12 188 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Choose Coin LED-modul süllyesztett lámpatestet 3 darabos készletben szállítjuk, csatlakozódobozzal és dupla terminállal együtt. A spotlámpák végtelenül sokszor összekapcsolhatók, nem igényelnek transzformátort, és meleg fehér fényt bocsátanak ki széles, 100°-os sugárzási szöggel

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Choose Coin LED-modul süllyesztett lámpatestet 3 darabos készletben szállítjuk, csatlakozódobozzal és dupla terminállal együtt. A spotlámpák végtelenül sokszor összekapcsolhatók, nem igényelnek transzformátort, és meleg fehér fényt bocsátanak ki széles, 100°-os sugárzási szöggel

Beépíthető spot lámpák

A Beépíthető spot lámpák alkatéziséhez weboldal azoknak a belső tereknek a megvilágításában nyújt segítséget, amelyek igénylik a modern és praktikus megoldásokat. Az alkatézis a legújabb technológiai fejlesztéseket és stílusos designt kínál az otthonok, irodák vagy üzletek számára.

Az alkatézis weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors keresést a különböző típusú spot lámpák között. A kategória megbízhatóan csoportosítva tartalmazza a legújabb trendeket, hogy az ügyfelek könnyen megtalálják a számukra legmegfelelőbb alternatívát.

Az oldal részletesen bemutatja a beépíthető spot lámpák számos előnyét és a választékot, amelyek mindenki számára lehetőséget adnak arra, hogy megtalálja a saját stílusának és igényeinek megfelelőt. A termékekről információk, technikai leírások és képek is találhatók, hogy a vásárlók teljes körűen megismerjék a kívánt terméket.

A Beépíthető spot lámpák kategória fontos információkat is tartalmaz a termékek telepítési folyamatáról és a kiegészítőkről, amelyekkel a lámpák hatékonyan használhatók. A vásárlók hozzáférhetnek a beépítési útmutatókhoz, amelyek segítségével egyszerűen telepíthetik a lámpákat, vagy ha szükséges, szakértő segítséget kérhetnek.

Az alkatézisel kapcsolatos hírek és cikkek is elérhetők a weboldalon, amelyek a spot lámpák használati módjairól, képekről és trendekről szólnak. Az új technikai fejlesztések és a dizájnok bemutatása inspirációt nyújthat az ügyfeleknek a belső tér korszerűsítéséhez.

Az oldalon végzett webes vásárlás egy gyors és egyszerű folyamat, amelyet biztonságos fizetési lehetőségek tesznek még kényelmesebbé. Az alkatézis üzleti kapcsolatban áll a megbízható gyártókkal, amelyek minőséget és garanciákat kínálnak a vásárlóknak.

A Beépíthető spot lámpák alkatéziséhez weboldal egy olyan megbízható és informatív forrás, ahol mindenki megtalálhatja a keresett spot lámpákat ahhoz a belső térhez, amelyet modern és praktikus kiegészítőkkel szeretne feldobni. A weboldal segít az ügyfeleknek a választásban és az ügyfélszolgálatban is elérhető segítségnyújtással rendelkezik. Egy befektetés, amely garantált elégedettséget nyújt minden belső terét felújítani vágyónak.


Sirion süllyesztett spotlámpa, hatszögletű, tölgyfa, 3 darabos szett Sirion süllyesztett spotlámpa, hatszögletű, tölgyfa, 3 darabos szett

A Sirion 3 darabos, dekoratív hatszögletű LED-es süllyesztett reflektor szett hatékony és energiatakarékos hangulatvilágítást biztosít. A tölgyfa anyag természetes hatást kölcsönöz a megjelenésnek. Három cserélhető, GU10-es talppal ellátott LED-es fényforrást tartalmaz.

Saliceto LED beép. spot, kerek forg. 4000K fehér Saliceto LED beép. spot, kerek forg. 4000K fehér

A Saliceto süllyesztett LED-es spotlámpa bármilyen berendezési stílushoz és színösszeállításhoz illeszkedik, és bármely helyiség hangulatvilágítására használható. Az energiatakarékos LED-ek fénye 50°-os szögben sugárzik, a LED-meghajtó pedig a spotlámpába van beépítve.

Prios LED süllyesztett spotlámpa Rida, 9,7 cm, 7 W, CCT, dimmelhető Prios LED süllyesztett spotlámpa Rida, 9,7 cm, 7 W, CCT, dimmelhető

A Rida LED-es süllyesztett lámpa fényszíne a beszerelés előtt egy dip-kapcsolóval állítható. Egyszerű kialakítással is rendelkezik, ezért sokféleképpen felhasználható, mind magán-, mind kereskedelmi célokra. Az IP44-es védettségi besorolásnak köszönhetően fürdőszobákban és egyéb nedves helyiségekben is használható.

Prios LED süllyesztett spotlámpa Rida, 22,5 cm, 30 W, CCT, dimmelhető Prios LED süllyesztett spotlámpa Rida, 22,5 cm, 30 W, CCT, dimmelhető

A Rida LED-es süllyesztett lámpa fényszíne a beszerelés előtt egy dip-kapcsolóval állítható. Egyszerű kialakítással is rendelkezik, ezért sokféleképpen felhasználható, mind magán-, mind kereskedelmi célokra. Az IP44-es védettségi besorolásnak köszönhetően fürdőszobákban és egyéb nedves helyiségekben is használható.

Prios LED-es süllyesztett lámpa Cadance, ezüst, 24 cm, fényerőszabályzóval Prios LED-es süllyesztett lámpa Cadance, ezüst, 24 cm, fényerőszabályzóval

A Cadance süllyesztett LED-es lámpa egyszerű és időtlen megjelenésű, a fény színe pedig a beszerelés előtt egy DIP-kapcsolóval állítható. A lámpa kívülről is tompítható, és az IP44-es védettségnek köszönhetően fürdőszobákban és általában nedves helyiségekben is használható.

LED beép. lámpa Troop kerettel, 10 égős LED beép. lámpa Troop kerettel, 10 égős

A modern Troop süllyesztett lámpatest alumínium kerettel és tíz beépített LED-del rendelkezik. Ezek meleg fehér fényben ragyognak, nagyon jó színvisszaadással (Ra > 90). A LED-ek sugárzási szöge 30°. - exkluzív járművezetők

LED fali lámpa Troop, beépítés, kerettel LED fali lámpa Troop, beépítés, kerettel

A Troop LED-es falmosó egy melegfehér LED-ekkel ellátott süllyesztett lámpatest, amely tökéletesen használható nagy területek vagy falak megvilágítására. Tökéletes üzletvilágításhoz. A LED meghajtó nem tartozék.

Rico LED beépített spot, dim-to-warm, acél geb. Rico LED beépített spot, dim-to-warm, acél geb.

A Rico LED-es süllyesztett spotlámpa tökéletesen helyettesíti a meglévő halogén süllyesztett spotlámpákat, mivel 6,8 cm-es szabványos átmérőjének köszönhetően illeszkedik a szabványos fúrólyukakba, és mindössze 3 cm-es beépítési mélységgel rendelkezik. Nemcsak nappaliba, hanem hangulatvilágításra is alkalmas, mivel a dim to warm technológia a fény színét meleg fehérről (2800 K) extra meleg fehérre

Clyde LED beép. lámpa, melegfehér, Ø 15 cm Clyde LED beép. lámpa, melegfehér, Ø 15 cm

A kerek Clyde LED-es mennyezeti süllyesztett mennyezeti lámpatest két világító felületből és fehér műanyag gyűrűkből áll. A MoodMaker™ funkciónak köszönhetően a világító területek külön-külön és együtt is aktiválhatók egy fali kapcsolóval.

Paulmann Cole LED-spot, ezüst-fekete Paulmann Cole LED-spot, ezüst-fekete

A kerek Cole LED-es süllyesztett lámpatest a mennyezetbe mélyen elhelyezett fényforrásnak köszönhetően vakításmentes fényeloszlást tesz lehetővé. A reflektor kellemes, meleg fehér fényt bocsát ki, és egy normál fali kapcsolón keresztül három fokozatban tompítható.

Acrux 120 LED süllyesztett lámpa, fehér, Ø 14,5 cm Acrux 120 LED süllyesztett lámpa, fehér, Ø 14,5 cm

Az Acrux 120 LED-es mennyezeti süllyesztett lámpatestnél a fény színe a panel hátoldalán található kapcsolóval választható ki a felszerelés előtt: Meleg fehér (3000 K), univerzális fehér (4000 K) és nappali fény (6500 K). Fehér színű kerettel szállítjuk. A szállítás tartalmazza: Fedőgyűrű rozsdamentes acélból. - fázis bekapcsolással vagy fázis kikapcsolással dimmelhető

Paulmann Nova mini sülly. spot 3 db-os IP44 feh. Paulmann Nova mini sülly. spot 3 db-os IP44 feh.

A Nova mini LED-es süllyesztett lámpatest praktikus 3 darabos szettben meleg fehér fénnyel tölti meg a helyiséget, amely a beépített LED-es érmékből árad. A lapos, merev vonalvezetésű lámpatestet nagyon könnyű rögzíteni egy rögzítő rugóval, és nagyon kis üregmélységű üregekbe is beépíthető. Könnyű fröccsenő víz ellen is védett, ezért a fürdőszobában is használható a meghatározott zónákban.

Arcchio Fortio LED beép. lámpa 3 000K 30° fekete Arcchio Fortio LED beép. lámpa 3 000K 30° fekete

A Fortio LED-es süllyesztett lámpatest igazi mindenes. Akár a nappaliban, akár az előszobában vagy akár a kereskedelmi területen - ez a rugalmas fényadagoló szinte bárhová beépíthető. A LED-ek nagy teljesítményűek és fényes, mégis meleg fényt bocsátanak ki. - melegfehér színhőmérséklet (3000 K) - külső fényerőszabályzóval (fázisvágó fényerőszabályzóval) szabályozható - hatékony sugárzási szög - öntött

Lightme beép. l. Aqua Pur Ø11cm 3 db króm készl. Lightme beép. l. Aqua Pur Ø11cm 3 db króm készl.

Az Aqua Pur LED mennyezeti süllyesztett lámpatest 3 darabos szettben (energiatakarékos GX53 fényforrással) IP44-es védettségű fürdőszobákban való használatra alkalmas. A színhőmérséklet a fénykapcsolón keresztül állítható meleg fehérre vagy univerzális fehérre.

Paulmann Bluetooth Boss távirányító Paulmann Bluetooth Boss távirányító

Az összes Smart Home lámpatestet a Bluetooth távirányítóval lehet tompítani és kapcsolni Boss. Akár 25 méteres távolságok is áthidalhatók. AAA elemekre van szükség - nem tartozék.

Paulmann pan. Areo 3stepdim szögl. 840 feh. 17,5cm Paulmann pan. Areo 3stepdim szögl. 840 feh. 17,5cm

Az Areo VariFit LED süllyesztett panel szögletes formájával szinte zökkenőmentesen illeszkedik a mennyezetbe vagy a falba. Univerzális, fehér, nagy felületű fényt biztosít. Az állítható szorítórugóknak köszönhetően az Areo különböző átmérőjű meglévő és új szerelőnyílásokba is beilleszthető, és az IP44-es fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható. Többszöri

Paulmann Coin Nova LED 3 fok.-szab. 100° 6W 2 700K Paulmann Coin Nova LED 3 fok.-szab. 100° 6W 2 700K

A Coin Nova LED modulos, melegfehér fényszínű süllyesztett lámpatest tökéletesen helyettesítheti a meglévő 51 mm átmérőjű süllyesztett lámpatesteket. A csatlakozódobozzal ellátott LED spot a dupla gyorscsatlakozónak köszönhetően egyszerűen és gyorsan közvetlenül 230 V-ra csatlakoztatható. Meleg fehér fényt bocsát ki 100°-os széles szögben, és a fénykapcsolóval három fényerősségre kapcsolható.

Hyde süllyesztett lámpa, 2-izzós IP44 fekete Hyde süllyesztett lámpa, 2-izzós IP44 fekete

A modern, 2 lámpás Hyde süllyesztett lámpatest IP44 védettségi osztályú, így ideális fürdőszobákba vagy WC helyiségekbe. De a Hyde a konyhában vagy a folyosókon is remekül mutat, akár magán-, akár kereskedelmi területeken. A két GU10 izzó exkluzív, és külön kell megvásárolni.

Paulmann Veluna Edge LED süllyesztett IP44 3000K 12x12cm 12x12cm Paulmann Veluna Edge LED süllyesztett IP44 3000K 12x12cm 12x12cm

A Veluna Edge melegfehéren világító LED-es süllyesztett lámpatest négyzet alakú, keret nélküli. Az állítható szorítórugóknak köszönhetően a Veluna különböző méretű szerelési nyílásokban rögzíthető, és az IP44 szerinti fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható.

LIGHTME LED világítás Aqua Plano IP44 fekete LIGHTME LED világítás Aqua Plano IP44 fekete

Az Aqua sorozat Plano LED-es mennyezeti süllyesztett lámpateste különösen alkalmas nedves helyiségekben való használatra. Alumíniumból és műanyagból készült, és cserélhető GX53 lámpával van felszerelve.- Pattintható rögzítés 90 mm-es mennyezeti kivágáshoz- Ellátó kábellel és csatlakozódobozzal együtt- Fenntartható a cserélhető LED-lámpának köszönhetően- -20 °C és 40 °C közötti hőmérséklet-tartományban

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024