9 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Az Alvin fali lámpa abszolút modern kialakítású, a kültéren végig inspiráló fali lámpa. Az elegáns rozsdamentes acél keretet opálfehér polikarbonát diffúzor egészíti ki

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Az Alvin fali lámpa abszolút modern kialakítású, a kültéren végig inspiráló fali lámpa. Az elegáns rozsdamentes acél keretet opálfehér polikarbonát diffúzor egészíti ki

Kültéri fali lámpák

A Kültéri fali lámpák alkatézisével a weboldalunk a legjobb minőségű és legstílusosabb kültéri lámpákat kínálja. Ezek a termékek a Kültéri lámpák kategóriájába tartoznak, és kifejezetten a kültéri falakhoz és homlokzatokhoz tervezettek.

A kültéri lámpák fontos szerepet játszanak abban, hogy egy otthon vagy üzlet külső része vonzó legyen és jól megvilágított legyen éjjel. Azonban nem csak a praktikus oldaluk miatt vannak jelen a kültéri lámpák, hanem az esztétikai szempontból is, hiszen egy stílusos és jól megválasztott lámpa nagymértékben fokozhatja a homlokzat vagy kerítés vonzerejét.

A weboldalunkon széles választékban találhatók kültéri fali lámpák különböző stílusokban és méretekben. Legyen szó modern, minimalistikus, hagyományos vagy vintage stílusról, nálunk mindenki megtalálja a megfelelő lámpát az építkezési elképzeléseinek és az egyedi ízlésének megfelelően.

Az alkatézisben részletesen bemutatjuk a különböző alapanyagokat és kialakításokat, amelyekből a lámpák készülnek. Legyen szó rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy műanyagból készült lámpatestekről, mindent megtalál a weboldalunkon. Az alkatézisben azt is megemlítjük, hogy az egyes anyagok milyen előnyökkel és hátrányokkal járnak, valamint hogyan határozzák meg a lámpa élettartamát és tartósságát.

Emellett részletes információkat nyújtunk a lámpákon elérhető különböző világítási technológiákról, például LED, hagyományos izzó vagy energiatakarékos izzók használatáról. Ez segít megtalálni a legmegfelelőbb megoldást az energiamegtakarítás és a környezettudatosság szempontjából is.

A weboldalunkon a kültéri fali lámpák alkatézisében szerepelnek továbbá javaslatok és tippek a lámpák optimális telepítésére és beállítására. A megfelelő telepítés és beállítás nem csak biztosítja a lámpák hatékony működését, hanem biztonsági szempontból is fontos, például a megfelelő világítás növelheti a környezet tudatosságát és a bűnözés elkerülését.

Végül, de nem utolsósorban, a Kültéri fali lámpák alkatézise tartalmazza a termékek árait és azokhoz kapcsolódó információkat. A weboldalunkon könnyen megtalálja a megfelelő lámpát a költségvetése és elvárásai szerint.

A Kültéri fali lámpák alkatézise tehát egy átfogó útmutató a legjobb minőségű és stílusos kültéri lámpák megválasztásához. Az itt található információk segítségével mindenki megtalálhatja a kedvenc lámpáját, amellyel a külső területek élénkebbé és vonzóbbá válnak.


Amarosi LED házszám megvilágító Amarosi LED házszám megvilágító

A fekete lakkozott alumíniumból készült Amarosi LED-es kültéri fali lámpa két, egymással szögben összeillesztett elemből áll. A felső elem LED-jei egy fehér műanyag burkolat mögött lefelé világítanak, míg az alsó falelemre a mellékelt számok és betűk segítségével rögzíthető a házszám.

Lampa  Hektor 8499 K1 Lampa Hektor 8499 K1

Lámpa Hektor 8499 K1 Ez a modern és stílusos asztali lámpa tökéletes választás bármelyik otthonba vagy irodába. A Lampa Hektor 8499 K1 kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartamú. Az elegáns crom színű lámpaállvány és az átlátszó lámpabúra tökéletes harmóniát alkotnak, emellett a LED izzóknak köszönhetően energiatakarékos és környezetbarát megoldás is. A Lampa Hektor könnyen

Lámpa Pavia 8069 Kd1 Lámpa Pavia 8069 Kd1

-

Belső és külső - LED fali lámpa Flatbox Belső és külső - LED fali lámpa Flatbox

A fehér Flatbox fali lámpatest beltéren és kültéren egyaránt használható, és meleg fehér fényt bocsát ki lefelé. - Védelmi osztály IP54

Firenze kültéri fali lámpa szenzorral, álló, zöld Firenze kültéri fali lámpa szenzorral, álló, zöld

Gyönyörű, antik megjelenésű lámpa formájú lámpatest. A kültéri terület jó megvilágításához. Mozgásérzékelővel. Érzékelési tartomány 5 m. A lefedettségi szög 140°. A világítás időtartama 5 másodperctől 8 percig.

LED kültéri fali lámpa Monza Rays kerek bronz 9cm LED kültéri fali lámpa Monza Rays kerek bronz 9cm

A Monza közvetett LED-fényt bocsát ki, és hatékony fényjátékot varázsol a falra.

Philips Arbour LED kültéri fali lámpa 1 izzós. Philips Arbour LED kültéri fali lámpa 1 izzós.

Az Arbour LED-es kültéri fali lámpatest okos kialakításának köszönhetően igazi figyelemfelkeltő a ház falán. A fény egyenletesen sugárzik a kocka alakú diffúzorból, és kellemes fényhatást ér el.

Kültéri fali lámpa Daphne, fekete Kültéri fali lámpa Daphne, fekete

A Daphne fali lámpa egy viszonylag időtlen, kültéri használatra szánt fényforrás, amely sokféle környezetbe illik. A fényforrás feletti átlátszó diffúzor robusztus polikarbonátból készült

Közvetett fényű LED beépíthető fali lámpa Nuno Közvetett fényű LED beépíthető fali lámpa Nuno

A Nuno különleges megjelenést és meleg fehér, indirekt fényt biztosít. A lámpa teste öntött alumíniumból készült. 58,5 lumen

Genefe kültéri fali lámpa, érzékelővel, barna Genefe kültéri fali lámpa, érzékelővel, barna

A mozgásérzékelővel ellátott Genefe öntött alumíniumból és tiszta akrilüvegből készült, formája pedig mintha a régen használt gázlámpákról lenne mintázva. A Genefe energiatakarékos lámpákkal is felszerelhető. - tartalmazza a szerelőlemezt

665 kültéri fali lámpa barna színben 665 kültéri fali lámpa barna színben

Ez az időtlenül modern kültéri lámpatest kellemesen hívogató fényt és biztonságot nyújt a kültéren. Stílusos, vidéki házas kialakításával napközben is dekoratív látványt nyújt. Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP44 védelmi osztály Szerelőlemezzel Falikar D 10 cm A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpák gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik - 1864 óta gyártanak kiváló

LOOM DESIGN Frey LED-es fali lámpa IP65 1x6W fehér LOOM DESIGN Frey LED-es fali lámpa IP65 1x6W fehér

A Frey modern LED-es fali lámpatest alumínium testtel rendelkezik, amely hátul kocka alakú, elöl pedig henger alakú. A beépített LED meleg fehér fénye 100°-os szögben, egy átlátszó üveglencsén keresztül lefelé sugárzik, élesen meghatározott fénykúpot hozva létre a falon. Alkalmas belső terekbe, fürdőszobákba és kültérre. - Védelmi osztály: IP65

Fali lámpa Patio Cage 3300 antik sárgaréz/tiszta Fali lámpa Patio Cage 3300 antik sárgaréz/tiszta

A Patio Cage 3300 kültéri fali lámpa rusztikus megjelenéssel inspirál, amelyet különösen az antikolt sárgaréz anyag jellemez. Átlátszó lámpatest üveggel, amelyet fémrács véd. IP44 védettségi osztályú.

Patio kültéri fali fényezett s.réz tiszta üveg Patio kültéri fali fényezett s.réz tiszta üveg

A Patio kültéri fali lámpa sárgarézből és átlátszó üvegből készült, Olaszországban gyártották, és tengervízálló, így tengerparti régiókban is használható.

Dekoratív kültéri fali lámpa Cala, érzékelő nélkül Dekoratív kültéri fali lámpa Cala, érzékelő nélkül

A formás Cala, amely egy kicsit úgy néz ki, mint egy fáklya modern értelmezése, minden házfalat díszít, és az opálüvegnek köszönhetően vakítás nélkül világítja meg a lakókörnyezetet.

Artemide Slicing LED kültéri falilámpa Artemide Slicing LED kültéri falilámpa

A Slicing LED kültéri falilámpát a Bjarke Ingels Group tervezte és az Artemide gyártja.A kültéri használatra szánt (IP65) felszíni lámpatest alumínium lamellákból készült hengeres testtel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a beépített LED-ek fénye (meleg fehér, CRI 90) közvetve és finoman kilépjen az oldalak felé.- mennyezeti lámpatestként is felszerelhető

Fia kültéri falilámpa matt fekete, tiszta üveggel Fia kültéri falilámpa matt fekete, tiszta üveggel

A Fia kültéri fali lámpa klasszikus és mégis a kor lüktetését tükrözi lineáris kialakításának és tiszta üvegének köszönhetően, és bármely kültéri területen remekül mutat. Öntött alumíniumból és átlátszó üvegből készült, és különösen szépen mutat izzólámpával.

Külső fali lámpa Karo, álló, fa dekoráció Külső fali lámpa Karo, álló, fa dekoráció

A Karo kültéri fali lámpa váza matt fekete lakkozott alumíniumból készült. A további faelemek természetes bájt kölcsönöznek neki. A fali konzol által alátámasztott rúdra állított ernyője átlátszó üveggel van ellátva, így látható izzószállal ellátott E27-es izzó használata ajánlott (nem tartozék). A Karo védett a fröccsenő vízzel szemben.

FALI KERTILÁMPA LIGURIA 1047I/DNP PATINA KD1 FALI KERTILÁMPA LIGURIA 1047I/DNP PATINA KD1

-

Lámpa Sorrento 8128 LED 8w Lw1 Lámpa Sorrento 8128 LED 8w Lw1

-

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024