181 813 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Toldbod 250-et a dán Louis Poulsen gyártó tervezői alkották meg, és Poul Henningsen építész, író és lámpatervező ötletein alapul. A függőlámpa alumíniumból készült matt ernyővel rendelkezik, amelyet belülről fehérre lakkoztak az egyenletes fényeloszlás érdekében. A lámpatest visszafogott dizájnnal rendelkezik, így sokoldalúan használható, akár egyenként, akár több változatban.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Toldbod 250-et a dán Louis Poulsen gyártó tervezői alkották meg, és Poul Henningsen építész, író és lámpatervező ötletein alapul. A függőlámpa alumíniumból készült matt ernyővel rendelkezik, amelyet belülről fehérre lakkoztak az egyenletes fényeloszlás érdekében. A lámpatest visszafogott dizájnnal rendelkezik, így sokoldalúan használható, akár egyenként, akár több változatban.

Függőlámpák & Csillárok

A Függőlámpák & Csillárok alkatéziséhoz készült weboldal egy kifinomult és stílusos online áruház, amely a belső lámpák kategóriájába tartozik. Ha újabb impulzusra van szükséged, vagy szereted, hogy otthonodban a megfelelő hangulat uralkodjon, akkor ez a weboldal a tökéletes választás számodra.

Az Függőlámpák & Csillárok alkatézisében minden megtalálható, ami a modern belső terek tökéletesítéséhez szükséges. A világítótestek széles választékával rendelkezünk, beleértve a kültéri és beltéri függőlámpákat, valamint a lenyűgöző csillárokat is. Mindegy, hogy minimalista vagy extravagáns stílust szeretsz, itt biztosan megtalálod a számodra megfelelő lámpát.

Weboldalunkon könnyedén navigálhatsz a különböző kategóriák között, hogy gyorsan megtaláld azokat a darabokat, amelyek hozzájárulnak otthonod harmóniájához és egyediségéhez. Függőlámpáink és csillárjaink egyaránt magas minőségű anyagokból készülnek, és a legújabb kézműves technikákat alkalmazzák a tökéletes kivitelezés érdekében. Külön figyelmet fordítunk a részletekre, hogy garantáljuk a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Termékeink között megtalálhatók az egyszerű és letisztult vonalvezetésű modern lámpák, amelyek tökéletesen illeszkednek a minimalista belső terekhez. Emellett ajánlunk klasszikus és antik stílusú lámpákat is, amelyek időtlen eleganciával bírnak. Válaszd ki a kívánt anyagot és színt, és hozd létre álmaid belső tereit a segítségünkkel!

Minden termékünket úgy választjuk ki, hogy magával ragadjon téged, és egyedülálló stílust adjon otthonodnak. Legyen szó a nappalidról, hálószobádról, étkeződről vagy akár a kültérről, itt mindent megtalálsz a tökéletes lámpákhoz. Böngéssz a különböző stílusok között, és találj rá rád illőt, amely igazán feldobja lakásodat!

Ne hagyd ki a Különleges Ajánlatokat és akciókat sem! Weboldalunk rendszeresen frissül, így mindig találsz új és izgalmas lehetőségeket a kedvező árú termékeink között. Velünk garantáltan nem csak a jó minőséget, hanem az ár-érték arányt is megtalálod!

Vagyunk az egyik legkedveltebb belső lámpák forgalmazója, és a vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Így ha kérdésed lenne, vagy segítségre van szükséged a választásban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll a segítségre, és gyorsan megválaszolja minden kérdésedet.

Függőlámpák & Csillárok alkatézisének weboldala vár rád, hogy megtaláld az ideális világítást otthonodba. Fedezd fel a lehetőségeket, és teremts egyedi atmoszférát lakásodban velünk!


Idea 4 függő lámpa, érdekes kialakítás Idea 4 függő lámpa, érdekes kialakítás

Az Idea 4 Black függőlámpa különböző méretű kerek fémlemezeket tartalmaz, amelyek a fényforrások mellett párban helyezkednek el. Extravagáns világítási tárgy modern kialakítású helyiségekbe.

Bergen függő lámpa, két izzós, grafit Bergen függő lámpa, két izzós, grafit

A kortárs dizájnnal rendelkező Bergen kétszínű függesztéklámpa, amely számos modern berendezési stílussal harmonizál, kiegyensúlyozott megvilágítást biztosít például a nappali vagy az étkező asztal fölött.

Quitani LED-es függőlámpa Lexa, tölgy/fekete, hossza 118 cm Quitani LED-es függőlámpa Lexa, tölgy/fekete, hossza 118 cm

A Lexa LED-es függőlámpa tömör tölgyfából készült, és egy villódzásmentes világítóelem a lakótérben, amely tompítható (egy előremenő vagy egy hátramenő fázisú fényerőszabályzóval). Ideális étkezőhelyiség megvilágítására. A felületet kézzel kidolgozottan megmunkálták és finomították, a csatlakozódoboz pedig extra nagyméretű a könnyű felszerelés érdekében. Exkluzív minőség made in Germany!

EBB & FLOW Lute S függő lámpa arany arany-füst EBB & FLOW Lute S függő lámpa arany arany-füst

A lógó lámpa Lute nevét a lanttesthez hasonló formájáról kapta. Az üvegárnyékoló szájjal fújt üvegből, a foglalat fekete színű bakelitből, a függesztőelem pedig aranyszínű lakkozott fémből készült. Az üveg átlátszósága miatt a világítótest minden oldalról látható marad, ezért dekoratív világítótestek használata ajánlott (nem tartozék). - textil kábellel felszerelve

Üveg függő lámpa PROVENZA 20 cm fehér Üveg függő lámpa PROVENZA 20 cm fehér

A Provenza által készített árnyékoló kivételesen szépen formázott, és valóban minden életteret hangulatos megvilágításba helyez

HAY PC Small függő lámpa csőtágulattal, fekete HAY PC Small függő lámpa csőtágulattal, fekete

A PC Small függőlámpa eloxált alumíniumból és polikarbonátból készült diffúzorból készül, amely alul lezárja az árnyékolót, és vakításmentes, szórt fényt biztosít lefelé. Egyenként vagy több lámpatestként elrendezve a lámpatest használható asztalok, pultok és sok más megvilágítására. A PC lámpatestsorozat a francia tervező, Pierre Charpin tervei, akinek munkáit a színekkel kombinált tiszta geometrikus

Kundalini Viceversa LED függő lámpa egy i. üveg b. Kundalini Viceversa LED függő lámpa egy i. üveg b.

A Vicecersa LED-es függőlámpa modern fémkerettel rendelkezik, amelynek közepén a kiváló minőségű üvegtölcsér felfelé vagy lefelé is felszerelhető, és így alulra szerelve helyet biztosíthat egy szobanövénynek. Akár a lépcsőházba, akár a recepcióra szerelik fel, ez a gyöngyszem egy különleges szemet gyönyörködtető darab.

LZF Agatha Small 78x76 cm függő lámpa bükk natúr LZF Agatha Small 78x76 cm függő lámpa bükk natúr

Az Agatha Small függőlámpa széles, vékony fafurnér szalagokból áll, amelyek nagy, szabálytalan hurkokban vannak egymásra fektetve. A függőlámpa alkalmas reprezentatív fogadószobák szemet gyönyörködtetőjének és a privát lakótér szelíd fényforrásaként is. - Design: Luis Eslava Studio - FSC® tanúsított fából készült

LED függőlámpa Materica fénysugár 200 cm sárgaréz LED függőlámpa Materica fénysugár 200 cm sárgaréz

A Materica LED-es függőlámpa egyszerű alapformája ellenére a Materica LED-es függőlámpa modern, magas színvonalú nappalikba és társalgókba is alkalmas. Az alul elhelyezett LED-csíknak köszönhetően a dizájner lámpa közvetlen fényforrássá válik.

Maytoni Vesper függő lámpa 14 izzós fehér/arany Maytoni Vesper függő lámpa 14 izzós fehér/arany

A 14 lángú Vesper függőlámpa modern dizájnjával igazi fénypont a mennyezeten. A keret fémből készült, és a karok elforgathatók, így a lámpa pontosan oda helyezhető, ahol szükség van rá. Ha a lámpa melegfehér izzókkal van felszerelve, kellemes fényt biztosít, és minden helyiséget meghitt hangulatba öltöztet. Lehetőség van tompítható lámpák használatára.

Avra - minimalista függő lámpa fekete Avra - minimalista függő lámpa fekete

Tiszta minimalizmus - ez az Avra függőlámpa, amely csak egy foglalatból és egy 200 cm hosszú kábellel ellátott felfüggesztésből áll. Ezért a figyelem különösen a világítóanyagra összpontosul. A dekoratív lámpák választéka kiegészítőként kapható, és itt rendelhető meg.

Little Jungle függőlámpa gyerekeknek, háromlámpás változatban Little Jungle függőlámpa gyerekeknek, háromlámpás változatban

A Little Jungle gyermekszobai függőlámpa színes megjelenésű, sok vonzó dzsungelállat és növény képeivel. Csak rövid felfüggesztéssel rendelkezik, ezért alacsony szobákban is csodálatosan használható. A háromszög alakú tartóra erősített három árnyékolónak köszönhetően széles területet világít meg - a felhasználható fényforrás maximális hossza: 11 cm

Karman Ceraunavolta Öblös, üveg függő lámpa Karman Ceraunavolta Öblös, üveg függő lámpa

A Ceraunavolta függőlámpa a két tervező, Matteo Ugolini és Edmondo Testaguzza alkotása. Árnyékolója szájjal fújt üvegből készült, és Olaszországban gyártották

Kültéri függőlámpa Riccardo, fényfüzér, üveghenger Kültéri függőlámpa Riccardo, fényfüzér, üveghenger

A tengervízálló Riccardo függőlámpa IP44-es védettséggel ideális kültéri használatra. A klasszikus megjelenés nagyon dekoratív.

Függő lámpa TALYA Ø 56,5 cm Függő lámpa TALYA Ø 56,5 cm

A Talya egy klasszikus kialakítású függőlámpa az étkezőasztalra vagy a nappaliba, amely antikolt sárgaréz kivitelével és opálüveg árnyékolójával ragad magával.

PR Home Denise függőlámpa, rattan ernyő, Ø 53 cm PR Home Denise függőlámpa, rattan ernyő, Ø 53 cm

A Denise függőlámpa rattanszövésből készült árnyéka nemcsak a környezet sugárzó, hangulatos megvilágítását biztosítja, hanem természetes hangulatot is visz a lakókörnyezetbe. Az árnyékoló kézzel készült, ezért a kisebb méret- és színeltérések teljesen természetesek, és megkülönböztetik a lámpát, mint egyedi példányt.

TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa alumínium TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa alumínium

A BULO a kreativitást és a koherenciát ötvözi Oliver Nieiadomski professzor egyedi tervezésében. Németországban készült minőség!

Luceplan Silenzio LED függőlámpa szürke Ø 90cm Luceplan Silenzio LED függőlámpa szürke Ø 90cm

A Silenzio függőlámpa az optimális fényhatást az akusztikai komforttal, valamint az árnyékoló textil szépségével ötvözi. Ideális fényforrás privát szobákba vagy szállodákba. - hangelnyelő kivitelezés

Lógó világítás Lina, akrilfüggő gyöngyház Lógó világítás Lina, akrilfüggő gyöngyház

Näve Lógó világítás Lina, akrilfüggő gyöngyház, Nappali / Étkező, műanyag, alumínium, E27, 60W, H: 50cm

MARKET SET Pebble textil függőlámpa krémszínű Ø 58 cm MARKET SET Pebble textil függőlámpa krémszínű Ø 58 cm

A Pebble függőlámpa organikus formájú, pamut/vászon keverékből készült árnyékolója lágy világítási hangulatot teremt a szobában. Hatékony függőlámpa a franciaországi MARKET SET cégtől - kívülről szabályozható fényerővel

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024