27 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Narcos kétlámpás LED-es spotlámpa felülete részben krómozott, részben matt nikkelezett. A reflektor forog. Kapcsolóval felszerelve.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Narcos kétlámpás LED-es spotlámpa felülete részben krómozott, részben matt nikkelezett. A reflektor forog. Kapcsolóval felszerelve.

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatrész kategória egy speciális és stílusos megoldást kínál a belső tér megvilágításához. Ez a kategória tökéletes választás lehet, ha egyediséget szeretnél vinni a lakásodba vagy akár a munkahelyedre.

A Spotlámpák alkatrész weboldala széles választékkal rendelkezik, amely garantálja, hogy megtalálod a számodra megfelelő stílust és design-t. A spotlámpák különböző formákban és méretekben elérhetőek, így könnyen illeszthetőek bármilyen belső térbe.

Az alkatrészek minőségi anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A spotlámpák esztétikai vonzereje mellett funkcionális megoldást is nyújtanak, hiszen könnyen irányíthatók és beállíthatók, hogy az általad kívánt területet világítsák meg.

A weboldalon való keresgélés egyszerű és könnyen kezelhető. A Spotlámpák alkatrészeket kategóriánként rendezve találod meg, ami megkönnyíti a választást. Minden alkatrészhez részletes leírást és képeket is találsz, így könnyen tudod elképzelni azokat a belső terekben.

A Spotlámpák alkatrész weboldalunk minden igényt kielégít, legyen szó modern, vintage vagy minimalisták kedvelőiről. Széles színválasztékunknak köszönhetően a belső lámpákkal összhangban tudod kiválasztani az alkatrészeket.

Nem csak a spotlámpák alkatrészeket, de az ehhez szükséges egyéb kellékeket és tartozékokat is megtalálod nálunk. A praktikus és stílusos lámpatartók, csavarok és további kiegészítők is rendelkezésedre állnak, hogy teljes legyen a megoldás.

A Spotlámpák alkatrész weboldalán való vásárlás mindig biztonságos és megbízható. Garantáljuk a minőségi termékeket és a gyors szállítást. A weboldalon egyszerűen tudsz rendelést leadni és ha bármilyen kérdésed vagy problémád akadna, készséggel állunk rendelkezésedre az ügyfélszolgálatunkkal.

Fedezd fel a Spotlámpák alkatrész kategóriánkat és add meg otthonodnak vagy munkahelyednek az igazi egyediséget és hangulatot a belső lámpák segítségével!


Lindby Joffrey mennyezeti spotlámpa 3izzós fehér Lindby Joffrey mennyezeti spotlámpa 3izzós fehér

A Joffrey mennyezeti reflektor három feje optimális megvilágítást biztosít a helyiségben. Ráadásul a világítás az illesztések segítségével igény szerint állítható.

Lindby Quitana mennyezeti spotlámpa egy izzós Lindby Quitana mennyezeti spotlámpa egy izzós

Quitana mennyezeti spot acélból készült, stílusos kivitelben, fa elemekkel A Quitana mennyezeti spot a fa és az acél optikát ötvözi modern és feltűnő megjelenésében. A mennyezeti lámpatest fenyőfából készült, amely négyzet alakú, és az alapot képviseli. A lámpatest sötét acélból készült, ferdén emelkedik, és egy foglalatban végződik, amelybe a fényforrást kell behelyezni. A barna fa és a sötét acél

Leonor fehér mennyezeti lámpa, GU10 Leonor fehér mennyezeti lámpa, GU10

A Leonor mennyezeti lámpa formájával kissé rusztikus, ha nem is antik hatást kelt. GU10 izzókkal van felszerelve.

Lindby Esami spotlámpa, egy izzós Lindby Esami spotlámpa, egy izzós

Egylámpás reflektor Esami modern kivitelben, fekete színben Az Esami spotlámpa elegáns kialakításával pontszerző, és számos belsőépítészeti stílusba beilleszthető. Mind a kerek szerelőlemez, mind a henger alakú reflektor fémből készült, és fekete színű fényezéssel van bevonva. A reflektor könnyedén állítható a pozíciójában, így a helyiség bizonyos területeit célzottan megvilágíthatja. Az IP44-es védettségnek

Arcchio Iavo mennyezeti spot, szögl, alu, 3izzós Arcchio Iavo mennyezeti spot, szögl, alu, 3izzós

A henger alakú lámpafejekkel az Iavo reflektor nagyon modern és egyszerű megjelenésű. Az árnyékolók elforgathatók és elfordíthatók.

Csavar, forg., két égő, fekete Csavar, forg., két égő, fekete

A kétlámpás Twist mennyezeti spotlámpa fémből készült, elegáns fekete kivitelben. Két forgó és forgatható árnyékolóval rendelkezik. Ezeket egy-egy sárgaréz színű elem díszíti, ami elegáns és elegáns megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek. Az alul nyitott árnyékolóknak köszönhetően a Twist ideális dekoratív izzólámpákhoz és retrofit lámpákhoz

menny. spot Stofa csillagdekor., szür., 2 égő menny. spot Stofa csillagdekor., szür., 2 égő

A kétlámpás mennyezeti spot Stofa egy fekete fémtartóból és két szürke, hengeres szövetárnyékolóból áll, amelyek finom lyuk- és csillagmintával vannak ellátva. Bekapcsolva ez különösen szép fényhatásokat hoz létre a környezetében, oldalt. Az árnyékolók rugalmasan igazíthatók, hogy a közvetlen fényt a kívánt területre irányítsák.

Cloudy, három égős, fekete menny. spot Cloudy, három égős, fekete menny. spot

A Cloudy mennyezeti spotlámpa robusztus fémből készült, és tudatosan a modern, egyszerű kialakításra összpontosít. A GX53 foglalatokhoz való izzók nem tartoznak a szállítási terjedelemhez, és saját kívánsága szerint választhatók.

Spotlight Sean kétégős, fekete Spotlight Sean kétégős, fekete

A Sean kétlámpás spotlámpa visszafogott és modern kialakítású. A matt fekete felület egyértelmű kijelentést tesz. A két spot elforgatható és elfordítható, ami lehetővé teszi a lámpatest nagyon rugalmas beállítását.

Bubbles LED mennyezeti lámpa, IP44, két égő Bubbles LED mennyezeti lámpa, IP44, két égő

A modern Bubbles LED mennyezeti spotlámpa alkalmas a fürdőszobába. Két spotlámpával rendelkezik, amelyek külön-külön beállíthatók, és egy kis buborékhatású akrilbetéttel vannak ellátva. - Védelmi osztály IP44

Lindby Eridia mennyezeti spot fekete 6 égős hosszú Lindby Eridia mennyezeti spot fekete 6 égős hosszú

Az Eridia mennyezeti spotlámpa kompakt kialakításával győz meg. A füstölt üvegből készült lámpaernyők nagyon különleges fényakcentusokat adnak a szobában - gyönyörű fényforrás a modern belső terekbe.

Pago menny. spot, egy égő, fehér Pago menny. spot, egy égő, fehér

A fémből és műanyagból készült, forgatható Pago mennyezeti spotlámpa az 1960-as évek dizájnját idézi, amely ma is ugyanolyan aktuális, mint akkoriban volt, és sok modern belső térbe illik.

Lindby Flintos rácsos spotlámpa, egy égő, fekete Lindby Flintos rácsos spotlámpa, egy égő, fekete

Ez a reflektor ketreces árnyékolóval rendelkezik, és rugalmasan mozgatható. A dizájn ugyanúgy beilleszthető az ipari stílusokba, mint a vintage hangulatú belső terekbe

SEGULA fali lámpa Moxie Wave, fekete, egy izzós SEGULA fali lámpa Moxie Wave, fekete, egy izzós

A Moxie Wave fali lámpa időtlen és stílusos. Teljesen feketében van tartva. Az izzótartón kívülről gyönyörű vonalas minta is található, ami különleges megjelenést kölcsönöz a fali lámpának. Kialakításának köszönhetően a Moxie Wave számos belső térbe és berendezési stílusba jól integrálható. A dekoratív fényforrás különösen alkalmas a megvilágításra.

Loxy LED fali spotlámpa, fekete, 1 izzó Loxy LED fali spotlámpa, fekete, 1 izzó

Fekete-fehér megjelenésével az egylámpás LED-fali spot Loxy tökéletesen illeszkedik számos belsőépítészeti stílushoz. A tartozék egy hozzá illő, E14-es talpú LED izzó.

Gearwood mennyezeti spot 4 izzós, szürke Gearwood mennyezeti spot 4 izzós, szürke

A többlángú Gearwood mennyezeti spotlámpa divatos vintage dizájnban mutatkozik be, és az elforgatható és forgatható fényforrásoknak köszönhetően igény szerinti világítást tesz lehetővé.

Mennyezeti spotlámpa Dinók, 3 izzós Mennyezeti spotlámpa Dinók, 3 izzós

A háromlámpás Dinos mennyezeti spotlámpa kerek mennyezeti lemezét különböző színű dinoszauruszok, egy vulkán, valamint különböző növények díszítik. A három, külön-külön állítható spotlámpa egy-egy GU10 izzó számára kínál helyet (nem tartozék).

Mennyezeti spotlámpa Sky, 5 izzós, fekete/arany Mennyezeti spotlámpa Sky, 5 izzós, fekete/arany

A Sky mennyezeti lámpa öt spotlámpából áll, és acélból készült. A reflektorok aszimmetrikusan vannak a kerethez rögzítve.

Mennyezeti spotlámpa Yoga Premium fekete/rattan 3 lámpás. Mennyezeti spotlámpa Yoga Premium fekete/rattan 3 lámpás.

A háromlámpás Yoga Premium mennyezeti spotlámpa fekete porszórt acélból készült, és forgatható spotlámpa fejekkel van felszerelve, amelyek bármikor igény szerint beállíthatók. Az árnyékolók rattan megjelenésűek, és természetes hatást kölcsönöznek az összképnek.

BEGA Studio Line Spot aszimmetrikus fekete/réz Ø19cm BEGA Studio Line Spot aszimmetrikus fekete/réz Ø19cm

A Studio Line LED mennyezeti spot egy gömb alakú, öntött alumínium házból áll, bársonyos matt felülettel. A ferdén lefelé néző fénynyílás belső felülete matt fémes felületű, és krómszínű véggyűrű szegélyezi. A melegfehér LED-fényt egy eloxált, ultra-tiszta alumíniumból készült reflektoron keresztül alacsony veszteséggel irányítják kifelé - külső DALI-dimmelés - jó színvisszaadás: CRI > 90 - 360°-ban

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024