó E14 függeszték 106 cm SEGULA Alix Wave lógó E14 függeszték 106 cm

Az Alix Wave függőlámpa matt fekete színű alumíniumból készült, az ernyőn, a foglalaton és a felfüggesztésen finom barázdamintázattal ellátott, nemes fényforrás számos területre. Az ernyőben lévő E14-es foglalatba tetszés szerinti izzó illeszthető.

Lógó világítás Cominio taupé/homok, 3 izzós Lógó világítás Cominio taupé/homok, 3 izzós

A háromlámpás Cominio függőlámpa nagyon kellemes körkörös megvilágítást sugároz a szinte gömb alakú, maratott üvegből készült ernyőkön keresztül. A hosszú baldachin és az ernyők konzoljai taupe színben lakkozottak.

Lógó lámpa Mela, szögletes, kilenc izzós, fekete Lógó lámpa Mela, szögletes, kilenc izzós, fekete

A Mela függőlámpa kilenc üvegárnyalatát egy téglalap alakú fém baldachinra függesztették. A felfüggesztés minden függőlámpához egyedileg beállítható a felszerelés előtt. Kilenc E14 izzóhoz (nem tartozék).

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024