A modern Tomo LED-es függőlámpa három egymás mellé helyezett, fafurnérból készült ovális lámpából áll, amelyek úgy néznek ki, mint az egymás mellé helyezett könyvek. Dimmelhető LED-ekkel és diffúzorral van felszerelve. Az asztalok, pultok fölött vagy a nappalikban dekoratív világításként a Tomo mindig igazi figyelemfelkeltő. - Tervezte: Mut Design Studio

Gyártó:
Termékleírás

A modern Tomo LED-es függőlámpa három egymás mellé helyezett, fafurnérból készült ovális lámpából áll, amelyek úgy néznek ki, mint az egymás mellé helyezett könyvek. Dimmelhető LED-ekkel és diffúzorral van felszerelve. Az asztalok, pultok fölött vagy a nappalikban dekoratív világításként a Tomo mindig igazi figyelemfelkeltő. - Tervezte: Mut Design Studio

Függőlámpák & Csillárok

A Függőlámpák & Csillárok alkatéziséhoz készült weboldal egy kifinomult és stílusos online áruház, amely a belső lámpák kategóriájába tartozik. Ha újabb impulzusra van szükséged, vagy szereted, hogy otthonodban a megfelelő hangulat uralkodjon, akkor ez a weboldal a tökéletes választás számodra.

Az Függőlámpák & Csillárok alkatézisében minden megtalálható, ami a modern belső terek tökéletesítéséhez szükséges. A világítótestek széles választékával rendelkezünk, beleértve a kültéri és beltéri függőlámpákat, valamint a lenyűgöző csillárokat is. Mindegy, hogy minimalista vagy extravagáns stílust szeretsz, itt biztosan megtalálod a számodra megfelelő lámpát.

Weboldalunkon könnyedén navigálhatsz a különböző kategóriák között, hogy gyorsan megtaláld azokat a darabokat, amelyek hozzájárulnak otthonod harmóniájához és egyediségéhez. Függőlámpáink és csillárjaink egyaránt magas minőségű anyagokból készülnek, és a legújabb kézműves technikákat alkalmazzák a tökéletes kivitelezés érdekében. Külön figyelmet fordítunk a részletekre, hogy garantáljuk a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Termékeink között megtalálhatók az egyszerű és letisztult vonalvezetésű modern lámpák, amelyek tökéletesen illeszkednek a minimalista belső terekhez. Emellett ajánlunk klasszikus és antik stílusú lámpákat is, amelyek időtlen eleganciával bírnak. Válaszd ki a kívánt anyagot és színt, és hozd létre álmaid belső tereit a segítségünkkel!

Minden termékünket úgy választjuk ki, hogy magával ragadjon téged, és egyedülálló stílust adjon otthonodnak. Legyen szó a nappalidról, hálószobádról, étkeződről vagy akár a kültérről, itt mindent megtalálsz a tökéletes lámpákhoz. Böngéssz a különböző stílusok között, és találj rá rád illőt, amely igazán feldobja lakásodat!

Ne hagyd ki a Különleges Ajánlatokat és akciókat sem! Weboldalunk rendszeresen frissül, így mindig találsz új és izgalmas lehetőségeket a kedvező árú termékeink között. Velünk garantáltan nem csak a jó minőséget, hanem az ár-érték arányt is megtalálod!

Vagyunk az egyik legkedveltebb belső lámpák forgalmazója, és a vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Így ha kérdésed lenne, vagy segítségre van szükséged a választásban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll a segítségre, és gyorsan megválaszolja minden kérdésedet.

Függőlámpák & Csillárok alkatézisének weboldala vár rád, hogy megtaláld az ideális világítást otthonodba. Fedezd fel a lehetőségeket, és teremts egyedi atmoszférát lakásodban velünk!


Függő lámpa 976, két izzós, fehér Függő lámpa 976, két izzós, fehér

Ennek a függőlámpának a két hengeres, gömbszerűen zárt árnyékolója egy hosszú, kerek gerendás függesztékre van felhelyezve. Ez utóbbit két karcsú kábel tartja. A kábel külön fut, és a gerenda egyik végébe van bevezetve. Ideális közvetlen világításhoz egy asztal fölött. 2 x E27, egyenként max. 60 W (kizárólag).

Lucande Sivanel függő lámpa, egy izzós, 30 cm Lucande Sivanel függő lámpa, egy izzós, 30 cm

Sivanel egylámpás függőlámpa rendkívüli kivitelben A Sivanel egy modern függőlámpa, amely sötét megjelenésével azonnal szemet szúr. Ez az egylángú lámpa dupla lámpaernyővel rendelkezik. A külső árnyékoló gömb alakú és fekete felületű. A belső árnyékoló henger alakú, és sok helyen pontozott. Az arany szín hívogató hangsúlyt visz a szobába, és biztosítja a fény meleg hatását. Ez a lámpatest gyönyörűen

Gofurnit Quiescenta függő lámpa, dió, Ø 45 cm Gofurnit Quiescenta függő lámpa, dió, Ø 45 cm

A fenntartható módon gyártott Quiescenta függőlámpa egyszerre fényforrás és dekoratív lakberendezési kiegészítő. A függőlámpa árnyéka fafurnérból készült: belsejében egy átlátszó plexiüveg test található. A fa lécek átlósan nyúlnak felfelé a testből, és átlósan térnek vissza alulról a test alsó végén. Az eredmény egy vízszintes nyolcas alakja. A belülről érkező megvilágítás különösen szépen kiemeli

GUBI Semi függőlámpa, Ø 60 cm, fehér GUBI Semi függőlámpa, Ø 60 cm, fehér

Az alumíniumból készült, porszórt, homorú ernyővel ellátott Semi függőlámpát Claus Bonderup és Torsten Thorup tervezte 1968-ban. Esztétikus fényhatás, valamint klasszikus, időtlen design jellemzi, és ideális asztali világításhoz. - a dán Gubi gyártó kiváló minőségű terméke

OLIGO Lisgo LED függő világítás, krém OLIGO Lisgo LED függő világítás, krém

A Lisgo Sky LED-es függőlámpa kényelmesen, fokozatmentesen állítható magasságú, így optimálisan használható asztali világításként - kiváló minőségű prizmákkal a kellemesen lágy fényeloszlásért - kapcsolható és dimmelhető érintésvezérlővel (memóriafunkcióval)

Tavasz-szerű Butterfly függőlámpa Tavasz-szerű Butterfly függőlámpa

Pillangók sokasága! Ezzel a vidám fényadagolóval megérkezik a tavasz a gyerekszobába, és elhozza a napot a szívükbe.

Forestier Lillebule S függő lámpa, 56 cm, fehér Forestier Lillebule S függő lámpa, 56 cm, fehér

A Libellule függőlámpa egy fémből készült ernyőből áll, amely ívelt formája miatt egy szitakötő szárnyaira emlékeztet. A keret fémrúdjai a fény és az árnyék lenyűgöző megvilágítását eredményezik.

Dyberg Larsen DL45 függőlámpa fém fekete Dyberg Larsen DL45 függőlámpa fém fekete

A DL függőlámpa ernyője három matt lakkozott fémelemből áll. A lágy vonalak és éles élek kombinációjával a design bármilyen belsőépítészeti stílushoz illeszkedik. A függőlámpa nemcsak közvetlen lefelé irányuló megvilágítást biztosít, hanem a fény az ernyőn keresztül diffúzan és vakításmentesen a környezetbe is beárad.

Rosalie függőlámpa arany kivitelben Rosalie függőlámpa arany kivitelben

A Williamsburg dizájnú Rosalie függőlámpát Sterling Gold kivitel borítja - az ezüst és az arany tónusok lenyűgöző kombinációja. A középen lévő üvegelem higanyüvegből készült, amely különösen szembeötlő a struktúrája miatt.

Jieldé Clément C360 függő lámpa olaj f. Ø 36 cm Jieldé Clément C360 függő lámpa olaj f. Ø 36 cm

A Jieldé Clément C240/360 függőlámpa akár egyetlen fényakcentusként, akár sorban elhelyezve abszolút figyelemfelkeltő és ipari hangulatot áraszt. A kézzel készített lámpa fényes felületű alumíniumból készült ernyővel rendelkezik, amely belül fehérre van lakkozva az optimális fényvisszaverődés érdekében. Az árnyékoló harang alakja és az apró részletek, mint például a fehér textil kábel, a Clément ipari

Louis Poulsen PH 3 1/2-3 üveg függő lámpa sárgaréz Louis Poulsen PH 3 1/2-3 üveg függő lámpa sárgaréz

A PH 3 1/2-3 függőlámpa Poul Henningsen tervező 1925/26-os tervén alapul, aki vakításmentes fénykibocsátású lámpákat akart létrehozni. Egy 19 darabból álló sorozatot tervezett háromrészes lámpaernyővel. A PH 3 1/2-3 árnyalatai szájjal fújt, opálos, háromrétegű üvegből készülnek. A belseje matt homokfúvott a lágy fényeloszlás elérése érdekében, a külseje fényes.

Quitani LED függőlámpa Gion, 3-lámpás, nikkel/tölgyfa Quitani LED függőlámpa Gion, 3-lámpás, nikkel/tölgyfa

A háromlámpás Gion LED-es függőlámpa modern és minimalista kialakítású. A függőlámpa három lapos korongból áll, amelyeknek vonzó kerete természetes színű tölgyfából készült. A Gion könnyen állítható magasságú, és külső dimmerrel tompítható. Ez nemcsak a fényerőt, hanem a fény színét is változtatja a meleg 2800 K-tól a maximális 2250 K-ig. - Németországban készült minőség

Üveg függő lámpa Pendants rovátkákkal Üveg függő lámpa Pendants rovátkákkal

A Pendants függőlámpa fémből és üvegből készült, hagyományos stílusú. A mennyezethez a kábelfelfüggesztéssel van rögzítve, amely aztán egy fém összekötő darabhoz csatlakozik. Most következik az üvegárnyékoló, amely ovális és hegyes formájú. Hosszanti hornyokkal rendelkezik, és az árnyékoló alatt egy kis fémcsonk van rögzítve

Kaska függőlámpa, négy lámpa Kaska függőlámpa, négy lámpa

A négylámpás Kaska függőlámpa dekoratív vonzereje abban rejlik, hogy a fagerendához négy különböző méretű és formájú fémketrec-árnyékoló van rögzítve. Ezekhez leginkább esztétikus izzólámpák vagy rusztikus lámpák (nem tartozék) illenek, mivel a fémrudakról jól láthatóak a fényforrások. A fény minden irányba sugárzik, és hatékony és hangulatos megvilágítást biztosít. Fiatalos és dinamikus értékek jellemzik

GUBI Ronde függesztéklámpa Ø 40 cm, rozsdavörös GUBI Ronde függesztéklámpa Ø 40 cm, rozsdavörös

A Ronde függőlámpa alumíniumból készült, dekoratív formájú ernyővel nyűgöz le, amely közvetlenül lefelé sugározza a fényt. Az árnyékoló belseje fehérre lakkozott az optimális fényvisszaverődés érdekében. Ideális térvilágításhoz, például egy asztal fölött. - Design: Oliver Schick - a dán Gubi gyártó kiváló minőségű terméke

Lucande Imron függőlámpa, hat égő, fekete Lucande Imron függőlámpa, hat égő, fekete

Az Imron egy stílusos, dizájner eredetű függőlámpa. Ingo Thiele tervezőtől származik, és friss dizájnban mutatkozik be. Tökéletes helyet talál egy nappaliban vagy egy étkezőben.

Lindby Dabila lógó világítás bambusz Ø 62 cm Lindby Dabila lógó világítás bambusz Ø 62 cm

A Dabila függőlámpa egy lánggal rendelkezik, és bambuszból készült. E27-es izzókkal szerelhető fel.

Lindby Dabila lógó világítás rondella 3 izzós Lindby Dabila lógó világítás rondella 3 izzós

A Dabila függőlámpa bambuszból készült, és három lámpaernyővel rendelkezik. E27-es izzókkal szerelhető fel.

Lógó világítás Hermi I falécek, 4 izzós, szürke Lógó világítás Hermi I falécek, 4 izzós, szürke

A Hermi I függőlámpa négy, antikolt szürke fémből készült ernyője kábeleinél fogva lóg le a fából készült, természetes színű mennyezeti gerendáról.

Velasco függőlámpa fekete színben, Ø 31 cm Velasco függőlámpa fekete színben, Ø 31 cm

Az egylámpás Velasco függőlámpa ernyője függőleges fekete acélcsíkokból áll. Ezek gömb alakban veszik körül a lámpát.

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024