24 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A kerek Camillus LED-es mennyezeti lámpatest a DUOline 2 körös sínrendszer egyik eleme. A sínrendszer minden helyiség számára optimális világítási megoldást ígér. Rugalmas lehetőségeinek köszönhetően a világítás nagyon egyedileg tervezhető. Egyetlen tápcsatlakozással két világítási csoport külön-külön kapcsolható vagy tompítható. A lámpatestek könnyedén elhelyezhetők bárhol a sínben. A nagyon lapos

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A kerek Camillus LED-es mennyezeti lámpatest a DUOline 2 körös sínrendszer egyik eleme. A sínrendszer minden helyiség számára optimális világítási megoldást ígér. Rugalmas lehetőségeinek köszönhetően a világítás nagyon egyedileg tervezhető. Egyetlen tápcsatlakozással két világítási csoport külön-külön kapcsolható vagy tompítható. A lámpatestek könnyedén elhelyezhetők bárhol a sínben. A nagyon lapos kialakításnak és a diszkrét színvilágnak köszönhetően a Camillus harmonikusan illeszkedik a rendszerbe, és számos helyiség átfogó megvilágítására képes. Ideális általános helyiségvilágításhoz, és meleg fehér, széles fényt bocsát ki. Kívülről dimmelhető.

2-sínes lámpák

Az 2-sínes lámpák alkatrészisé weboldal az egyik legjobb választás, ha minőségi és kifinomult lámpákat keres. A weboldal a Sínes lámpák kategóriába tartozik, és széles választékot kínál a legkülönfélébb stílusokban és méretekben.

Az 2-sínes lámpák alkatrészisé weboldal kiemelkedik a versenytársak közül azáltal, hogy kiváló minőségű termékeket kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek minden otthonba vagy vállalkozásba. A kínálatban megtalálhatók modern és minimalisták, valamint hagyományos és klasszikus lámpák is, így mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb stílust.

A weboldal érthető és felhasználóbarát felületet kínál, így könnyen navigálhatunk az oldalon és könnyen megtalálhatjuk a keresett termékeket. A kategóriák logikusan és könnyen kereshetők, így azonnal megtalálhatjuk az 2-sínes lámpák alkatrészeit. Emellett a weboldal egyszerűsített fizetési folyamatot is biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók gyorsan és egyszerűen rendezzék az online vásárlásukat.

Az 2-sínes lámpák alkatrészisé weboldalának egyik fő előnye azonban a termékek kiváló minősége és tartóssága. A vállalat a legjobb alapanyagokat használja fel a termékekkel kapcsolatban, így a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy a lámpák hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkeznek. Emellett a választékban megtalálhatók energiatakarékos lámpák is, amelyek nem csak környezetbarátak, de hosszú távon költségmegtakarítást is eredményeznek.

Az 2-sínes lámpák alkatrészisé weboldal vásárlóbarát ügyfélszolgálattal is rendelkezik, amely készséggel válaszol minden felmerülő kérdésre és segít a vásárlók számára a legjobb lámpák kiválasztásában. A vállalat minden vásárlót hosszú távú ügyfélnek tekint, és minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a termékekkel és a szolgáltatással.

Összességében az 2-sínes lámpák alkatrészisé weboldal első osztályú választékot kínál, kiváló minőségű termékeket és kifinomult stílusát. A felhasználóbarát felület és a könnyű fizetési folyamat még jobb vásárlási élményt nyújt. Ha minőségi és stílusos lámpákat keres, ne habozzon meglátogatni a weboldalt, és fedezze fel a kínálatukat!


Sarokcsatlakozó DUOline védővezeték belső, fehér Sarokcsatlakozó DUOline védővezeték belső, fehér

Ez a DUOline 2-fázisú rendszerhez készült, belülről védővezetővel ellátott sarokcsatlakozó lehetővé teszi két vágány derékszögű összekapcsolását.

Hosszcsatlakozó DUOline 2-fázisú rendszer, fehér Hosszcsatlakozó DUOline 2-fázisú rendszer, fehér

Hosszirányú csatlakozó a DUOline 2-fázisú rendszer két vágányának egyenes összekapcsolására.

Szigetelő DUOline 2 fázisú sínrendszer, fekete Szigetelő DUOline 2 fázisú sínrendszer, fekete

Szigetelő a DUOline 2-fázisú rendszer két sávjának optikai vonalcsatlakozásához, külön tápellátással és vezérléssel.

Kábelkivágásos 2 fázisú DUOline függőlámpa, fehér Kábelkivágásos 2 fázisú DUOline függőlámpa, fehér

Ez a műanyag ház a DUOline 2-fázisú sínrendszer függesztett lámpatestének kábelrövidítőjeként szolgál, mivel a felesleges kábelt belsejében tárolja.

Zárósapkák DUOline 2 fázisú sínhez, fekete Zárósapkák DUOline 2 fázisú sínhez, fekete

Két végzáró sapka a DUOline 2-fázisú sínrendszer vágányaihoz.

2 fázisú spotl. DUOline 780701 GU10, nikkel matt 2 fázisú spotl. DUOline 780701 GU10, nikkel matt

Ezt a modern GU10-es spotlámpát a DUOline 2 körös sínrendszerben való használatra tervezték. A széles, körbeforgatható fej belső oldalán fényvisszaverővel felszerelt.

2 fázisú spot DUOline 782401 GU10, fekete 2 fázisú spot DUOline 782401 GU10, fekete

Ezt a hengeres, állítható reflektort a DUOline 2-fázisú sínrendszerhez tervezték. GU10 lámpával van felszerelve (max. 25 W, exkluzív).

2 fázisú spotlámpa DUOline 783301 E14, fek./arany 2 fázisú spotlámpa DUOline 783301 E14, fek./arany

Ezt a 2-fázisú reflektort a 2-fázisú sínrendszerhez tervezték. Hengeres textilárnyékolójával kellemes fényt és otthonos hangsúlyt biztosít. 1 x E14, max. 25 W. - forgatható és forgatható

volare 2-fázisú sínek, fekete, 200 cm volare 2-fázisú sínek, fekete, 200 cm

Ez az alumíniumprofilból készült kompakt sín a Volare 2-fázisú sínrendszer alapját képezi. Számos alkatrésszel bővíthető, és így sokoldalú belső világítást tesz lehetővé. - 2 áramkörös vágány lyukakkal; 230 V; max. terhelés 10A fázisonként; igény szerint rövidíthető

Mennyezeti rögzítés Volare sínhez 1.5cm fekete Mennyezeti rögzítés Volare sínhez 1.5cm fekete

Mennyezeti rögzítőelem a Volare 2-fázisú sínrendszer sínjeinek mennyezet alatti felületi rögzítéséhez.

Rugalmas csatl. Volare 2-fázisú sínhez, 70-150° Rugalmas csatl. Volare 2-fázisú sínhez, 70-150°

Állítható szögű csatlakozó a Volare 2-fázisú sínrendszer vágányaihoz. 70° és 150° közötti szögben rugalmas csatlakozást tesz lehetővé.

Sarokcsatlakozó Volare 2 fázisú sín, 90°, fehér Sarokcsatlakozó Volare 2 fázisú sín, 90°, fehér

Sarokcsatlakozó a Volare 2-fázisú sínrendszer két sínjének 90°-os szögben történő összekapcsolására.

T-csatlakozó Volare 2 fázisú sínhez, fekete T-csatlakozó Volare 2 fázisú sínhez, fekete

T-csatlakozó a Volare 2-fázisú vágányrendszer három vágányának összekapcsolására.

Központi ellátás Volare 2 fázisú sín, fehér Központi ellátás Volare 2 fázisú sín, fehér

A Volare 2-fázisú pályarendszer központi betáplálása.

Volare sín takarófedele, 1 m, fekete Volare sín takarófedele, 1 m, fekete

Alumíniumból készült vakburkolat a Volare 2 körös sínrendszerhez. 1 m hosszú, hat rögzítőkapoccsal együtt.

Trigga Loon Mini Volare 30° 930 szür./fek./fek. Trigga Loon Mini Volare 30° 930 szür./fek./fek.

A Trigga Loon Mini Volare LED-es függőlámpa a Volare 2-fázisú sínrendszerhez való adapterrel van felszerelve. Egy fekete kábel tartja a henger alakú, fekete alumínium testet, amelyet egy színezett üvegből készült gömb alakú árnyékoló vesz körül. A melegfehér LED-ek süllyesztve vannak; a fényt 30°-os szögben lefelé bocsátják ki egy LFO lencse technikán és egy 1 cm-es kis nyíláson keresztül. - vezérlőberendezés

T-csatlakozó DUOline bal oldali védővezető fekete T-csatlakozó DUOline bal oldali védővezető fekete

Ezzel a T-csatlakozóval a DUOline 2-fázisú rendszer három vágánya összekapcsolható. - Védőföldelő vezetékkel ellátott változat bal oldalon belül

T-összekötő DUOline védővezető kívül bal titán T-összekötő DUOline védővezető kívül bal titán

Ez a T-csatlakozó a DUOline 2-fázisú sínrendszeréhez alkalmas. Lehetővé teszi három sín derékszögben történő összekapcsolását. Ez a változat a bal külső oldalon lévő védővezetővel ellátott változat.

Mennyezeti világítás Hostel DUOline sínrendszerhez Mennyezeti világítás Hostel DUOline sínrendszerhez

A DUOline 2-fázisú sínrendszer minden helyiség számára optimális világítási megoldást ígér. Rugalmas lehetőségeinek köszönhetően a világítás nagyon egyedileg tervezhető. Egyetlen áramcsatlakozással két világítási csoport külön-külön kapcsolható vagy tompítható. A lámpatestek könnyedén elhelyezhetők bárhol a sínben. A Hostel mennyezeti lámpatest a fekete és arany modern színkombinációjával inspirál.

Függő adapter DUOline sínhez, matt fehér Függő adapter DUOline sínhez, matt fehér

Függesztő adapter a DUOline 2-fázisú sínhez A függesztett lámpatestek felfüggesztése a DUOline sínrendszer számos összetevője közül az egyik. A 2-fázisú rendszer rugalmasan használható, és számos lehetőséget kínál a magán- vagy közterületek egyéni világításkialakításához. A függesztékadapter lehetővé teszi a hagyományos függesztett lámpatestek DUOline rendszerbe történő integrálását. Az adapter maximum

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024