7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Kerek Argus LED-es süllyesztett mennyezeti lámpa, a fény színe és fényereje távirányítóval szabályozható A műanyagból készült Argus LED-es mennyezeti süllyesztett lámpatest melegfehér fő fényforrást és egy oldalsó beépített gyűrűt kínál további LED-ekkel, amelyek külön kapcsolhatók és különböző színárnyalatokban világítanak. A kapcsolás, a fényszín kiválasztása és a fényerő szabályozása a mellékelt

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Kerek Argus LED-es süllyesztett mennyezeti lámpa, a fény színe és fényereje távirányítóval szabályozható A műanyagból készült Argus LED-es mennyezeti süllyesztett lámpatest melegfehér fő fényforrást és egy oldalsó beépített gyűrűt kínál további LED-ekkel, amelyek külön kapcsolhatók és különböző színárnyalatokban világítanak. A kapcsolás, a fényszín kiválasztása és a fényerő szabályozása a mellékelt távirányítóval történik (1 x CR2025 elemmel együtt). Ez négy előre konfigurált fényjelenetet is kínál.

Beépíthető spot lámpák

A Beépíthető spot lámpák alkatéziséhez weboldal azoknak a belső tereknek a megvilágításában nyújt segítséget, amelyek igénylik a modern és praktikus megoldásokat. Az alkatézis a legújabb technológiai fejlesztéseket és stílusos designt kínál az otthonok, irodák vagy üzletek számára.

Az alkatézis weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors keresést a különböző típusú spot lámpák között. A kategória megbízhatóan csoportosítva tartalmazza a legújabb trendeket, hogy az ügyfelek könnyen megtalálják a számukra legmegfelelőbb alternatívát.

Az oldal részletesen bemutatja a beépíthető spot lámpák számos előnyét és a választékot, amelyek mindenki számára lehetőséget adnak arra, hogy megtalálja a saját stílusának és igényeinek megfelelőt. A termékekről információk, technikai leírások és képek is találhatók, hogy a vásárlók teljes körűen megismerjék a kívánt terméket.

A Beépíthető spot lámpák kategória fontos információkat is tartalmaz a termékek telepítési folyamatáról és a kiegészítőkről, amelyekkel a lámpák hatékonyan használhatók. A vásárlók hozzáférhetnek a beépítési útmutatókhoz, amelyek segítségével egyszerűen telepíthetik a lámpákat, vagy ha szükséges, szakértő segítséget kérhetnek.

Az alkatézisel kapcsolatos hírek és cikkek is elérhetők a weboldalon, amelyek a spot lámpák használati módjairól, képekről és trendekről szólnak. Az új technikai fejlesztések és a dizájnok bemutatása inspirációt nyújthat az ügyfeleknek a belső tér korszerűsítéséhez.

Az oldalon végzett webes vásárlás egy gyors és egyszerű folyamat, amelyet biztonságos fizetési lehetőségek tesznek még kényelmesebbé. Az alkatézis üzleti kapcsolatban áll a megbízható gyártókkal, amelyek minőséget és garanciákat kínálnak a vásárlóknak.

A Beépíthető spot lámpák alkatéziséhez weboldal egy olyan megbízható és informatív forrás, ahol mindenki megtalálhatja a keresett spot lámpákat ahhoz a belső térhez, amelyet modern és praktikus kiegészítőkkel szeretne feldobni. A weboldal segít az ügyfeleknek a választásban és az ügyfélszolgálatban is elérhető segítségnyújtással rendelkezik. Egy befektetés, amely garantált elégedettséget nyújt minden belső terét felújítani vágyónak.


Plat süllyesztett LED-es spotlámpa, fehér, Ø 10 cm, 3,000K Plat süllyesztett LED-es spotlámpa, fehér, Ø 10 cm, 3,000K

A LED-es mennyezeti süllyesztett spotlámpa fehér műanyag teste vakításmentes fényt bocsát ki. Az IP44 védettségi osztálynak köszönhetően a LED-es lámpatest megfelelően védett a fröccsenő vízzel szemben, ami jó fényforrássá teszi a fürdőszobában vagy más nedves helyiségekben

Egger Riga Zoom beép. spot fekete 3 000K Egger Riga Zoom beép. spot fekete 3 000K

A Riga Zooom LED-es süllyesztett reflektor 30°-kal bármely irányba elforgatható. Ezenkívül az üveglencse fejénél a sugárzási szög manuálisan változtatható, így ez a lámpatest maximális rugalmasságot kínál. A fényerő külső fényerőszabályzóval is állítható. A LED-ek egyszerre erősek és energiatakarékosak.

5 db készl. beép. l. FQ 68 LED melegfeh., szögl. 5 db készl. beép. l. FQ 68 LED melegfeh., szögl.

Az FQ 68-LED süllyesztett lámpatest 5 darabos szettben homogén felületi fényt biztosít a feltűnő akcentusvilágításhoz. Transzformátorral felszerelve. A szerelőrugó csak könnyűszerkezetes mennyezetbe történő beépítéshez szükséges, és külön tartozékként kapható. megjegyzés: Süllyesztett beépítés 16 mm-es panelbe, szigetelés esetén min. 50 mm-es távtartók használata. 5 x 228 lumen- nincs UV komponens

Paulmann Premium Varias HV beép. lámpa vas Paulmann Premium Varias HV beép. lámpa vas

Prémium Varias HV süllyesztett lámpatest, 30°-ban dönthető, szuper lapos kialakítás, biztonsági halogénlámpák használata esetén csak 40% hősugárzás hátrafelé, IP23

Paulmann Nova LED beép. spot, forg., alumínium Paulmann Nova LED beép. spot, forg., alumínium

A Nova LED-es süllyesztett lámpatest praktikus 3 darabos szettben meleg fehér fénnyel tölti meg a helyiséget, amelyet a tartósan beépített LED-modulok bocsátanak ki. Az így kialakuló fénykúp a lámpatest forgatható mechanizmusa segítségével egyénileg a helyiség adottságaihoz igazítható. A lapos lámpatest nagyon könnyen rögzíthető rögzítő rugóval, és alacsony, 30-35 mm-es üregmélységgel is felszerel

LED beép. mennyezeti lámpa DL6809, kerek, fehér LED beép. mennyezeti lámpa DL6809, kerek, fehér

A DL6809 mennyezeti süllyesztett reflektor kiváló minőségű alumínium házból áll, amelyben a beépített LED-ek kellemes, meleg fehér fényt bocsátanak ki 45 fokos sugárzási szöggel. A dim-to-warm funkcióval a melegfehér fény színe 2800 Kelvinről 2000 Kelvinre változik a tompítás során. A 24 fokban elforgatható és elfordítható lámpafejnek köszönhetően a fényt vakítás nélkül, lefelé bocsátja ki.

WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Spot dim-to-warm fehér WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Spot dim-to-warm fehér

A Deep Adjust elforgatható LED-es downlight szoliterként akcentusvilágításra, csoportosan pedig általános világításra is alkalmas magán- és kereskedelmi helyiségekben. Ballasztra van szükség: nem tartozék. - Forgótartomány: 355° - tompított és meleg között

forg. NV szerelőgyűrű kefével 6,8 cm rézzel forg. NV szerelőgyűrű kefével 6,8 cm rézzel

Elegáns NV süllyesztett gyűrű 68er kerek formában Az elegáns NV süllyesztett gyűrű 68er bizonyítja, hogy a funkcionalitás és az esztétikum nem zárja ki egymást. Az elforgatható reflektorral felszerelt reflektor nemcsak jól néz ki, hanem számos helyiségbe és stílusba is beilleszthető. A reflektor kerek keretbe van foglalva, és akár 30°-kal elforgatható. A rendkívül rugalmas 68-as süllyesztett gyűrű

LED beép. lámpa Rico 6,5 W acél-sárga. LED beép. lámpa Rico 6,5 W acél-sárga.

A Rico LED-es süllyesztett spotlámpa tökéletesen helyettesíti a meglévő halogén süllyesztett spotlámpákat, mivel 6,8 cm-es szabványos átmérőjének köszönhetően illeszkedik a szabványos fúrólyukakba, és mindössze 3 cm-es beépítési mélységgel rendelkezik. A reflektor elforgatható és dimmelhető is, ha dimmelhető LED-meghajtót használ (nem tartozék)

LED süllyesztett gyűrű Decoclic GU10/GU5.3, kerek, vas LED süllyesztett gyűrű Decoclic GU10/GU5.3, kerek, vas

A Decoclic LED-es süllyesztett lámpatestet GU10 és GU5,3 foglalattal szállítjuk, így mindkét típusú fényforrás használható. GU5.3 fényforrások használata esetén további transzformátorra van szükség. A LED-es süllyesztett gyűrű alumíniumból készült, 30°-kal elforgatható, és 6,8 cm átmérőjű mennyezeti kivágásokba illeszkedik.

Rugalmas nagyfeszültségű beép. spot MAL fehér Rugalmas nagyfeszültségű beép. spot MAL fehér

Forgatható, öntött alumíniumból készült mennyezeti süllyesztett lámpatest Fehér színű

Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm 840 10db fehér Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm 840 10db fehér

A Calla kerek LED-es süllyesztett spotot 10 darabos praktikus készletben szállítjuk. A lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben történő mennyezetbeépítésen kívül, sugárálló kialakításának köszönhetően kültéri és nedves helyiségekben is használható. A süllyesztett reflektor elforgatható és univerzális fehér fényt bocsát ki.

Paulmann Nova mini beép. spot 3s forgó fehér Paulmann Nova mini beép. spot 3s forgó fehér

A Nova mini LED-es süllyesztett lámpatest praktikus 3 darabos szettben meleg fehér fénnyel tölti meg a helyiséget, amely a beépített LED-es érmékből árad. A lapos lámpatest nagyon könnyen rögzíthető rögzítő rugóval, és nagyon kis üregmélységű üregekbe is beépíthető. Az így kapott fénykúp a lámpatest forgatható mechanizmusa segítségével egyénileg a helyiség körülményeihez igazítható.

FLOS Soft Spun Small - beépíthető lámpa R7s FLOS Soft Spun Small - beépíthető lámpa R7s

A Soft Spun Small a falba van építve, de ez alig észrevehető, mert a fal és a lámpatest közötti átmenet szinte folyékony. Nagyon dekoratív fényforrás, amely nemcsak a figyelmet vonzza, hanem hozzájárul a fényviszonyok egységesítéséhez is

Paulmann LED panel Areo 4 000K szögl. 11,8 cm feh. Paulmann LED panel Areo 4 000K szögl. 11,8 cm feh.

A négyzet alakú Areo VariFit LED süllyesztett panel szinte zökkenőmentesen illeszkedik a mennyezetbe vagy a falba. Univerzális fehér fényt bocsát ki a teljes felületen. A hátoldalon található állítható rögzítő rugóknak köszönhetően az Areo számos meglévő és új beépítési nyílásba is beilleszthető, és az IP44-es fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható.

Paulmann Gil LED telep. fek. matt/vas 3 db készl. Paulmann Gil LED telep. fek. matt/vas 3 db készl.

A Gil kétszínű LED-es süllyesztett lámpatest 3 darabos szettben nagyon dekoratívan mutat bármely helyiségben, a LED-ek lágy fényt bocsátanak ki, és így sugárzóan szép hangsúlyokat adnak. Három fokozatban szabályozható normál fénykapcsolóval: 1 x kapcsoló: 100 %, 2 x kapcsoló 50 %, 3 x kapcsoló 25 %. IP44-es védettséggel, fürdőszobákba is alkalmas. - LED-ek cserélhetők (szakcég által) - alacsony beépítési

Paulmann Gil LED telep. feh. matt/vas 3 db készl. Paulmann Gil LED telep. feh. matt/vas 3 db készl.

A Gil kétszínű LED-es süllyesztett lámpatest 3 darabos szettben nagyon dekoratívan mutat bármely helyiségben, a LED-ek lágy fényt bocsátanak ki, és így sugárzóan szép hangsúlyokat adnak. Három fokozatban szabályozható normál fénykapcsolóval: 1 x kapcsoló: 100 %, 2 x kapcsoló 50 %, 3 x kapcsoló 25 %. IP44-es védettséggel, fürdőszobákba is alkalmas. - LED-ek cserélhetők (szakcég által) - alacsony beépítési

Paulmann Coin Nova Plus LED modul 6 W, szabály. Paulmann Coin Nova Plus LED modul 6 W, szabály.

A Coin Nova Plus LED modul a meglévő, 50 mm átmérőjű szabványos lámpákhoz való halogén süllyesztett spotlámpákat pillanatok alatt energiahatékony LED-es lámpatestekké alakítja át. Távolítsa el a régi lámpát, csatlakoztassa a Slim Nova Plus-t a gyorskioldó bilincsek segítségével, és már kész is. A modul szaténozott műanyag szórófejjel rendelkezik a lágy fényeloszlás érdekében, és dimmelhető.

Paulmann Coin Nova LED 3 fok.-szab. 100° 6W 4 000K Paulmann Coin Nova LED 3 fok.-szab. 100° 6W 4 000K

A Coin Nova LED modulos, univerzális fehér fényszínnel rendelkező süllyesztett lámpatest tökéletesen helyettesítheti a meglévő 51 mm átmérőjű süllyesztett lámpatesteket. A csatlakozódobozzal ellátott LED spot a dupla gyorscsatlakozónak köszönhetően egyszerűen és gyorsan közvetlenül 230 V-ra csatlakoztatható. Meleg fehér fényt bocsát ki 100°-os széles látószögben, és a fénykapcsolóval három fényerősségre

Prios LED süllyesztett lámpa Cadance, ezüst, 22cm, 10db, dimmelhető Prios LED süllyesztett lámpa Cadance, ezüst, 22cm, 10db, dimmelhető

A Cadance LED-es süllyesztett lámpatest egyszerű és időtlen megjelenésű, a fény színe pedig a beszerelés előtt egy DIP-kapcsolóval állítható. Ezenkívül kívülről is tompítható, és az IP44-es védettségi besorolásnak köszönhetően fürdőszobákban és általában nedves helyiségekben is használható. A lámpatest praktikus 10 darabos készletben kerül forgalomba.

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024