23 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Az Erik elforgatható süllyesztett spotlámpa meleg fehér LED-fényt bocsát ki a célzott mennyezeti megvilágítás érdekében.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Az Erik elforgatható süllyesztett spotlámpa meleg fehér LED-fényt bocsát ki a célzott mennyezeti megvilágítás érdekében.

Beépíthető spot lámpák

A Beépíthető spot lámpák alkatéziséhez weboldal azoknak a belső tereknek a megvilágításában nyújt segítséget, amelyek igénylik a modern és praktikus megoldásokat. Az alkatézis a legújabb technológiai fejlesztéseket és stílusos designt kínál az otthonok, irodák vagy üzletek számára.

Az alkatézis weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors keresést a különböző típusú spot lámpák között. A kategória megbízhatóan csoportosítva tartalmazza a legújabb trendeket, hogy az ügyfelek könnyen megtalálják a számukra legmegfelelőbb alternatívát.

Az oldal részletesen bemutatja a beépíthető spot lámpák számos előnyét és a választékot, amelyek mindenki számára lehetőséget adnak arra, hogy megtalálja a saját stílusának és igényeinek megfelelőt. A termékekről információk, technikai leírások és képek is találhatók, hogy a vásárlók teljes körűen megismerjék a kívánt terméket.

A Beépíthető spot lámpák kategória fontos információkat is tartalmaz a termékek telepítési folyamatáról és a kiegészítőkről, amelyekkel a lámpák hatékonyan használhatók. A vásárlók hozzáférhetnek a beépítési útmutatókhoz, amelyek segítségével egyszerűen telepíthetik a lámpákat, vagy ha szükséges, szakértő segítséget kérhetnek.

Az alkatézisel kapcsolatos hírek és cikkek is elérhetők a weboldalon, amelyek a spot lámpák használati módjairól, képekről és trendekről szólnak. Az új technikai fejlesztések és a dizájnok bemutatása inspirációt nyújthat az ügyfeleknek a belső tér korszerűsítéséhez.

Az oldalon végzett webes vásárlás egy gyors és egyszerű folyamat, amelyet biztonságos fizetési lehetőségek tesznek még kényelmesebbé. Az alkatézis üzleti kapcsolatban áll a megbízható gyártókkal, amelyek minőséget és garanciákat kínálnak a vásárlóknak.

A Beépíthető spot lámpák alkatéziséhez weboldal egy olyan megbízható és informatív forrás, ahol mindenki megtalálhatja a keresett spot lámpákat ahhoz a belső térhez, amelyet modern és praktikus kiegészítőkkel szeretne feldobni. A weboldal segít az ügyfeleknek a választásban és az ügyfélszolgálatban is elérhető segítségnyújtással rendelkezik. Egy befektetés, amely garantált elégedettséget nyújt minden belső terét felújítani vágyónak.


LEDVANCE Recess Twistlock lámpa IP20 fehér LEDVANCE Recess Twistlock lámpa IP20 fehér

A Recess Twistlock süllyesztett mennyezeti lámpa egyszerű, de modern alumínium házzal rendelkezik. A Recess tipikusan folyosókon, lépcsőházakban, konyhákban, nappali és étkező helyiségekben használatos. A lámpa twistlock mechanizmussal is fel van szerelve.

ELC Dakarra beépíthető downlight 10db GU10 nikkel ELC Dakarra beépíthető downlight 10db GU10 nikkel

Süllyesztett lámpatest Dakarra egy praktikus készlet 10 nikkel megjelenés A Dakarra downlight praktikus 10 darabos csomagban kapható, aminek előnye, hogy nagyobb helyiségek is jól megvilágíthatók vele, vagy közvetlenül több helyiségben is biztosíthatja a lámpatestet..... A süllyesztett lámpatest klasszikus kerek formájú, és semleges, nikkelszínű, matt felületű kivitelben készült. Ezért vizuálisan jól

beép. menny. spot Lounge, négyzet alakú, fehér beép. menny. spot Lounge, négyzet alakú, fehér

A mennyezetbe szerelhető Lounge süllyesztett spotlámpa négyzet alakú kerettel rendelkezik, lekerekített sarkokkal és kerek lámpafejjel. Ez utóbbi GU10 lámpával van felszerelve (nem tartozék), és elforgatható.

Paulmann Premium Secure HV beép. lámpa, fehér Paulmann Premium Secure HV beép. lámpa, fehér

Prémium Secure HV süllyesztett lámpatest IP44 rozsdamentes alumíniumból, amely nedves helyiségekbe és kültérre is alkalmas.

Paulmann 3-as LED-spot Slim Coin, szab. alu. Paulmann 3-as LED-spot Slim Coin, szab. alu.

Ez a prémium kategóriás Slim Coin LED-es süllyesztett lámpatestkészlet 3 darab LED-es modullal ellátott, szatírozott biztonsági üveggel ellátott, IP44-es védettségű lámpatestből áll, amelyek közvetlenül csatlakoztathatók 230 V-os csatlakozáshoz. A fáziskésleltető fényerőszabályzóval való összekapcsolás lehetővé teszi a fényerő változtatását. A berendezés tartalmaz egy csatlakozódobozt dupla gyorscsatlakozóval

Paulmann LED panel Veluna 3 000K kör 12,5cm Paulmann LED panel Veluna 3 000K kör 12,5cm

A Veluna süllyesztett panel kerek formájú, és szinte zökkenőmentesen illeszkedik a mennyezetbe vagy a falba. Az állítható szorítórugókkal a Veluna a meglévő és az új szerelőnyílásokba is beilleszthető, és az IP44-es fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható.

szögl. LED beép. spot Zagros IP65 nikkel matt szögl. LED beép. spot Zagros IP65 nikkel matt

A szögletes, IP65 védettségű Zagros LED-es süllyesztett reflektor nagyon alkalmas a fürdőszobába. Az energiatakarékos downlight melegfehér, dimmelhető fényével győz meg.

Molto Luce Vibo R LED beép. spot 2700K fehér Molto Luce Vibo R LED beép. spot 2700K fehér

A Vibo R LED-es mennyezeti süllyesztett reflektor háza alumíniumból készült, és egyszerű, de elegáns kialakítású. A meleg fehér LED-ek hangulatos világítást biztosítanak. A Vibo R nyilvános és magánterületeken egyaránt használható. Exkluzív vezérlőberendezés. - Sugárzási szög: 35° - Elfordítási tartomány: 30° - Elfordítási tartomány: 355° - Mennyezeti vastagság: max. 2,0 cm - Káprázási érték (UGR)

beép. spot Atom, GU10, fehér, szögl. keret beép. spot Atom, GU10, fehér, szögl. keret

Az Atom szögletes süllyesztett lámpatest porszórt alumíniumból készül, és GU10-es fényforrásokkal szerelhető fel. A fényforrás ezután 25°-kal elforgatható a keretben, ami lehetővé teszi az egyedi és rugalmas megvilágítást

Paulmann LED panel Areo 3 000K szögl. 17,5 cm feh. Paulmann LED panel Areo 3 000K szögl. 17,5 cm feh.

Az Areo süllyesztett panel négyzet alakú, és szinte zökkenőmentesen illeszkedik a mennyezetbe vagy a falba. Meleg fényt biztosít a teljes felületen. A hátoldalon található állítható szorítórugóknak köszönhetően az Areo számos meglévő és új szerelőnyílásba is beilleszthető, és az IP44-es fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható.

Paulmann Coin Nova Plus LED modul 6 W, szabály. Paulmann Coin Nova Plus LED modul 6 W, szabály.

A Coin Nova Plus LED modul a meglévő, 50 mm átmérőjű szabványos lámpákhoz való halogén süllyesztett spotlámpákat pillanatok alatt energiahatékony LED-es lámpatestekké alakítja át. Távolítsa el a régi lámpát, csatlakoztassa a Slim Nova Plus-t a gyorskioldó bilincsek segítségével, és már kész is. A modul szaténozott műanyag szórófejjel rendelkezik a lágy fényeloszlás érdekében, és dimmelhető.

Paulmann Base LED beép. spot 3 fok.-szabály. vas Paulmann Base LED beép. spot 3 fok.-szabály. vas

A 3 darabos szettben lévő Base süllyesztett lámpatest fémből készült, és egyaránt alkalmas új telepítésekhez és meglévő süllyesztett spotlámpák cseréjéhez. A 230 V-os közvetlen csatlakozásnak köszönhetően a lámpatestek korlátozás nélkül összekapcsolhatók. a 3-Step-Dim lehetővé teszi a három fényerőszint közötti váltást a fali fénykapcsolón keresztül.

Paulmann Nova Plus Coin 3db IP23 2700K fekete Paulmann Nova Plus Coin 3db IP23 2700K fekete

A Nova Plus Coin 3 darabos LED-es süllyesztett lámpatest szett három kerek, forgatható alumínium mennyezeti süllyesztett lámpatestet tartalmaz, fekete színben, melegfehér LED modulokkal. - számos, a kereskedelemben kapható dimmerrel szabályozható - védelmi osztály: IP23

RZB HB 801 LED-es süllyesztett IP54 Ø19cm 16W RZB HB 801 LED-es süllyesztett IP54 Ø19cm 16W

A fehér, kerek HB 801 süllyesztett LED-es LED-es downlight nagy felületű, homogén általános világításhoz használható beltérben, nedves helyiségekben is. A műanyag bevonatú alumíniumból készült keret nagyon alacsony teljes magasságú, az opálos polikarbonátból készült diffúzor enyhén süllyesztett. - Védettségi osztály: IP54 a helyiség felőli oldalon, IP40 a hátsó oldalon - Ütésállóság: IK03 - Beépített

Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm CCT 3db króm Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm CCT 3db króm

A magas IP65 védettségű Calla LED-es süllyesztett lámpatestkészlet egyedi fénnyel világítja meg a fürdőszobákat vagy a fürdőhelyiségeket, mivel CCT funkcióval van felszerelve, és a fénykapcsolón keresztül a melegfehér, az univerzális fehér vagy a nappali fény színre kapcsolható. A memóriafunkció a kiválasztott fényszínt a következő bekapcsolásig tárolja. - 230V-os közvetlen csatlakozáshoz

iGuzzini lézerpenge, fali 12.4W fehér/fekete 930 iGuzzini lézerpenge, fali 12.4W fehér/fekete 930

A Laser Blade LED-es süllyesztett lámpatest falmosóként működik, mivel szabadalmaztatott optikai rendszerrel van felszerelve, aszimmetrikus mikroprizmás szórófejjel, amely hatékony fényeloszlást biztosít a falon, a mennyezet alatti árnyékos területek nélkül. Ennek előfeltétele a faltól 0,8 m távolságban történő felszerelés. Az öntött alumíniumból készült, fekete színű, fehér kerettel ellátott, süllyesztett

Paulmann Veluna Edge IP44 4000K dimm 16x16cm Paulmann Veluna Edge IP44 Paulmann Veluna Edge IP44 4000K dimm 16x16cm Paulmann Veluna Edge IP44

A Veluna Edge univerzális, fehér fényű LED-es süllyesztett lámpatest négyzet alakú, keret nélküli. Az állítható szorítórugóknak köszönhetően a Veluna különböző méretű szerelési nyílásokban rögzíthető, és az IP44 szerinti fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható. A panel elektromos transzformátorokhoz való C dimmerrel (nem tartozék) tompítható.

Prios LED süllyesztett lámpa Rida, 9,7cm 7W, 3 darabos szett, CCT, Prios LED süllyesztett lámpa Rida, 9,7cm 7W, 3 darabos szett, CCT,

A Rida LED-es süllyesztett lámpatest fényszíne a beépítés előtt egy dip-kapcsolóval állítható. Egyszerű kialakítású, ezért sokféleképpen használható, mind magán-, mind kereskedelmi célokra. Az IP44-es védettségi fokozat lehetővé teszi a fürdőszobában és más nedves helyiségekben való használatát is - praktikus 3 darabos készletben szállítjuk

LED mennyezeti süllyesztett lámpa 748 IP44 CCT kapcsoló Ø 12cm LED mennyezeti süllyesztett lámpa 748 IP44 CCT kapcsoló Ø 12cm

Kerek LED mennyezeti süllyesztett lámpatest 748, IP44, fényszín állíthatóA 748-as LED mennyezeti süllyesztett lámpatest még a modern berendezésű belső terekben is meggyőző a szatírozott műanyag szórófej közepén lévő alumínium kivitelével. A kerek süllyesztett mennyezeti lámpa nemcsak száraz környezetben, hanem a fröccsenő víz elleni védelemnek köszönhetően fürdőszobákban és fürdőkben is használható.

LED beépített spotlámpa 7605 IP44 3-as CTS fehér LED beépített spotlámpa 7605 IP44 3-as CTS fehér

Ez a 7605 LED-es süllyesztett spotlámpa, amelyet előnyös 3 darabos szettben szállítunk, sokoldalúan használható, és IP44-es védettségi osztályának köszönhetően fürdőszobában vagy más nedves helyiségekben is használható. Mindegyik spotlámpa hátoldalán egy kapcsoló található a fény színének beállításához. Választható fényszínek: Meleg fehér (2700 K), univerzális fehér (4000 K), nappali fény (6500 K)

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024