671 216 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Az Escale Blade Open LED fali lámpa vizuálisan ultramodern, kellemes, indirekt fénykibocsátással. Egy lapos, kerek, matt eloxált ezüstszínű alumíniumból készült korongból áll, amelynek kör alakú, kissé középpontjától eltolt nyílása van. Itt, valamint a lámpatest körül kívülről a falat meleg fehér színben világítják meg a hátoldalon beépített LED-ek. - kívülről triac-dimmelhető - mennyezeti lámpatestként

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Az Escale Blade Open LED fali lámpa vizuálisan ultramodern, kellemes, indirekt fénykibocsátással. Egy lapos, kerek, matt eloxált ezüstszínű alumíniumból készült korongból áll, amelynek kör alakú, kissé középpontjától eltolt nyílása van. Itt, valamint a lámpatest körül kívülről a falat meleg fehér színben világítják meg a hátoldalon beépített LED-ek. - kívülről triac-dimmelhető - mennyezeti lámpatestként is használható

Fali lámpák

A weboldalunk a belső tér megvilágításához szükséges fali lámpák széles választékát kínálja az alkatész kategóriában. Ezek a stílusos és praktikus lámpák tökéletes kiegészítői lehetnek bármely belső térnek, legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy akár egy öltözőről.

Az alkatész kategória egyedi lehetőséget nyújt azoknak az ügyfeleknek, akik inkább saját elképzeléseik szerint szeretnének létrehozni egyedi fali lámpákat. Itt találhatók a különböző alkatrészek, amelyek segítségével saját ízlésüknek megfelelően kombinálhatják a lámpatestet, a borítást és a fényforrást.

A fali lámpáink között megtalálhatók a klasszikus és letisztult designoktól kezdve egészen a modern és extravagáns darabokig. Az alkatész kategóriában található lámpatestek különböző anyagokból készülnek, például fém, fa vagy üveg, hogy mindenki megtalálhassa az otthonába leginkább illő darabot.

Nem csak a designban, hanem a funkcionalitásban is kínálunk széles választékot. A weboldalon található fali lámpáink között megtalálhatók a beépített vezeték nélküli kapcsolóval rendelkező, dimmelhető, mozgásérzékelős és időzített funkcióval ellátott lámpatestek is. Így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő lámpát az igényeihez és az otthoni dekorációhoz.

Az alkatész kategória kínálja a lehetőséget, hogy kreativitásunkat szabadjára engedve megtervezzük saját fali lámpánkat. A weboldalon megtalálható instrukciók és tanácsok segítségével könnyedén elkészíthetjük álmaink fali lámpáját.

Vásároljon nálunk a legjobb minőségű és design fali lámpákért az alkatész kategóriában, és varázsolja otthonát egy olyan helyszínné, ami mindenkit elvarázsol.


Envostar Various fali lámpa, sötét fenyő Envostar Various fali lámpa, sötét fenyő

A Various fali lámpa fekete fémszálakból készült ketreces árnyékolóval van felszerelve. Kábele egy sötétre pácolt fenyőfából készült gerenda fölé görbül, amely fali konzolként és vízszintesen kinyúló karként szolgál - Európában gyártott - fenntartható csomagolásban szállítva

LED tükörvilágítás Espelho 40 cm króm 3,000 K LED tükörvilágítás Espelho 40 cm króm 3,000 K

A lapos Espelho LED-es tükörvilágítás IP44-es védettséggel és kialakítással ideális a fürdőszobák megvilágítására. A konzol a tükörre való közvetlen rögzítéshez készült. A keret robusztus acélból, a szórófej pedig műanyagból készült. Európában készült.

Arcchio Ivano LED fali lámpa, 170 cm, fekete Arcchio Ivano LED fali lámpa, 170 cm, fekete

Az Ivano LED-es fali lámpa fekete színű és alumíniumból készült. Egy hosszú merevítőrúdból áll, amely függőlegesen két fali konzolhoz van rögzítve.

Casablanca Cube - káprázásmentes fali lámpa Casablanca Cube - káprázásmentes fali lámpa

A CUBE kocka alakú testtel rendelkezik. Németországban készült!

Fali lámpa Oroszlán gyerekszobába Fali lámpa Oroszlán gyerekszobába

A kiváló minőségű fali lámpa oroszlán gyermekbarát kialakítással rendelkezik. A három reflektor szintén mozgatható, és kényelmesen egymáshoz igazítható.

BL1-LED olvasólámpa, beép./bőv., kapcsoló, acél BL1-LED olvasólámpa, beép./bőv., kapcsoló, acél

Az acélból készült BL1-LED olvasólámpa hengeres fejjel rendelkezik, amelynek beépített LED-jei 40°-os szögben bocsátanak ki meleg fehér fényt. Alkalmas bútorokra, burkolatokra és falakra történő süllyesztett és felületi szerelésre. - a falburkolaton lévő kapcsolóval ellátott - Jó színvisszaadás: CRI 90 - A fej 350°-ban elforgatható, 90°-ban elfordítható

Milan Dau - Fali lámpa kocka alakú alu fel-le Milan Dau - Fali lámpa kocka alakú alu fel-le

A kocka alakú dau a tetején háromszög alakú fénykivágással a legkülönbözőbb berendezési stílusokkal harmonizál, és kellemes fényt sugároz felfelé és lefelé.- Dimmelhető (fázisvágó dimmer)

Foscarini Gregg media semi 1 falilámpa, arany Foscarini Gregg media semi 1 falilámpa, arany

A Foscarini Gregg semi 1 fali lámpa formáját tekintve egy kavicsra emlékeztet, és így ellentétben áll a klasszikus fali lámpákkal. Az árnyékoló szájjal fújt üvegből készült, és egyenletes és vakításmentes fénykifejlődést biztosít. A Gregg fali lámpa a redukált kialakításnak köszönhetően könnyen illeszkedik a legkülönfélébb helyiség- és színkoncepciókba.

GRUPA Arigato fali 1-lámpás 110cm Ø23cm fekete GRUPA Arigato fali 1-lámpás 110cm Ø23cm fekete

A GRUPA által kifejlesztett és gyártott Arigato fali lámpa egyaránt alkalmas a nappaliba és a dolgozószobába. Két karcsú acélkarból készült kerettel és egy alumíniumból készült kerek árnyékolóval van felszerelve, amely három csuklónak köszönhetően rugalmasan igazítható. Az árnyékoló belseje fehérre lakkozott; a fényforrás (exkluzív) egy fedél mögött helyezkedik el. - dugókábellel és kapcsolóval felszerelve

Fali fáklya Grandio rozsda Fali fáklya Grandio rozsda

A stílusosan kialakított, fehér Scavo üveggel ellátott Grandio lágy, fénymentes fényt biztosít. E-14-es energiatakarékos lámpákhoz alkalmas.

Időtlen LED fali lámpa Arcos, IP20, 90 cm, fehér Időtlen LED fali lámpa Arcos, IP20, 90 cm, fehér

Az Arcos LED-es fürdőszobai fali lámpa váza kiváló minőségű alumíniumból készült, és a sarkoknál enyhén lekerekített. A fény, amelyet a benne lévő energiatakarékos LED-ek generálnak, szórtan világít a környezetbe.

Aurora falilámpa, arany/réz, kinyúlás 17,5 cm Aurora falilámpa, arany/réz, kinyúlás 17,5 cm

Az Aurora fali lámpa nemes és elegáns megjelenésével nyűgöz le. A fali tartó fémből készült, aranyozott, levélfóliával bevont, az üvegárnyékoló pedig meleg őszi színekben pompázik, így meleg fényt sugároz. Egyenként vagy egymás mellé helyezve, tetszőleges megvilágítószerekkel bármilyen helyiséget otthonos és meghitt hangulatban fürdethet

MARSET Ginger 42C LED fali lámpa Ø42cm homok MARSET Ginger 42C LED fali lámpa Ø42cm homok

A Ginger 42 C dimmelhető LED-es fali lámpa melegfehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek közvetett fényükkel kellemes hangulatot teremtenek. A Marset lámpatestet Joan Gaspar spanyol tervező tervezte, és fal- vagy mennyezeti lámpatestként használható

Lóhere LED fali lámpa, szürke, jobb változat Lóhere LED fali lámpa, szürke, jobb változat

A Klee LED-es fali lámpa két LED-es fényforrással van felszerelve: egy közvetett, körkörös fénysugárral és egy olvasólámpával, amely 45 fokban jobbra és balra is elforgatható. A Klee vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető. A közvetett világítás tompítható. Dimmer integrált.- Design: Isaac Piñeiro

Pako fali lámpa két acéllemezből, fekete Pako fali lámpa két acéllemezből, fekete

A fekete Pako fali lámpa hátoldala egy ívelt, függőlegesen igazított acéllemez, míg az előlap egy szintén ívelt, de a hátoldallal ellentétes irányban vízszintesen igazított acéllemez. Ez nemcsak gyönyörű formát, hanem nagyszerű fényhatást is eredményez a felfelé és lefelé irányuló fénysugarakkal.

Aston falilámpa, magasság 32 cm, rattan megjelenés Aston falilámpa, magasság 32 cm, rattan megjelenés

Az Aston fali lámpa műanyagból készült, rattan megjelenésű, félkör alakú ernyővel van ellátva, amelyet felül és alul szövet szegélyez. Olyan fényforrás, amely egy csipetnyi természetességet visz a nappaliba, és ideális akcentusvilágításként nappalikban, hálószobákban és előszobákban.

It\'s about RoMi Carrara fali lámpa fekete/márvány It's about RoMi Carrara fali lámpa fekete/márvány

A Carrara fali lámpa ideális az ágy melletti világításhoz. A kapcsoló a szögletes fali konzolba van beépítve, ami biztosítja a könnyed kezelhetőséget. A kerek ernyő kecses keretre van szerelve, amely a szobába nyúlik. Ez üvegből áll, még ha ez első pillantásra nem is látszik, mert lenyűgöző fehér-szürke márványozással van ellátva. Ennek a szerkezetnek köszönhetően nagyon kellemes, vakításmentes fényt

Envostar Mirror LED fürdőszobai és tükörvilágítás 60 cm Envostar Mirror LED fürdőszobai és tükörvilágítás 60 cm

A Mirror LED fürdőszobai és tükörvilágítás a fő anyagának, a tölgyfának köszönhetően természetes megjelenést kölcsönöz bármely lakótérnek. Az Envolight márka a fenntartható termékeket képviseli, és az európai gyártás révén csökkenti a szállítási útvonalakat és a CO2-kibocsátást. Emellett a csomagoláshoz nem használnak eldobható anyagokat.

Rock LED fali lámpa, műkő, fehér Rock LED fali lámpa, műkő, fehér

Az ovális alakú Rock LED fali lámpa műkőből készült, és színezésének köszönhetően enyhén márványos megjelenésű. A LED-es világítás közvetett és hangulatos hangsúlyokat teremt.

Jyla fali spotlámpa, fekete, 4,200 K, fel/le, fel-le Jyla fali spotlámpa, fekete, 4,200 K, fel/le, fel-le

A Jyla fali spotlámpa vasból készült, és modern fekete színben kapható. Modern, mégis visszafogott megjelenésével könnyedén illeszkedik a különböző lakókörnyezetekbe. A keret tetején és alján két fényforrás van elhelyezve, így az univerzális fehér fény a padló és a mennyezet felé irányul. Ezáltal gyönyörű fényhatás alakul ki a falon. A Jyla sokoldalúan használható fényforrásként, például folyosókon,

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024