481 080 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Karman Abachina LED-es állólámpát Edmondo Testaguzza tervezte. Váza matt alumíniumból készült, a gömb alakú lámpabúra fehér üvegből készült, és meleg fehér LED-ekkel van felszerelve. Ezek kellemes és hangulatos fényt biztosítanak, ami az Abachinát a nappali tökéletes kiegészítő fényforrásává teszi. Ezenkívül a dizájner lámpa újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Karman Abachina LED-es állólámpát Edmondo Testaguzza tervezte. Váza matt alumíniumból készült, a gömb alakú lámpabúra fehér üvegből készült, és meleg fehér LED-ekkel van felszerelve. Ezek kellemes és hangulatos fényt biztosítanak, ami az Abachinát a nappali tökéletes kiegészítő fényforrásává teszi. Ezenkívül a dizájner lámpa újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy akár hat órán át áramcsatlakozás nélkül is használható legyen a hangulatvilágításhoz

Állólámpák

Az Állólámpák alkatézisének weboldala egy olyan hely, ahol mindenki megtalálhatja a tökéletes belső lámpát otthonába. Bár az állólámpák elsősorban a világítást szolgálják, de emellett kiváló dekorációs elemek is lehetnek a belső térben. A weboldalunkon olyan állólámpákat mutatunk be, amelyek a legkülönbözőbb stílusokban és kialakításokban elérhetők.

Először is, a weboldalunk felhasználóbarát és könnyen navigálható kialakítását szeretnénk kiemelni. Az egyértelmű kategóriák és szűrési lehetőségek segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb lámpát. Az Állólámpák alkatézisében kifejezetten a belső térben elhelyezhető lámpák kerültek bemutatásra. Ezek a lámpák tökéletesek lehetnek a nappaliban, hálószobában, étkezőben vagy bármely más belső helyiségben, ahol extra fényforrásra van szükség.

A termékek részletes leírásai mellett különböző fényképek és mutatók is találhatók, amelyek segítségével jobban megismerheted a lámpák megjelenését és funkcióit. Így könnyebbé válik a választás, és garantáltan megtalálod azt a lámpát, ami leginkább harmonizál az otthonod stílusával. A weboldalunkról történő vásárlás gyors és egyszerű, és online fizetési lehetőségeket is biztosítunk, hogy gyorsan birtokba vehesd az általad választott lámpát.

Az Állólámpák alkatézisének weboldala minden olyan látogató számára hasznos információkkal rendelkezik, aki belső térben elhelyezhető lámpát keres. Az egyedi és stílusos állólámpáink garantáltan feldobják az otthonodat, és nemcsak a világítás, de a dekoráció terén is kimagaslóak. Ne habozz, látogass el a weboldalunkra, és válaszd ki az álmaid lámpáját!


Pastell Trio álló lámpa türkiz/szürke/v.szürke Pastell Trio álló lámpa türkiz/szürke/v.szürke

A Pastel Trio állólámpa vonzó, türkizkék, szürke és világosszürke színű, hármas árnyékolójával nemcsak kiváló kiegészítő világítást biztosít, hanem kikapcsolt állapotban a belső tér dekoratív elemeként is funkcionál. Az árnyékoló belseje fehér színű. Ez optimális fényvisszaverődést eredményez.

Baya álló lámpa, polírozott Baya álló lámpa, polírozott

A Baya elegáns kerettel kerül bemutatásra, matt sárgaréz, fényezett vagy antikbarna színben. A mennyezeti mosólámpa és az olvasólámpa nem biztosít elegendő fényt, de a beépített fényerőszabályzóval szabályozható. 4600 + 450 lm.

Lindby Seppa LED álló lámpa, kerek, sárgaréz Lindby Seppa LED álló lámpa, kerek, sárgaréz

A Seppa LED-es állólámpa geometrikus formájú lámpaernyőjével és beépített fényerőszabályzójával pontszerző. A lámpatest stílusos, fémoptikás felületkezeléssel rendelkezik, és nemcsak mennyezeti reflektorként, hanem olvasólámpaként is használható.

Skansen álló lámpa, állítható, szürke Skansen álló lámpa, állítható, szürke

A Skansen állólámpa a fa és a fém anyagokat ötvözi, hogy ipari bájjal rendelkező fényforrást hozzon létre. A fából készült kar állítható. Ideális kiegészítő világításként a nappaliban, minden egyes fa lámpa egyedi. A szín- és szerkezeti különbségek a fa természetes tulajdonságai, ezért a termékfotó eltérhet.

Helestra ívlámpa Roxx, fekete Helestra ívlámpa Roxx, fekete

A Roxx íves lámpatest széles íves formában, műanyagból készült árnyékolóval jelenik meg.

LuminaireNatural Arbor dió szatén rozsdam. acél LuminaireNatural Arbor dió szatén rozsdam. acél

A kézzel készített Arbor LED-es állólámpa egy kiváló furnérfából készült hengeres lámpabúra, amely a felső és alsó oldalán fém bevonattal van ellátva, és egy szintén fémből készült lábon áll. A lámpa működtetése a tápvezetékbe épített lábpedálos kapcsolóval történik.

Martinelli Luce Biconica LED állól. 180 cm fek. Martinelli Luce Biconica LED állól. 180 cm fek.

A BICONICA LED-es állólámpa homokóra alakú, és világos fényt biztosít a szobában. A beépített LED-ek egyenletesen osztják el a fényt.

Nyta Tilt Globe Floor álló lámpa fehér Nyta Tilt Globe Floor álló lámpa fehér

A modern állólámpa Tilt Globe Floor by Nyta szabadon forgatható lámpaernyővel rendelkezik, amely minden alkalomhoz igazítható. 360°-ban elforgatható. Az állólámpa kellemes magassága miatt a Tilt Globe Floor ideális olvasólámpa, amely közvetlenül a kedvenc fotel mellé helyezhető, például esti olvasáshoz.

Rotaliana Drink LED állólámpa, fekete matt Rotaliana Drink LED állólámpa, fekete matt

A Drink LED-es állólámpa egy serleg formáját követi, amelynek aránytalanul hosszúkás stílusában található a fényerőszabályzó funkcióval ellátott kapcsoló. A mennyezet megvilágításával a Drink közvetett világítást biztosít a modern életterek számára.

Karman Accipicchio LED-es állólámpa, 3 000 K Karman Accipicchio LED-es állólámpa, 3 000 K

A Matteo Ugolini Accipicchio dizájner állólámpa fényes LED-ekkel van felszerelve és karcsú formájú. A hosszú tápkábelnek köszönhetően rugalmasan elhelyezhető, és kecses megjelenésének és keskeny méreteinek köszönhetően szinte minden helyiségben megtalálja a helyét. A fény az egész üvegből készült cső alakú lámpatestben diffúzan sugárzik a környezetbe. A lábkapcsolóval kényelmesen be- és kikapcsolható,

Dyberg Larsen Skagen 1 állólámpa 1 lángos fekete Dyberg Larsen Skagen 1 állólámpa 1 lángos fekete

A porszórt fémből készült Skagen állólámpa az egyszerűségre és a funkcionalitásra összpontosít. A porszórt fémből készült lámpa árnyéka állítható. A kapcsoló az árnyékoló tetején található. Jó minőség, különleges, skandináv dizájn és gyönyörű fényhatás, ráadásul megfizethető áron - mindez jellemzi a dán Dyberg Larsen világítástechnikai márka termékeit.

Foscarini Rituals XL állól., szabályozható, arany Foscarini Rituals XL állól., szabályozható, arany

A Foscarini márkagyártó Rituals állólámpa nagy, formás, szájjal fújt üvegből készült ernyőjével minden tekintetet magára vonz. A szabálytalanul elhelyezett barázdák finom mintázata tompítja a fényt, és így kellemes fénypillanatokat biztosít. A Rituals emellett dimmerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fényerő egyéni beállítását.

Mennyezetvilágító lámpa AMABILE olvasófénnyel Mennyezetvilágító lámpa AMABILE olvasófénnyel

A kényelmes Amabile a dimmelhető reflektor mellett egy olvasólámpát is kínál, hogy az esti szabadidős órákat élvezetessé tegye

Állólámpa White körlemezes ernyővel Állólámpa White körlemezes ernyővel

A White állólámpa egy kör alakú korongelemekből álló, légies árnyékolóból áll, amely egy fém állványra van szerelve. Különösen a fiatalosan és modernül berendezett nappali- és étkezőszobák dekoratív szemet gyönyörködtető darabja.

Nemo Ara állólámpa dim-to-warm antracit/alumínium Nemo Ara állólámpa dim-to-warm antracit/alumínium

Az Ara LED állólámpa öntött alumíniumból készült, és egy külső keretből és egy forgatható belső elemből áll. Ez utóbbi az egyik oldalon egy folytonos LED-csíkkal van ellátva, amely a tájolástól függően közvetlen vagy közvetett fényt biztosít. A lámpatest felső részén további LED-ek világítják meg a mennyezetet. A szabadon álló lámpatest vezérlőfelületei a két LED-terület külön kapcsolására és dimmelésére

Nemo Parliament állólámpa, fekete/piros Nemo Parliament állólámpa, fekete/piros

A Parliament állólámpa speciális fejjel van ellátva, amely két ellentétes irányú, különböző színű kúpos lámpaernyőből áll. Vízszintesen forgatható és függőlegesen dönthető, lehetővé téve a közvetlen vagy közvetett, függőleges vagy vízszintes fénykibocsátást. Kapcsolóval és csúszó dimmerrel a dugaszolható kábelen. 2 x E27, egyenként max. 52 W (kizárólag). - Le Corbusier tervezése

LED állólámpa Curls, matt sárgaréz LED állólámpa Curls, matt sárgaréz

A matt sárgaréz színű, ívelt ernyőelemmel ellátott Curls LED állólámpa két LED táblával van felszerelve, amelyek meleg fehér fénye a beépített zsinórral ellátott dimmerrel fokozatmentesen állítható a kívánt fényerőre. Fiatalos és dinamikus értékek jellemzik a JUST LIGHT márkát. - korábban Leuchten Direkt néven ismert.

Quitani állólámpa Arim, bükk, grafit, állvány, bükkfa Quitani állólámpa Arim, bükk, grafit, állvány, bükkfa

Az Arim állólámpa német gyártású minőségével nyűgöz le, és olyan fényforrás, amely a háromlábú fa váz és a szövetből készült ernyő kombinálásával különösen hangulatos megjelenést és kényelmes fényhatást biztosít.

LED álló világítás Velos, rozéarany, szerves forma LED álló világítás Velos, rozéarany, szerves forma

A Velos LED-es állólámpa egyedi megjelenésű. Szerves formájú, mikronyomtatott metakrilát panelből és rózsaarany színű fém pereméből áll. A LED-ek fénye a peremen keresztül jut ki. A kábelen található kapcsolóval.

LÁMPA  D2557C LÁMPA D2557C

LÁMPA D2557C

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024