9 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024

A Nadesha alaplámpatest keleti lámpásként kialakított, vonzó világítási tárgy a kültéren. A felület aranyszínű, antikolt felületű. IK06, tengervízálló.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Nadesha alaplámpatest keleti lámpásként kialakított, vonzó világítási tárgy a kültéren. A felület aranyszínű, antikolt felületű. IK06, tengervízálló.

Oszloplámpák

Az Oszloplámpák alkatézisének weboldala a tökéletes választás azoknak, akik keresik a kiváló minőségű, stílusos és tartós kültéri lámpákat. Kültéri világításunk egyaránt megfelel a praktikus és esztétikai igényeknek, így biztosítva a tökéletes hangulatot kertjének vagy teraszának.

A weboldalunkon széles választék várja Önt az oszloplámpák terén. Legyen szó hagyományos vagy modern stílusról, nálunk mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő darabot. Minden termékünk magas minőségű anyagokból, gondosan kidolgozott részletekkel készül, így garantálva a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

A weboldalunkon könnyen kereshet és szűrheti a termékeket, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő oszloplámpát. Választhat az anyagok között, például rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy műanyagból készült lámpatestek közül. Személyes preferenciáihoz igazíthatja a színt is, hagyományos fekete vagy modern fehér közül választhatva.

A termékleírások és részletes képek segítséget nyújtanak a választásban, így könnyen el tudja képzelni, hogyan illeszkedne az oszloplámpa a környezetébe. Annak érdekében, hogy mindig a legújabb trendekkel lépjenek, rendszeresen frissítjük a weboldalunkat az új modellekkel és dizájnokkal, hogy mindig a legjobbat nyújtsuk vásárlóinknak.

Nem csak a termékek minőségére helyezzük a hangsúlyt, hanem a vásárlói élményre is. Weboldalunkat könnyen használhatja és navigálhatja, és ha bármilyen kérdése van, szívesen segítünk. Felteheti nekünk kérdéseit vagy segítséget kérhet a megfelelő oszloplámpa kiválasztásában.

Élvezze a kert hangulatát és teremtse meg a tökéletes atmoszférát a weboldalunkon elérhető oszloplámpákkal. Válasszon minket, és garantáltan elégedett lesz a minőséggel, stílussal és tartóssággal, amit kínálunk.


Ledvance Endura Classic Cascade lábazati lámpa világos Ledvance Endura Classic Cascade lábazati lámpa világos

Az Endura Classic Cascade lábazati lámpa sötétszürke alumíniumból (RAL 7016) és hengeres üvegből készült, amely szabadon lefelé függesztve van a kereten, így a fény minden irányba sugározhat. Különösen vonzóan mutat izzólámpával, számos épületstílushoz illik, és széleskörű fényeloszlásának köszönhetően nagy területet világít meg.

LED talapzati Carlo fek. 3,5W CCT magasság 25cm LED talapzati Carlo fek. 3,5W CCT magasság 25cm

A hengeres kerettel ellátott LED-es alaplámpatest robusztus öntött gyantából készült, és megfelelő környezeti megvilágítást biztosít körkörös fénnyel. - Védelmi osztály: IP55 - fényforrással együtt (GU10, 3,5 W LED). - színváltó funkcióval, a lámpán állítható: meleg fehér (2700 K) / univerzális fehér (4000 K)

Saturn érzékelős talapzati lámpa Saturn érzékelős talapzati lámpa

A Saturn kiváló minőségű rozsdamentes acélból és polikarbonátból készült. A lámpatest mozgásérzékelővel és nappali/éjszakai érzékelővel van felszerelve. - A beépített mozgásérzékelő érzékelési szöge: 90°- Az izzó átmérője max. 4 cm

Lucande Kalisa bázislámpa, szögletes, E27 Lucande Kalisa bázislámpa, szögletes, E27

A stílusos Kalisa alaplámpa sötétszürke alumínium házból és műanyagból készült szórófejből áll. Tökéletesen alkalmas a modern kialakítású kültéri területek megvilágítására.

Lucande Kalisa LED talapzati lámpa, szögletes Lucande Kalisa LED talapzati lámpa, szögletes

A stílusos Kalisa LED-es alaplámpa sötétszürke alumínium házból és műanyagból készült szórófejből áll. Tökéletesen alkalmas a modern kialakítású kültéri területek megvilágítására.

nemesacél talapzati lámpa Erina, 50 cm nemesacél talapzati lámpa Erina, 50 cm

Az Erina dekoratív megjelenésével győz meg, és sokféleképpen használható kültéren

Sandbanks - 316 nemesacél talapzati lámpa Sandbanks - 316 nemesacél talapzati lámpa

A hajókon is használt, kiváló minőségű 316-os rozsdamentes acélból készült modern Sandbanks alaplámpa a tengerparti területeken is használható. A szatén szórófejjel ellátott alaplámpatestet LED vagy energiatakarékos lámpák (E27-es foglalat) használatára tervezték.

Lampione barna sárgaréz talapzati lámpa Lampione barna sárgaréz talapzati lámpa

A Lampione antik designt kapott, lakkozott alumíniumból készült.

Alap fény fekete, buborékos üveggel Alap fény fekete, buborékos üveggel

Kiváló minőségű alaplámpa buborékos üveggömbbel

K4b lábazati lámpa rézzel, fekete K4b lábazati lámpa rézzel, fekete

A K4b alaplámpatest elegáns rézburkolatával minden kültéri területen használható. Még bekapcsolás nélkül is igazi szemet gyönyörködtető. Megjegyzés: A szállítás nem tartalmazza az alaplapot.

Puchberg talapzati lámpa fekete-arany színben Puchberg talapzati lámpa fekete-arany színben

A Puchberg nemcsak a kültéri biztonságért felel, hanem nappali fényben is sokat kínál, nevezetesen a fekete-arany keret és a füstszürke lencsék vonzó megjelenését

Theben theLeda D BL AL Bázis lámpa, 40 cm Theben theLeda D BL AL Bázis lámpa, 40 cm

A Leda D BL AL LED-es alaplámpatest a modern kialakítású kültéri területek stílusos megvilágítására használható, hogy sötétben hatástalanítsa a botlásveszélyt, például az ágyásszegélyeket és a gyepszegélyeket. - Fénykibocsátás elölről - vezeték nélküli hálózatba kapcsolható (beállítás csak aSenda B-n keresztül lehetséges aSenda Plug (nem tartozék) segítségével) - készenléti energia: ~ 0,5 W (vezeték

Lucande Marvella talapzati lámpa, 1 izzós, 50 cm Lucande Marvella talapzati lámpa, 1 izzós, 50 cm

A Marvella visszafogott és elegáns megjelenésű. A pollerlámpa alumíniumból készült, sötétszürke felületű. A lámpabúra a talapzat egyik oldalán helyezkedik el, és megfelelő fényforrásokkal szerelhető fel

Lucande Elwin lámpabúra, szögletes, alu, 50 cm Lucande Elwin lámpabúra, szögletes, alu, 50 cm

Az Elwin egy öntött alumínium alaplámpatest sötétszürke színben, átlátszó üvegbetétekkel. Modernnek és vonzónak tűnik a kültéri területeken

Lucande Elwin lámpabúra, szögletes, alu, 35 cm Lucande Elwin lámpabúra, szögletes, alu, 35 cm

Az Elwin egy öntött alumínium alaplámpatest sötétszürke színben, átlátszó üvegbetétekkel. Modernnek és vonzónak tűnik a kültéri területeken

Lucande Keke talapzati lámpa, magasság 50 cm Lucande Keke talapzati lámpa, magasság 50 cm

A modern Keke alaplámpatest grafitszürke alumínium házból és műanyagból készült füstszürke diffúzorból áll. Ideális kerti utak, felhajtók vagy a ház mentén történő használatra

Lindby Abilum lámpa, s.szürke, 50 cm Lindby Abilum lámpa, s.szürke, 50 cm

Az Abilum alaplámpatest tömör alumíniumból készült, és műanyagból készült átlátszó árnyékolóval rendelkezik. Az IP44-es védettségnek köszönhetően az Abilum nagyon jól használható kültéri használatra, és beépített mozgásérzékelővel is rendelkezik.

Philips Utrecht talapzati világítás E27 antracit Philips Utrecht talapzati világítás E27 antracit

Az antracit színű rozsdamentes acélból készült Utrecht talpas lámpatest szaténszínű szórófejjel van ellátva, amelyen keresztül a behelyezendő izzó (E27 - nem tartozék) egyenletesen világít körbe.

LED talapzati világítás Rubkat, szürke 50 cm magas LED talapzati világítás Rubkat, szürke 50 cm magas

A modern kialakítású Rubkat LED-es alaplámpa nemcsak biztonságosan világítja meg a környezetet, hanem - a melegfehér fényszínnek köszönhetően - nagyon hangulatos is. LED meghajtóval együtt- Csatlakozási lehetőség: IP65 csatlakozódoboz- 60 %-os indítási idő: 0,5 s- Állandó feszültség- Működési hőmérséklet: -20 °C-tól 40 °C-ig- Tárolási hőmérséklet: -10 °C-tól 60 °C-ig

Louis Poulsen AJ Garden 50 földnyárs/adapter 840 Louis Poulsen AJ Garden 50 földnyárs/adapter 840

Fekete AJ Garden LED alaplámpatest földi tüskével és adapterrelAz AJ Garden LED alaplámpatest robusztus alumíniumból, rozsdamentes acélból és polikarbonátból készült. Az IP65-ös védelmi osztálynak köszönhetően rugalmasan használható kültéren. Árnyékolt, vakításmentes, közvetlen fényt bocsát ki a talaj felé. A lámpafej rögzített, az árnyékoló belseje pedig fehérre van festve, így a fény kellemesen tükröződik.

Népszerű termékek

LEDVANCE SUN@Home Classic A 40 E27 9W CCT 922
9 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
PremiumCord HDMI 2.1 High Speed kábel, 1m
4 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - XBOX ONE
5 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HP Pavilion dv7-1000eg
21 890 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Dell Precision M6400
17 690 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Samsung Q35
11 890 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Siemens típus N6851-A300
4 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LCD + Érintőpanel teljes Xiaomi redmi 4X Fekete
9 590 Ft
Az ár frissült 27.05.2024
Edzett üveg -Honor 100 Pro
1 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
New Wave Optic függőlámpa, rózsaszín
142 542 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Gothic (Collector's Kiadás) - PC
83 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Mély dob Delphin CALMO 5T DP aluminium
3 640 Ft
Az ár frissült 27.05.2024
LORD F8
261 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024