Termékleírás

Molto Luce Bivio lámpaernyő, Ø 38 cm, szürke

Lampaernyők

Az Lampaernyők alkatézisére specializált weboldalunk a belső lámpák kategóriájába tartozik, és mindenféle információt és útmutatót kínál ezen tartozékokról. Az alkatézis a lampaernyők vagy más néven lámpaburák felépítésére, anyagára és funkcionalitására összpontosít, valamint segít eligazodni a különböző típusokban és stílusokban.

Weboldalunk célja az, hogy segítse a látogatókat a legjobb lampaernyő kiválasztásában az otthoni vagy irodai belső térükbe. A tartalom széles körben tájékoztat a különböző anyagokról, mint például a textil, a műanyag vagy a fém, valamint a különböző típusokról, amelyek közé tartozik pl. a hangulatvilágítás, a funkcionális világítás vagy a dekoratív világítás.

Weboldalunkon részletesen bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait, valamint konkrét példákat és ötleteket kínálunk azok kreatív felhasználására. Továbbá, információkat nyújtunk a lampaernyők különböző méreteiről, hogy segítsük a látogatókat a megfelelő méretű világítással történő belső tér kialakításában.

A weboldalunkon felhasználóbarát navigáció és keresési funkciók találhatók, amelyek segítségével könnyedén és gyorsan megtalálható a kívánt információ. További előnye, hogy tartalmaz számos hasznos tippeket és trükköket a lampaernyők tisztítására és karbantartására, valamint útmutatást a lampaernyők cseréjére vagy javítására.

Szakértői cikkeink és útmutatóink megbízható információkat nyújtanak a lampaernyők világához. Értékes ajánlásokat foglalnak magukban olyan tényezők alapján, mint például az alapanyag minősége, a lampaernyők tartóssága és a divatos stílus.

Különös hangsúlyt fektetünk a látogatók személyre szabott élményére, ahol mindenki könnyedén megtalálhatja a saját stílusához illő lampaernyőt. Az Lampaernyők alkatéziséhez tartozó weboldalunk egyedülálló információval és inspirációval látja el a látogatókat a különböző stílusok és design trendek terén.

Összességében weboldalunk egy megbízható és átfogó forrás az Lampaernyők alkatéziséhez, amely garantáltan segít azoknak, akik minőségi és stílusos világítást szeretnének kialakítani belső tereikben.


Cassy lámpaernyő 27 x 10 x 18 cm fehér Cassy lámpaernyő 27 x 10 x 18 cm fehér

A Cassy lámpaernyő fehér szövetből készült, és ovális formájával kiemelkedik. Színét tekintve számtalan berendezési változathoz illeszkedik.

Sonny lámpaernyő 22 x 12 x 15 cm bézs Sonny lámpaernyő 22 x 12 x 15 cm bézs

A Sonny lámpaernyő bézs színű szövetből készült, és téglalap alakú formájával tűnik ki. Színét tekintve számtalan berendezési változathoz illeszkedik.

Roller lámpaernyő Ø 40 cm, zsályazöld Roller lámpaernyő Ø 40 cm, zsályazöld

A Roller lámpaernyő zöld színű szövetből készült, és átmérőjének köszönhetően nagy felületű fényszórást biztosít. Az egyszerű színösszeállításnak köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

Roller lámpaernyő Ø 25 cm, ekrü/arany Roller lámpaernyő Ø 25 cm, ekrü/arany

A Roller lámpaernyő természetes színű szövetből készült, és aranyszálakkal díszített. Átmérőjének köszönhetően az árnyékoló nagy felületű fényszórást biztosít. Az egyszerű színösszeállításnak köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

Cone lámpaernyő 22,5 cm magas, sötétzöld/arany Cone lámpaernyő 22,5 cm magas, sötétzöld/arany

A Cone lámpaernyő sötétzöld színű szövetből készült, amely belül aranyszínű bevonattal van ellátva. Az árnyékoló nagy felületen szórja a fényt. Az egyszerű színezésnek köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

Sofia lámpaernyő 21 cm magas, cappuccino/fehér Sofia lámpaernyő 21 cm magas, cappuccino/fehér

A Sofia lámpaernyő egy textilből készült, cappuccino színű lámpaernyő. Az árnyékoló belseje matt fehér színű. Az egyszerű színezésnek köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

Sofia lámpaernyő 15,5 cm magas, ekrü Sofia lámpaernyő 15,5 cm magas, ekrü

A Sofia lámpaernyő textilből készült, és ekrü színben kapható. Az árnyékoló belseje átlátszó bevonatú. Az egyszerű színezésnek köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

Sofia lámpaernyő 15,5 cm magas, veroni bézs Sofia lámpaernyő 15,5 cm magas, veroni bézs

A Sofia lámpaernyő textilből készült, és bézs színben kapható. Az árnyékoló belseje átlátszó bevonatú. Az egyszerű színezésnek köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

Sofia lámpaernyő 15,5 cm magas, virágmintás sárga Sofia lámpaernyő 15,5 cm magas, virágmintás sárga

A Sofia lámpaernyő textilből készült, sárga színű virágmintával díszített. Az árnyékoló belseje matt fehér színű.

Classic S lámpaernyő, szőtt, türkiz Classic S lámpaernyő, szőtt, türkiz

A Classic S lámpaernyő textilből készült, türkizkék színű lámpaernyő. Az árnyékoló belseje matt fehér színű.

Roller lámpaernyő világosbarna Ø50cm magasság 30cm Roller lámpaernyő világosbarna Ø50cm magasság 30cm

A hengeres lámpabúra Roller jutából készült, és világosbarna színével hangulatos légkört áraszt. A földszínek alkalmazási lehetőségei sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy az árnyalat a legkülönbözőbb lakó- és berendezési stílusokkal kombinálható

Roller lámpaernyő, bézs, Ø 15 cm, magasság 15 cm Roller lámpaernyő, bézs, Ø 15 cm, magasság 15 cm

A bézs színű lámpaernyő henger alakú. Hangulatos bájt áraszt, amely kényelmes hangulatot teremt, különösen a nappaliban. Ráadásul diszkrét és időtlen dizájnjával könnyedén integrálható elegáns-modern belső terekbe vagy kombinálható klasszikus lakberendezési stílusokkal.

Lámpaernyő Mini Romance állólámpához zöld Lámpaernyő Mini Romance állólámpához zöld

A zöld Mini Romance lámpaernyő pamutból készült. Kúp alakú, és sokféleképpen felhasználható, mivel a lakberendezési és lakberendezési stílusok széles skálájával kombinálható. - állólámpákhoz

Roller lámpaernyő ekrü/bézs Ø 40 cm Magasság 22 cm Roller lámpaernyő ekrü/bézs Ø 40 cm Magasság 22 cm

A hengeres lámpaernyő Roller pamutból készült, és színezésével, valamint a színben kontrasztos élekkel nagyon elegánsnak tűnik. Különleges kialakításával az árnyékoló sokféle lakberendezési és lakberendezési stílussal harmonizál, és bárhol is használják, eleganciát kölcsönöz

Roller lámpaernyő ekrü juta Ø 25cm magasság 18cm Roller lámpaernyő ekrü juta Ø 25cm magasság 18cm

A hengeres lámpabúra Roller jutából készült, és világosbarna színével hangulatos légkört áraszt. A földszínek alkalmazási lehetőségei sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy az árnyalat a legkülönbözőbb lakó- és berendezési stílusokkal kombinálható

Lámpaernyő Mini Romance függőlámpához a sötétbarna Lámpaernyő Mini Romance függőlámpához a sötétbarna

Sötétbarna színével és kúpos formájával a Mini Romance lámpaernyő mindenhol jól mutat. A design időtálló, így könnyedén kombinálható a különböző lakberendezési stílusokkal és lakberendezési stílusokkal. A meleg földszínek kellemes és meghitt hangulatot árasztanak. - állólámpákhoz

Roller lámpaernyő ekrü juta Ø 40cm magasság 22cm Roller lámpaernyő ekrü juta Ø 40cm magasság 22cm

A hengeres lámpabúra Roller jutából készült, és világosbarna színével hangulatos légkört áraszt. A földszínek alkalmazási lehetőségei sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy az árnyalat a legkülönbözőbb lakó- és berendezési stílusokkal kombinálható

Roller lámpaernyő sötétbarna Ø 40 cm, 22 cm magas Roller lámpaernyő sötétbarna Ø 40 cm, 22 cm magas

A Roller lámpaernyő hengeres kialakítású és teljesen barna színű. A meleg földszínek hangulatos környezetet teremtenek, amely ideális a nappalikba. Időtlenül elegáns színével és formájával az árnyékoló szinte bármilyen lakberendezési és lakberendezési stílussal kombinálható - legyen az modern, klasszikus vagy vintage

Lámpabúra Belloy 45 papír Ø 45 cm, magasság 18 cm Lámpabúra Belloy 45 papír Ø 45 cm, magasság 18 cm

A Belloy kerek, lapos lámpabúra papírból készült, gyönyörű hajtogatási technikával, így lágy, szórt fényt áraszt. A függeszték, a kábel és a lámpabúra nem tartozék.

Népszerű termékek

LEDVANCE SUN@Home Classic A 40 E27 9W CCT 922
9 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
PremiumCord HDMI 2.1 High Speed kábel, 1m
4 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - XBOX ONE
5 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HP Pavilion dv7-1000eg
21 890 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Dell Precision M6400
17 690 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Samsung Q35
11 890 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Siemens típus N6851-A300
4 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LCD + Érintőpanel teljes Xiaomi redmi 4X Fekete
9 590 Ft
Az ár frissült 27.05.2024
Edzett üveg -Honor 100 Pro
1 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
New Wave Optic függőlámpa, rózsaszín
142 542 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Gothic (Collector's Kiadás) - PC
83 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Mély dob Delphin CALMO 5T DP aluminium
3 640 Ft
Az ár frissült 27.05.2024
LORD F8
261 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024