56 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A kerek, függőlegesen igazodó Kalimantan fali lámpa vizuálisan kiemelkedik. Bambuszból készült. A kerek árnyékolót kézzel szőtték, egyik oldalán fekete bambusz, a másikon pedig természetes színű bambusz található. A középen jól látható a használandó lámpa. A fali lámpa a tápvezetéken keresztül csatlakoztatható és működtethető a kábelen lévő kapcsolóval.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A kerek, függőlegesen igazodó Kalimantan fali lámpa vizuálisan kiemelkedik. Bambuszból készült. A kerek árnyékolót kézzel szőtték, egyik oldalán fekete bambusz, a másikon pedig természetes színű bambusz található. A középen jól látható a használandó lámpa. A fali lámpa a tápvezetéken keresztül csatlakoztatható és működtethető a kábelen lévő kapcsolóval.

Fali lámpák

A weboldalunk a belső tér megvilágításához szükséges fali lámpák széles választékát kínálja az alkatész kategóriában. Ezek a stílusos és praktikus lámpák tökéletes kiegészítői lehetnek bármely belső térnek, legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy akár egy öltözőről.

Az alkatész kategória egyedi lehetőséget nyújt azoknak az ügyfeleknek, akik inkább saját elképzeléseik szerint szeretnének létrehozni egyedi fali lámpákat. Itt találhatók a különböző alkatrészek, amelyek segítségével saját ízlésüknek megfelelően kombinálhatják a lámpatestet, a borítást és a fényforrást.

A fali lámpáink között megtalálhatók a klasszikus és letisztult designoktól kezdve egészen a modern és extravagáns darabokig. Az alkatész kategóriában található lámpatestek különböző anyagokból készülnek, például fém, fa vagy üveg, hogy mindenki megtalálhassa az otthonába leginkább illő darabot.

Nem csak a designban, hanem a funkcionalitásban is kínálunk széles választékot. A weboldalon található fali lámpáink között megtalálhatók a beépített vezeték nélküli kapcsolóval rendelkező, dimmelhető, mozgásérzékelős és időzített funkcióval ellátott lámpatestek is. Így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő lámpát az igényeihez és az otthoni dekorációhoz.

Az alkatész kategória kínálja a lehetőséget, hogy kreativitásunkat szabadjára engedve megtervezzük saját fali lámpánkat. A weboldalon megtalálható instrukciók és tanácsok segítségével könnyedén elkészíthetjük álmaink fali lámpáját.

Vásároljon nálunk a legjobb minőségű és design fali lámpákért az alkatész kategóriában, és varázsolja otthonát egy olyan helyszínné, ami mindenkit elvarázsol.


Lucien gipsz fali lámpa, háromfokozatú, fehér Lucien gipsz fali lámpa, háromfokozatú, fehér

A Lucien fali lámpa gipszből készült, félköríves, háromszintes fénytesttel rendelkezik, amely különösen hangulatos fényt képes árasztani. A lámpa az Ön által választott E14-es izzóval működik, a gipsztest pedig igény szerint festhető vagy színezhető, így egyéni kialakítási lehetőségeket biztosít.

By Rydéns Hermine fali lámpa kábellel, sárgaréz By Rydéns Hermine fali lámpa kábellel, sárgaréz

A Hermine egy marokkói stílusban készült falilámpa, matt sárgaréz bevonatú fémből. A tetszés szerint felszerelhető lámpatartó egy téglalap alakú falikarra van erősítve, és a fém, csillagszerű perforációval ellátott ernyő veszi körül. A fényt így hatékonyan bocsátja ki a szobába.

Decor Walther Box LED fény fekete 2 700K 60cm Decor Walther Box LED fény fekete 2 700K 60cm

A Box N LED-es fali lámpa egy klasszikus, számos variációval rendelkező lámpa fürdőszobákba és nappalikba. A modern, matt fekete színű, sárgarézből készült, állandóan beépített LED-ek nagyon meleg fényt sugároznak felfelé és lefelé a diffúzorokon keresztül. Az N doboz fázisvágó dimmerrel dimmelhető.

Kiváló minőségű fali lámpa Alessia Kiváló minőségű fali lámpa Alessia

Ragyogó fali- vagy mennyezeti lámpa Alessia Számos kéttónusú fémszalag sugárzó mintázatban helyezkedik el, és az Alessia fali lámpa úgy ragyog, mint egy sugárzó nap. Az Alessia garantáltan szemet gyönyörködtető bármelyik falon, a nap bármelyik pillanatban felkelhet. A 60 cm átmérőjű lámpatest elsősorban nagy helyiségekbe, például tágas nappalikba, nyilvános bejárati terekbe vagy előterekbe alkalmas.

Louis Poulsen Flindt fali lámpa Ø30cm alu 3 000K Louis Poulsen Flindt fali lámpa Ø30cm alu 3 000K

A dán tervező, Christian Flindt Flindt LED-es fali lámpája, amelyet a Louis Poulsen lámpagyártó cég számára készített, egy tökéletes kört ír le, és a tetején homorú fénykibocsátással rendelkezik, amely a homorú és domború formák közötti átmenetnél egy lágyan ragyogó, visszavert fénygyűrűt hoz létre. Maga a forma kissé kiemelkedik a fali tartóból, így úgy tűnik, mintha a fali lámpa lebegne. Alkalmas

Menzel Provence matt fali lámpa három égős Menzel Provence matt fali lámpa három égős

A háromlámpás Provence matt fali spotlámpa barna-fekete színű, formatervezett vasból és fehér kerámiából készült gyönyörű árnyékolókkal tökéletesen illeszkedik a vidéki ház stílusú környezetbe. A három árnyékoló tökéletesen összehangolható illesztésekkel, és a reflektor mennyezetre történő felszerelésre is alkalmas.

ICONE GiuUp LED fali mosó decentralizált 20W, fekete ICONE GiuUp LED fali mosó decentralizált 20W, fekete

A GiuUp LED fali lámpa felfelé irányuló fényt termel, erős fényerővel. A fali csatlakozó egy kábellel kapcsolódik a lámpatesthez, így a GiuUp eltolt helyzetben is felszerelhető.

serien.lighting Rod Wall LED fali lámpa, alumínium serien.lighting Rod Wall LED fali lámpa, alumínium

A Rod Wall LED-es fali lámpa átlátszó, kocka alakú boroszilikátüveg teste egy második, valamivel kisebb kocka alakú árnyékolót tartalmaz, amely döntően felelős a lámpatest fényhatásáért. A Rod Wall fázisvágó dimmerrel dimmelhető (kivéve)

Dekor Walther Box 120 N LED fali lámpa 3 000 K Dekor Walther Box 120 N LED fali lámpa 3 000 K

A Box N LED-es fali lámpa klasszikus, számos változatban, fürdőszobákba és nappalikba. A krómozott fémből készült, állandóan beépített LED-ek meleg fehér fényt sugároznak felfelé és lefelé a diffúzoron keresztül. Az N doboz fázisvágó fényerőszabályzóval dimmelhető.

Falilámpa Fläks polccal Falilámpa Fläks polccal

Félig fali lámpa, félig polc - Fläks egyesíti a világítást és a tárolási funkciót. A Fläks praktikus funkcionalitást és vonzó dizájnt kínál számos nappali és társalgó számára. A kábel dugóval és kézi fényerőszabályzóval van felszerelve.

Fabbian Cubetto fali lámpa fel/le, GU10, világos Fabbian Cubetto fali lámpa fel/le, GU10, világos

A szögletes kialakítású Cubetto fali lámpa egy fényes, krómozott fém falikonzolból áll, amely két üvegből készült árnyékolót tart. Ezek felfelé és lefelé igazodnak. A Cubetto két GU10-es fényvisszaverővel rendelkezik. - made in Italy

Északi fali lámpa Buddy fal fekete Északi fali lámpa Buddy fal fekete

Visszafogott, de modern dizájnnal rendelkező, dimmelhető fali lámpatest, amelyet a letisztult formanyelv jellemez. A Buddy fal többirányú árnyékolóval van felszerelve, és közvetlen megvilágítást biztosít ott, ahol szükség van rá. A GU10 foglalatot LED izzókkal kell felszerelni. A semleges, természetes színeknek köszönhetően könnyen illeszkedik számos lakberendezési stílushoz.

ALMUT 1411 fali lámpa hajlított Alpesi rét, dugó ALMUT 1411 fali lámpa hajlított Alpesi rét, dugó

Ez a vegán és fenntartható fali lámpa az 1411 dizájncsaládból egy ívelt árnyékolóval rendelkezik, valódi füvek és virágok díszítésével. A fali rögzítés tölgyfából készült. A tápellátás a textilburkolatban lévő dugókábelen keresztül történik, amely a kapcsolónak is otthont ad.

ALMUT 1411 hengeres fali lámpa, dió, dugó ALMUT 1411 hengeres fali lámpa, dió, dugó

Ez a vegán és fenntartható fali lámpa az 1411 dizájnvonalból egy diófából készült hengeres árnyékolóval van ellátva. A fali rögzítés tölgyfából készült. A tápellátás a textilburkolatban lévő dugaszolható kábelen keresztül történik, amely a kapcsolónak is otthont ad.

Eldorado falilámpa konzollal, fekete Eldorado falilámpa konzollal, fekete

Az Eldorado fali lámpatest rugalmasságot biztosít a felszerelésben, mivel a hosszú karú, fémből készült, fém lámpatest hosszú kábellel és egy kiegészítő fali csatlakozóval van felszerelve, ami tökéletes, ha a konnektor nem közvetlenül a lámpatest felszerelési helyén van.

It\'s about RoMi Lyon fali világítás, fekete It's about RoMi Lyon fali világítás, fekete

A Lyon fali lámpa egy kerek fali tartóból áll, amelybe egy kapcsoló van beépítve, valamint egy kecses, konzolos keretből. A kar, amelyre a kúp alakú ernyő van szerelve, elforgatható, így a Lyon egyedileg igazítható. A csatlakoztatás fekete textil kábellel történik. Mivel a fali lámpa végig vasból készült, a fény közvetlenül lefelé sugárzik. 2010 óta fenntartható anyagok használata - minden eladott

Harry falilámpa, szögletes, króm/króm/fehér Harry falilámpa, szögletes, króm/króm/fehér

A modern Harry fali lámpa téglalap alakú, fehér színű textilből készült ernyővel rendelkezik. Ezt egy krómozott acélból készült tartó tartja. Harry-t egy rugalmas karral ellátott olvasólámpa egészíti ki. A világítóeszköz nem tartozék.

Azzi fali lámpa textil ernyővel egy izzós fehér Azzi fali lámpa textil ernyővel egy izzós fehér

Az Azzi fali lámpa sárgaréz színű optikájú fémvázzal rendelkezik, amelyen egy fehér bársonyszövetből készült hengeres lámpaernyő ül, és vakításmentes világítást biztosít. A kellemes és hangulatos világítás érdekében a gyártó melegfehér fényű izzót ajánl. A fényerő szabályozására tompítható lámpák használata lehetséges

GOOD & MOJO Zanzibár fali lámpa, Ø 40 cm, fekete GOOD & MOJO Zanzibár fali lámpa, Ø 40 cm, fekete

Zanzibar kerek fali lámpa rattan árnyékolóval és dugóvalA Zanzibar fali lámpa egy kerek árnyékolóból áll, amely rattanból készült és nyitott kialakítású. Egy nagy virágra emlékeztet, és gyönyörű természetes hangulatával gazdagítja a lakóteret. A konnektornak köszönhetően a fali lámpa pillanatok alatt üzembe helyezhető. A be-/kikapcsoló közvetlenül a kábelen található. Akár közvetett világításként a

Fali világítás Toppo, arany, 1 izzó Fali világítás Toppo, arany, 1 izzó

Az egylángú Toppo fali lámpa elegáns hangulatot teremt otthonában. Az aranyszínű keretbe füstszürke lámpaüveg és gömb van szerelve. A fali lámpa szépségét az általa kibocsátott fény emeli ki - kívülről szabályozható a fényerő

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024