264 808 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Az Escale Blade LED-es fali lámpa dimmelhető, és alumíniumból készült díszítőlemezzel rendelkezik. Mögötte egy körkörösen ívelt LED modul található, amely kellemes és meleg fehér fényt bocsát ki. A közvetett fény harmonikus légkört teremt. A LED-es lámpatest fali vagy mennyezeti lámpatestként használható. - kívülről szabályozható Triac segítségével - indirekt fény - mennyezeti és fali lámpatestként

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Az Escale Blade LED-es fali lámpa dimmelhető, és alumíniumból készült díszítőlemezzel rendelkezik. Mögötte egy körkörösen ívelt LED modul található, amely kellemes és meleg fehér fényt bocsát ki. A közvetett fény harmonikus légkört teremt. A LED-es lámpatest fali vagy mennyezeti lámpatestként használható. - kívülről szabályozható Triac segítségével - indirekt fény - mennyezeti és fali lámpatestként is használható

Fali lámpák

A weboldalunk a belső tér megvilágításához szükséges fali lámpák széles választékát kínálja az alkatész kategóriában. Ezek a stílusos és praktikus lámpák tökéletes kiegészítői lehetnek bármely belső térnek, legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy akár egy öltözőről.

Az alkatész kategória egyedi lehetőséget nyújt azoknak az ügyfeleknek, akik inkább saját elképzeléseik szerint szeretnének létrehozni egyedi fali lámpákat. Itt találhatók a különböző alkatrészek, amelyek segítségével saját ízlésüknek megfelelően kombinálhatják a lámpatestet, a borítást és a fényforrást.

A fali lámpáink között megtalálhatók a klasszikus és letisztult designoktól kezdve egészen a modern és extravagáns darabokig. Az alkatész kategóriában található lámpatestek különböző anyagokból készülnek, például fém, fa vagy üveg, hogy mindenki megtalálhassa az otthonába leginkább illő darabot.

Nem csak a designban, hanem a funkcionalitásban is kínálunk széles választékot. A weboldalon található fali lámpáink között megtalálhatók a beépített vezeték nélküli kapcsolóval rendelkező, dimmelhető, mozgásérzékelős és időzített funkcióval ellátott lámpatestek is. Így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő lámpát az igényeihez és az otthoni dekorációhoz.

Az alkatész kategória kínálja a lehetőséget, hogy kreativitásunkat szabadjára engedve megtervezzük saját fali lámpánkat. A weboldalon megtalálható instrukciók és tanácsok segítségével könnyedén elkészíthetjük álmaink fali lámpáját.

Vásároljon nálunk a legjobb minőségű és design fali lámpákért az alkatész kategóriában, és varázsolja otthonát egy olyan helyszínné, ami mindenkit elvarázsol.


Kolja fali lámpa, arany fóliás kivitelben Kolja fali lámpa, arany fóliás kivitelben

A Kolja fali lámpa nemcsak gyönyörű fényhatásával, hanem elegáns aranyszínű felületével is meggyőz.

Gerda szögletes beton fali lámpa Gerda szögletes beton fali lámpa

A Gerda fali lámpa betonból készült, ezért jól illik az ipari stílusú lakberendezési stílusokhoz.

Lucande Binta szövet fali lámpa, vintage, fekete Lucande Binta szövet fali lámpa, vintage, fekete

A Binta fali lámpa különleges kialakításával összetéveszthetetlenül nosztalgikus jelleget mutat, így a vintage lámpák közé tartozik. Hullámos felületű szövet lámpaernyője olyan, mintha a régmúlt időkből származna, és kényelmes fényhatásával hangulatos fényviszonyokat biztosít a nappaliban és a hálószobában. A tápkábelbe egy kapcsoló van beépítve

LED fali lámpa Plantation, lefelé sugárzó LED fali lámpa Plantation, lefelé sugárzó

A Plantation LED-es fali lámpa ötvözi a hagyományos, a vintage design által inspirált, valamint az átmeneti korszakok által befolyásolt stíluselemeket, és mindenhol kitűnik ananász formájával. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a fürdőszobában is használható. LED izzóval, G9 foglalattal.

Fali lámpa Arik fekete fém és fa Fali lámpa Arik fekete fém és fa

Az Arik fali lámpa kialakítása a fekete fémet fa elemekkel ötvözi, így az alkotóelemek egy modern és ugyanakkor otthonos megjelenésű fényforrássá állnak össze. A lámpaernyő magassága az állítható zsinórnak köszönhetően változtatható. A fényforrás nincs állandóan felszerelve, ezért szabadon választható

Gazdaságos LED fali lámpa MODELL króm Gazdaságos LED fali lámpa MODELL króm

A modell vékony, modern kialakítású, rugalmas karral és energiatakarékos, meleg fehér LED-ekkel rendelkezik.

Arany áttetsző fali lámpa Tartaruga Arany áttetsző fali lámpa Tartaruga

A Tartaruga fali lámpa 24 karátos aranyozott kerete finoman csillog a muránói üvegből készült átlátszó ernyőn keresztül.

Fali lámpa Kaisa, 24 karátos aranyozott, egy izzós Fali lámpa Kaisa, 24 karátos aranyozott, egy izzós

A kiváló minőségű ólomkristályüveg és az aranyozott fémelemek számos díszítéssel a Kaisa-ban nemes egészet alkotnak, amely klasszikus módon képes a lakótereket díszíteni, és hangsúlyozottan jó közérzetet keltő világítást biztosít.

FLOS KTribe W fali lámpa ezüst metálfényű FLOS KTribe W fali lámpa ezüst metálfényű

A KTribe fali lámpa a klasszikus formát ötvözi a modern extrákkal. A külső árnyékoló PMMA-ból készült, belül egy második, fehér kivitelű árnyékoló biztosítja a fény diffúzabb terjedését. - tervezte Philippe Starck - fényerőszabályzóval felszerelve

GOOD & MOJO Kalimantan fal, natúr/fekete, Ø 87cm GOOD & MOJO Kalimantan fal, natúr/fekete, Ø 87cm

A kerek, függőlegesen igazodó Kalimantan fali lámpa vizuálisan kiemelkedik. Bambuszból készült. A kerek árnyékolót kézzel szőtték, egyik oldalán fekete bambusz, a másikon pedig természetes színű bambusz található. A középen jól látható a használandó lámpa. A fali lámpa a tápvezetéken keresztül csatlakoztatható és működtethető a kábelen lévő kapcsolóval.

Jieldé Loft D4251 fali lámpa, csuklós kar, fekete Jieldé Loft D4251 fali lámpa, csuklós kar, fekete

A Jieldé Loft D4251 fali lámpa alkalmas megvilágításra a kanapé felett, az ágy mellett vagy egy kép felett is, mozgatható karjának köszönhetően minden helyzethez alkalmazkodik. Ezenkívül ipari formatervezésben mutatkozik be, ami a lámpát abszolút szemet gyönyörködtetővé teszi. A fali lámpa az ipari formatervező és alapító Jean-Louis Domecq eredeti tervein alapul az 50-es évekből.

Fali lámpa Basic gömb alakú ernyővel és hajlítható karral, nikkel Fali lámpa Basic gömb alakú ernyővel és hajlítható karral, nikkel

A Basic LED fali lámpa egy téglalap alakú fali konzolból áll, amelynek felső részén egy opálüveg gömb található. Ez egy lágy fényforrást képez. A második fényforrás egy kis pontként ül a flex kar végén, amely az alsó részen van felszerelve. - A hajlító karban lévő LED lámpa fényárama 200 lm

fali lámpa, 35,5 cm széles fali lámpa, 35,5 cm széles

A kocka alakú Pellene fali lámpa, amely a teteje felé szélesedik, közvetett fényt bocsát ki, és a fal felett és alatt diffúz fényakcentusokat hoz létre. Részletként egy hullám alakú párkányt adnak hozzá, amelynek elején egy fénynyílás található. - Tervezte: Luca Artioli

Fürdőszobai falilámpa Poppy, 1-izzós, króm Fürdőszobai falilámpa Poppy, 1-izzós, króm

A Poppy fali lámpa könnyen felszerelhető a fürdőszobában az IP44-es védettségnek köszönhetően. Fröccsenésálló, fémkerettel rendelkezik, amelyre egy üvegből készült gömb alakú lámpaernyő van erősítve. Egyedül vagy a tükör jobb és bal oldalára szerelve bármely fürdőszobát kellemes és hangulatos megvilágítással világíthat meg a választott fényforrás segítségével.

Paulmann Katla LED fali lámpa, szélesség 31 cm Paulmann Katla LED fali lámpa, szélesség 31 cm

A Katla LED-es fali lámpa szálcsiszolt alumíniumból készült, a fénykibocsátás egyéni meghatározásához forgatható alumínium borítással, valamint melegfehér LED-ekkel van felszerelve. Használható tükörvilágító lámpatestként, képvilágító lámpatestként vagy egyszerűen csak kiegészítő fényforrásként számos területen.

LED falilámpa Madera alsó fénysugár, tölgyfa LED falilámpa Madera alsó fénysugár, tölgyfa

A Madera LED-es fali lámpa természetes tölgyfából készült testből és alumíniumból készült fekete tartóból áll. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki széles lefelé irányuló szögben.

Decor Walther Omega 200 fali világítás matt fekete Decor Walther Omega 200 fali világítás matt fekete

Tiszta vonalak, nagyszerű hatás. Az Omega 200 fali lámpatest két egyenes vonalú, rúdszerű lámpabázisból áll, amelyek összeolvadnak a fényesen ragyogó domináns lámpabottal (S14-es 100 cm-es lámpák nem tartozék), és szilárdan egy falikarra vannak helyezve. A lámpatest egyenletes, lágy általános megvilágítást eredményez. Telepítése függőlegesen vagy vízszintesen lehetséges. A csatlakozó a lámpán középen

Fali világítás Bradbury, 2 izzós, szürke Fali világítás Bradbury, 2 izzós, szürke

A hamuszürke lakkozott acélból készült, kétlámpás Bradbury fali lámpa stílusos eleganciát áraszt, és lágy akcentusvilágítással gazdagítja a szobát.

Dyberg Larsen Rose fali világítás fényes fehér Dyberg Larsen Rose fali világítás fényes fehér

A fémből készült Rose fali lámpa skandináv stílusban készült, és nagyméretű üvegszórással van ellátva, amely egyenletes, vakításmentes fénykibocsátást biztosít. A csatlakozókábelen található kapcsolóval felszerelt - Gyártó: Dyberg Larsen

LED fali világítás Lahti M, Ra90 3 000 K, fekete LED fali világítás Lahti M, Ra90 3 000 K, fekete

Az alumíniumból készült modern Lathi LED-es fali lámpa nem csak vizuálisan vonzó. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki, nagyon jó színvisszaadással (CRI>90). A fényt közvetve a fal felé bocsátja ki, és kellemes és dekoratív megvilágítást teremt.

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024