94 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Dau Spot egy kétlángú mennyezeti lámpa, amely 300°-kal elforgatható, és egy 300°-kal elforgatható oldalsó fénnyel van felszerelve. A spot az egyéni körülményeknek megfelelően beállítható, így a kellemes fényt bármikor optimálisan lehet használni.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Dau Spot egy kétlángú mennyezeti lámpa, amely 300°-kal elforgatható, és egy 300°-kal elforgatható oldalsó fénnyel van felszerelve. A spot az egyéni körülményeknek megfelelően beállítható, így a kellemes fényt bármikor optimálisan lehet használni.

Mennyezeti lámpák

Az Mennyezeti lámpák alkatéziséhez tartozó weboldalunk egyedi és stílusos belső lámpákat kínál ügyfeleink számára. Célunk, hogy segítsünk megvilágítani és feldobni otthonukat vagy irodájukat ezekkel a modern és elegáns mennyezeti lámpákkal.

Weboldalunkat a Belső lámpák kategóriába soroljuk, hogy könnyen megtalálhassák azokat, akik érdeklődnek az egyedi belső világítási megoldások iránt. Az alábbiakban bemutatjuk termékeink széles választékát, amelyekkel garantáltan lenyűgözheti vendégeit vagy ügyfeleit.

Mintegy száz különböző stílusú mennyezeti lámpa közül választhat ügyfelünk. Legyen szó modern minimalista vagy klasszikus bájú világítástechnikáról, a weboldalunkon biztosan megtalálja, amit keres. A termékek különböző méretekben és formában érhetők el, hogy mindenki megtalálja az otthonába vagy irodájába illő legjobb lámpát. Továbbá számos szín és anyag közül is választhat: a fém elegáns és modernebb megjelenést kölcsönöz a lámpáknak, míg az üveg és a króm ötvözete a luxust és a letisztultságot képviseli.

Weboldalunkon, a mennyezeti lámpák mellett, hasznos információkat is talál, amelyek segítenek választani a legjobb lámpát. Tippekkel szolgálunk, hogyan illesztheti be a mennyezeti lámpákat különböző belső terekbe és hogyan alakíthat át egy szobát a megfelelő világítással. Egy blogrészlegünk is elérhető, ahol inspirációt kaphat olyan belsőépítészeti projektekhez, amelyekben a mennyezeti lámpa a központi elem.

Rendelése egyszerű és a szállítás gyors. Biztosítjuk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a termékek minőségével és szolgáltatásunkkal. Ügyfélszolgálatunk mindig készséggel segít bármilyen kérdés vagy probléma esetén.

Tekintse meg weboldalunkat, és fedezze fel a mennyezeti lámpák világát! Adjuk meg otthona vagy irodája különleges fényét és egyediségét ezekkel a stílusos lámpákkal!


Golden Duo mennyezeti lámpa 40cm szürke/zöld/arany Golden Duo mennyezeti lámpa 40cm szürke/zöld/arany

A Golden Duo mennyezeti lámpát vonzó, kettős árnyékoló megjelenés jellemzi. Az aranyszínű belső árnyékoló két szürke és sötétzöld színű bársony szövetcsík közötti résen keresztül látható. A mennyezeti lámpa belső oldala szintén aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen tükröződik, hanem meleg csillogással is rendelkezik.

Lindby Kyron LED mennyezeti lámpa, ezüst titán Lindby Kyron LED mennyezeti lámpa, ezüst titán

A Kyron LED-es mennyezeti lámpa a spirálra emlékeztető formájával hívja fel magára a figyelmet. A normál fali kapcsoló segítségével 3 fokozatban könnyedén tompítható. A fényes, melegfehér LED-ek elegendő megvilágítást biztosítanak.

Lindby Estar mennyezeti lámpa, hat izzós Lindby Estar mennyezeti lámpa, hat izzós

Az Estar mennyezeti lámpa három különböző irányú vasrúdból áll. Minden rúd végén egy-egy foglalat található. Mivel a fényforrások a nyitott kialakításnak köszönhetően jól láthatóak, izzószálas fényforrásokat kell használni.

Dejan mennyezeti körlámpa, fényes króm, 3 izzós Dejan mennyezeti körlámpa, fényes króm, 3 izzós

A krómozott felületnek köszönhetően a Dejan mennyezeti lámpa egyedülállóan modern fényforrás a fürdőszobában, amely célzott reflektorfényt biztosít.

LED lámpa keret középső, 3 000 K, alumínium LED lámpa keret középső, 3 000 K, alumínium

A Frame Mid LED mennyezeti lámpatest két egymáson átfedő, téglalap alakú fémkeretből áll. A meleg fehér LED-ek az alján lévő szaténozott műanyag burkolatok mögé vannak beépítve. A két terület külön-külön is kapcsolható (memóriafunkcióval). Ezenkívül a keretek elforgathatók, így a kialakítás a saját preferenciáinknak megfelelően módosítható.

mennyezeti lámpa foci, négyégő, ezüst-fehér mennyezeti lámpa foci, négyégő, ezüst-fehér

A mennyezeti lámpa labdarúgó alkalmas dekoratív világításként minden gyermek és tinédzser szobájába. A kerek lámpa közepén egy labdarúgó található, amelyet négy E14-es foglalat és 20 meleg fehér LED vesz körül.

Mennyezeti lámpa Intrigo négyzet alakú fekete Mennyezeti lámpa Intrigo négyzet alakú fekete

A négy tejfehér üvegárnyékoló egy három négyzetből álló fémkerethez van rögzítve. Az Intrigo mennyezeti lámpa megfelelő megvilágítást biztosít, különösen a magas színvonalú, modern lakóterekben.

Nemes kristály menny. csillár Caroline Nemes kristály menny. csillár Caroline

Caroline számos kristály medáljával gyönyörködteti a szemlélőt, és varázslatos fényvisszaverődések tengerébe borítja a szobát

Slamp Mida lámpa, Ø 67 cm, rózsaszín/fehér Slamp Mida lámpa, Ø 67 cm, rózsaszín/fehér

A Mida egy elegáns és kifinomult megjelenésű, dizájnos mennyezeti lámpa. Téglalap alakú elemekből áll, amelyek a kiváló minőségű ékszerekre emlékeztetnek. - fali lámpaként is használható - design by Adriano Rachele - made in Italy - Magnetic System® tartóval

Chizu LED mennyezeti lámpa, Ø28,5cm 3000K fekete Chizu LED mennyezeti lámpa, Ø28,5cm 3000K fekete

A Chizu kerek LED-es mennyezeti lámpa műanyagból készült, és az alján számos kerek nyílás található, amelyeken keresztül a beépített LED-ek fénye kibocsátásra kerül.

Rotaliana Collide H0 mennyezeti lámpa 3000K ezüst Rotaliana Collide H0 mennyezeti lámpa 3000K ezüst

A Rotaliana Collide H0 kerek LED-es mennyezeti lámpa teljes egészében alumíniumból készült, a fényt közvetett módon bocsátja ki. A Collide H0 falilámpaként is használható - Design: Paolo Dell\'Elce

Ideal Lux lefelé irányuló lámpa Spike Round, fehér, alumínium, Ø 10 cm Ideal Lux lefelé irányuló lámpa Spike Round, fehér, alumínium, Ø 10 cm

Az esztergált alumíniumból készült kerek Spike mennyezeti lámpával bármilyen helyiségben optimális alapvilágítás biztosítható. Sorban használva alkalmas például egy hosszú folyosó megvilágítására. GX53 izzót tartalmaz.

LED mennyezeti lámpa Stargate 3 izzós LED mennyezeti lámpa Stargate 3 izzós

A Stargate LED-es mennyezeti lámpatesttel egyedi hangsúlyokat lehet a nappaliban elhelyezni, hiszen fekete-arany színű kialakításával és modern formájával igazi figyelemfelkeltő. Az egyes LED csíkok szaténozott szilikon diffúzorral vannak borítva, ami vakításmentes fényviszonyokat teremt.- fázisszűrővel vagy LED dimmerrel szabályozható

Lindby Eudoria mennyezetlámpa 3 izzós fekete/arany Lindby Eudoria mennyezetlámpa 3 izzós fekete/arany

Az Eudoria mennyezeti lámpa vasból készült, feltűnő kialakításával győz meg. Fekete-arany színösszeállítású, és E14-es izzókkal szerelhető.

Paulmann Axin mennyezeti világítás IP44 E27 Paulmann Axin mennyezeti világítás IP44 E27

Az Axin egy sokoldalú, E27-es foglalattal ellátott mennyezeti lámpa, amely az IP44-es fröccsenővíz-védelemnek köszönhetően fürdőszobában vagy más nedves helyiségekben is használható, de egy előszobát is megvilágíthat, és egyszerűségének köszönhetően bármilyen enteriőrbe illeszkedik.

Mennyezeti világítás Világűr Mennyezeti világítás Világűr

A fehér mennyezeti lámpa Universe ívelt tál alakú, különböző bolygókkal és csillagokkal, valamint egy űrhajóval és egy műholddal díszített. A lámpa helyet biztosít egy E27-es izzó számára (nem tartozék).

Lámpa Enviro Star ES-60SCK Lámpa Enviro Star ES-60SCK

A Lámpa Enviro Star ES-60SCK egy modern és energiatakarékos megoldás otthonod vagy irodád megvilágítására. Az ES-60SCK egy kiváló minőségű LED lámpa, melynek köszönhetően akár 80% -kal csökkentheted az energiafogyasztást a hagyományos izzókkal szemben. Ez a lampa rendkívül hatékony és hosszan tartó, így hosszú ideig élvezheted az optimális fényerőt és meleg fehér fényét. A Lámpa Enviro Star ES-60SCK

Doro LED mennyezeti lámpa, hossza 120 cm, sötét fa, fa, CCT Doro LED mennyezeti lámpa, hossza 120 cm, sötét fa, fa, CCT

A Doro LED-es mennyezeti lámpa sötét fa árnyalatú MDF elemmel hangulatos hangulatot varázsol minden helyiségbe. Energiahatékony, nagy teljesítményű LED fényforrással. CCT: színhőmérséklet állítható a melegfehértől az univerzális fehérig terjedő fényszíntartományban. Fali kapcsolóval dimmelhető. Tartalmazza a távirányítót (2 x AAA elemet tartalmaz). A színek rögzíthetők - Éjszakai fény - Időzítő - Memória

Mennyezeti lámpa Jaxxi 41391-40R RGB LED  PL2 Mennyezeti lámpa Jaxxi 41391-40R RGB LED PL2

Cleo mennyezeti lámpa, Ø 30 cm, fehér Cleo mennyezeti lámpa, Ø 30 cm, fehér

Semleges színvilágának köszönhetően az egyszerű, kerek Cleo mennyezeti lámpa számos aktuális lakberendezési trendhez illik. Akár egyenként, akár többszörösen használjuk - például egy hosszú folyosó megvilágítására: a Cleo lágy síkbeli megvilágítást biztosít.

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024