31 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Nimbora keskeny állólámpa üvegárnyékolóval A Nimbora állólámpa egy keskeny fémkeretből és egy dekoratív üvegárnyékolóból áll, füstös színben. Az állólámpa kikapcsolt állapotban is dekoratív eleme saját négy falának, és ideális fényforrásként használható a nappaliban, az étkezőben vagy akár az előszobában. A Nimbora lábkapcsolóval kapcsolható be és ki, és E27-es foglalattal van felszerelve. Az átlátszó

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Nimbora keskeny állólámpa üvegárnyékolóval A Nimbora állólámpa egy keskeny fémkeretből és egy dekoratív üvegárnyékolóból áll, füstös színben. Az állólámpa kikapcsolt állapotban is dekoratív eleme saját négy falának, és ideális fényforrásként használható a nappaliban, az étkezőben vagy akár az előszobában. A Nimbora lábkapcsolóval kapcsolható be és ki, és E27-es foglalattal van felszerelve. Az átlátszó üvegárnyékolónak köszönhetően dekoratív fényforrásként használható. A Nimbora a Lindby márka állólámpája, amelyet egyedi életérzés és átgondolt design jellemez

Állólámpák

Az Állólámpák alkatézisének weboldala egy olyan hely, ahol mindenki megtalálhatja a tökéletes belső lámpát otthonába. Bár az állólámpák elsősorban a világítást szolgálják, de emellett kiváló dekorációs elemek is lehetnek a belső térben. A weboldalunkon olyan állólámpákat mutatunk be, amelyek a legkülönbözőbb stílusokban és kialakításokban elérhetők.

Először is, a weboldalunk felhasználóbarát és könnyen navigálható kialakítását szeretnénk kiemelni. Az egyértelmű kategóriák és szűrési lehetőségek segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb lámpát. Az Állólámpák alkatézisében kifejezetten a belső térben elhelyezhető lámpák kerültek bemutatásra. Ezek a lámpák tökéletesek lehetnek a nappaliban, hálószobában, étkezőben vagy bármely más belső helyiségben, ahol extra fényforrásra van szükség.

A termékek részletes leírásai mellett különböző fényképek és mutatók is találhatók, amelyek segítségével jobban megismerheted a lámpák megjelenését és funkcióit. Így könnyebbé válik a választás, és garantáltan megtalálod azt a lámpát, ami leginkább harmonizál az otthonod stílusával. A weboldalunkról történő vásárlás gyors és egyszerű, és online fizetési lehetőségeket is biztosítunk, hogy gyorsan birtokba vehesd az általad választott lámpát.

Az Állólámpák alkatézisének weboldala minden olyan látogató számára hasznos információkkal rendelkezik, aki belső térben elhelyezhető lámpát keres. Az egyedi és stílusos állólámpáink garantáltan feldobják az otthonodat, és nemcsak a világítás, de a dekoráció terén is kimagaslóak. Ne habozz, látogass el a weboldalunkra, és válaszd ki az álmaid lámpáját!


Bordesley álló lámpa, háromlábú, fa búrával Bordesley álló lámpa, háromlábú, fa búrával

Keskeny, világos színű, egyenletes elrendezésű fából készült, keskeny szálak alkotják a Bordesley állólámpa árnyékolóját, amelyet felül és alul fekete fém köt össze, belülről E27-es foglalattal van ellátva, és egy egyszerű állványkereten ül.

Pioggia álló lámpa, kristály esővel, arany Pioggia álló lámpa, kristály esővel, arany

A Pioggia állólámpát számos láncon függő, csiszolt K9-es üvegkristályok díszítik. Ezek középen helyezkednek el a lefelé néző lámpatartók körül, és a lefelé hajlított, 24 kk-s aranyozású fémrudak végeit is díszítik, amelyek körös-körül filigrán baldachint alkotnak.

Jabbo LED álló lámpa olvasáshoz Jabbo LED álló lámpa olvasáshoz

A Jabbo állólámpát minimalista dizájn jellemzi, és ideális olvasólámpának.

Lindby Braska álló lámpa, fekete, sárgaréz Lindby Braska álló lámpa, fekete, sárgaréz

Braska nemes állólámpa célzott fénykibocsátással A Braska állólámpa kifinomult megjelenéssel mutatkozik be, amely gyönyörűen feldobhatja a modern életteret. A hosszú, fekete színű, cső alakú állvány egy matt sárgarézből készült kerek talapzatból emelkedik ki, amely egy henger alakú lámpaernyőbe vezet. Ez beállítható a tájolásában, hogy a fényt célzottan lehessen kibocsátani. A lámpabúra is felveszi

Rabalux 4077 Gamma állólámpa, ezüst Rabalux 4077 Gamma állólámpa, ezüst

  Szerezze be ezt az elegáns stílusú lámpát és élessze újjá praktikusan otthona belterét. Az olvasólámpa remek választás lesz például az esti kikapcsolódás során, amikor megpihen kedvenc könyvével, ugyanakkor nem zavarja kellemetlen megvilágítással a környezetét.   Műszaki paraméterek:

Anglepoise Type 75 állólámpa Paul Smith Edition 1 Anglepoise Type 75 állólámpa Paul Smith Edition 1

Az Anglepoise® márka Type 75 LED-es állólámpáját Sir Kenneth Grange ipari formatervező tervezte, mint rugalmas fényforrást, amely az állandó rugós mechanizmusnak köszönhetően a kívánt irányba és magasságba állítható, és tökéletesen kiegyensúlyozott. A Type 75 sorozat eredeti formaterve a neves divattervező, Paul Smith értelmezésében kapott kreatív színvilágot. Szállítás LED izzóval együtt.

Állólámpa Maira, háromlábú, olajozott tölgy, bézs Állólámpa Maira, háromlábú, olajozott tölgy, bézs

Az elegáns Maira állólámpa háromlábú, tölgyfából készült vázzal és szövetből készült kerek lámpaernyővel rendelkezik. A fény itt finoman és hangulatosan jut a helyiségbe, így a lámpatest tökéletesen alkalmas a nappali vagy a hálószoba kiegészítő megvilágítására.

Fontana Arte Equatore - LED állólámpa króm 135 cm Fontana Arte Equatore - LED állólámpa króm 135 cm

Az Equatore LED-es állólámpa újraértelmezi a klasszikus üvegernyős állólámpát. A fényforrások nem az árnyékolóban vagy a diffúzorban találhatók, hanem az árnyékolót alul lezáró korongban. Onnan a LED-ek felfelé és lefelé is világítanak az árnyékolóba. Az Equatore-t Gabriele és Oscar Buratti olasz tervezők tervezték. - fényerőszabályzóval együtt

GUBI Gräshoppa háromposzter állólámpa, olívabarna GUBI Gräshoppa háromposzter állólámpa, olívabarna

Az Európában és Észak-Amerikában tevékenykedő Greta Magnusson Grossman (1906-1999), a formatervezés úttörője által 1947-ben megalkotott Gräshoppa állólámpa időtlen esztétikával, enyhén döntött háromlábú talpával közvetíti az életszerűséget. A kúp alakú lámpafej állítható, így a fény iránya szükség szerint beállítható. - A dán Gubi gyártó minőségi terméke

ICONE GiuUp LED mennyezeti mosó, fényerőszabályozható, fehér ICONE GiuUp LED mennyezeti mosó, fényerőszabályozható, fehér

A GiuUp állólámpa felfelé irányuló, erős fényerővel rendelkező fényt bocsát ki. A lámpa beépített fényerőszabályzóval rendelkezik, így a fényerő igény szerint állítható.

Állólámpa Donata redős ernyővel Állólámpa Donata redős ernyővel

A DONATA elegáns és stílusos, antikolt arany alap és krémszínű pliszírozott árnyékoló, amelyen keresztül lágy fény sugározza a jólét érzését.

Állólámpa fonott, tölcsér, grafit Állólámpa fonott, tölcsér, grafit

A hatékony fényhatást biztosító állólámpa árnyéka megújuló nyersanyagokból álló bioanyagból készült, és 3D nyomtatási eljárással készült, amely többek között a hulladékmentes gyártást jelenti, mivel nem keletkezik hulladék, amikor a nyomtatási folyamat során abszolút csak azt használják fel, ami az árnyékoló része is. Egyedi és kiváló minőségű formatervezési termék

FLOS Spun Light F - fehér állólámpa FLOS Spun Light F - fehér állólámpa

A Spun Light F klasszikus formájú, mégis rendkívül modern, ha az általános megjelenésre gondolunk. A teljes egészében fémből készült árnyékoló átlátszatlan, így a fény csak közvetve távozik, ami hozzájárul a különösen hívogató és hangulatos életterek kialakításához

Jieldé Aicler AIC433 Közös állólámpa, fekete Jieldé Aicler AIC433 Közös állólámpa, fekete

Az Aicler AIC433 állólámpa lenyűgöző ipari stílusú megjelenésével és rendkívüli rugalmasságával inspirál. A lámpatest összesen hat csuklóval van felszerelve, amelyek számtalan lehetőséget kínálnak az igazításra. Az ívelt árnyékoló alumíniumból készült, és mindkét végén nyitott, így felfelé és lefelé irányított fényt biztosít. A lámpatestet a Lyon melletti Jieldé francia tradicionális cég kézzel ké

PURE Grafo LED állólámpa érintőszabályzóval PURE Grafo LED állólámpa érintőszabályzóval

A Pure Grafo LED-es állólámpa modern és diszkrét kialakításával könnyen illeszkedik a meglévő belső terekbe, és csodálatosan alkalmas fényforrásként a dolgozószobában vagy a nappaliban. A beépített érintésvezérlővel a meleg fény fényerő három fokozatban (20 %, 50 % vagy 100 %) változtatható.

Foscarini Filo LED álló lámpa, Emerald King Foscarini Filo LED álló lámpa, Emerald King

A Filo LED-es állólámpa különböző elemekből és anyagokból áll, amelyek a lámpát a lakótér különleges látványosságává teszik. A karcsú keret fémből készült, és több konzollal rendelkezik, amelyekhez a színes textilkábelt rögzítik. Ezenkívül a kábelen két, kézzel formázott, nyakláncra emlékeztető, dekoratív üvegelem található. A megjelenést a porcelánból készült kúp alakú árnyékoló teszi teljessé, amely

LED állólámpa Frisbee üvegbúrával LED állólámpa Frisbee üvegbúrával

A Frisbee LED-es állólámpa érdekes árnyékolóval rendelkezik, amely füstölt üvegből készült, és kikapcsolt állapotban szinte tükörszerű felületű. Az állólámpa emellett 3 fokozatú érintésvezérlésű fényerőszabályzóval is rendelkezik.

Tom Dixon Globe Cone LED állólámpa, króm Tom Dixon Globe Cone LED állólámpa, króm

A Globe Cone LED-es állólámpa gömb alakú, tükrös polikarbonátból készült ernyőjével inspirál, amely hangulatos fényvisszaverődésekkel és fénytörésekkel tölti meg a szobát. Az árnyékoló fekete keretre van szerelve, kúp alakú talppal. A dugókábelen található lábkapcsolóval felszerelve.

Quitani állólámpa Alos, tölgyfa, chintz grafit, állvány Quitani állólámpa Alos, tölgyfa, chintz grafit, állvány

Az Alos állólámpa német gyártású minőségével nyűgöz le, és egy olyan fényforrás, amely egy fa állványkeretet és egy szövetből készült ernyőt kombinálva különösen hangulatos megjelenést és kényelmes fényhatást biztosít.

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024