687 899 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Pólusvilágítótest, pólusvilágítótest, póluslámpa, kandeláber, kandeláber, oszlopos lámpatest, karos lámpatest, karos lámpatest

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Pólusvilágítótest, pólusvilágítótest, póluslámpa, kandeláber, kandeláber, oszlopos lámpatest, karos lámpatest, karos lámpatest

Kandeláber lámpák

A weboldalunk az otthoni kandeláber lámpák alkatrészeinek széles választékát kínálja a kültéri lámpák kategóriájában. Ha elegáns és stílusos kandeláber lámpát szeretne otthona külső területeire, nálunk minden szükséges alkatrészt megtalál.

Az elektromos kandeláber lámpák remek módjai a különleges fényhatások elérésének. Az alkatrészeket azonban idővel cserélni vagy karbantartani kell, hogy a lámpa mindig a legoptimálisabb állapotban legyen. Ezért fontos, hogy a megfelelő és minőségi alkatrészeket válassza.

Weboldalunkon számos alkatrészt találhat, amelyekre szüksége lehet a kandeláber lámpákhoz, mint például a foglalatok, a csatlakozók és a kábelek. Mindegyik alkatrész alaposan kiválasztott és tesztelt, hogy biztosítsuk a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.

A választékunkban mindenféle kandeláber lámpákhoz megtalálható az ideális alkatrész. Legyen szó modern vagy klasszikus stílusú lámpáról, nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet. A különböző méretek, formák és anyagok széles választékát kínáljuk, hogy megfeleljen az egyedi igényeknek.

Minden alkatrészünk tartós anyagokból készült, és ellenáll a különböző időjárási körülményeknek, így akár az egész évben kültéren is használhatók. Emellett könnyen telepíthetők és karbantarthatók, így mindenki számára könnyű feladat lesz beépíteni ezeket az alkatrészeket a kandeláber lámpába.

Áraink versenyképesek és kiváló minőséget kínálunk az alkatrészek széles választékáért. Weboldalunk felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így egyszerűen navigálhat és megtalálhatja a keresett alkatrészt.

Ha elegáns és stílusos kandeláber lámpákat szeretne kültéri területeire, nálunk minden szükséges alkatrészt megtalál. Böngésszen weboldalunkon, válassza ki a legmegfelelőbb alkatrészeket és varázsolja otthona kültéri területeit még vonzóbbá és hangulatosabbá!


Árbóc lámpa Firenze, 2 izzós, zöld Árbóc lámpa Firenze, 2 izzós, zöld

Gyönyörű, antik megjelenésű lámpa formájú lámpatest. A kültéri terület jó megvilágításához.

Modern megjelenésű árbóc lámpa BENU Modern megjelenésű árbóc lámpa BENU

A füstszínű világítóüveggel ellátott BENU egy vonzó fényforrás kültéri használatra, amely a kiváló minőségű anyagmegmunkálás révén ragyog, és a legkülönfélébb környezeteket világítja meg. A tét tartalmazza.

Ezüst lakkozott lámpa Heimdal Ezüst lakkozott lámpa Heimdal

Az ezüstszínűre lakkozott alumíniumból és üvegből készült Heimdal megfelelő megvilágítási körülményeket biztosít minden ingatlan útvonalán. IP44 védettséggel rendelkezik. Kivéve a világítóanyagot.

Mariella árbóc lámpa, három izzós Mariella árbóc lámpa, három izzós

A Mariella árnyalatai tiszta akrilüvegből és öntöttvasból készült fémrészekből állnak, amelyek fekete-réz színű felülettel csillognak. Nosztalgikus hangulatú lámpatest sorozat a kültéren!

Lamina kandeláber, 3 izzós Lamina kandeláber, 3 izzós

A Lamina klasszikus formájú, és számos kültéri környezetbe illik. Az oszloplámpa lakkozott alumíniumból és átlátszó üvegből készült

Művészi kandeláber 163-3, fehér-arany Művészi kandeláber 163-3, fehér-arany

Kiváló minőségű, 3 lámpás kandeláber, művészien díszített pólus, design és minőség Made in Germany IP44 védelmi osztály Rúddal együtt Alapra vagy földdarabra szereléshez 4001014 A legmagasabb minőségi szabvány - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója hosszú hagyományokra tekinthet vissza - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, és az 1950-es években a vállalat belépett a lámpatestek

Árbóc lámpa 171, három izzós, fekete Árbóc lámpa 171, három izzós, fekete

Design és minőség Made in Germany IP44 védettségi osztály Rúddal együtt Alapzatra vagy földdarabra szereléshez 4001014 A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, és a vállalat az 1950-es években lépett be a lámpatestek gyártásába. A következetesen magas minőség a gyártó védjegye -

Tájházi árbóc lámpa 677, fehér Tájházi árbóc lámpa 677, fehér

Ez az időtlenül modern kültéri lámpatest kellemesen hívogató fényt és biztonságot nyújt a kültéren. Stílusos, vidéki házas kialakításával napközben is dekoratív látványt nyújt. Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP44 védettségi osztály Rúddal együtt szállítjuk Alapzatra vagy földdarabra szereléshez A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpák gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik

Árboc világítás 756 W vidéki ház stílusban 3 izzós Árboc világítás 756 W vidéki ház stílusban 3 izzós

Ez a részletekre odafigyelve készült oszloplámpa lenyűgöző hatást kelt a póluson és a lámpákon található díszes fémdíszítéssel. Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP23 védettségi osztály Rúddal együtt szállítjuk Alapzatra vagy földdarabra szereléshez A kültéri lámpák gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, a cég az 1950-es években lépett be a világítástechnikai

Flores posta fény, zöld Flores posta fény, zöld

Az impozáns Flores oszloplámpa stílusos kialakításával és gyönyörű megvilágításával győz meg. A rézből készült motorháztető nagyon dekoratív hatást kelt, és teszi teljessé az elegáns kialakítást.

Madeira 2-fényű sötétzöld pólusvilágítás Madeira 2-fényű sötétzöld pólusvilágítás

Madeira - a két fehér akrilgömbbel ellátott, kültéri használatra szánt oszloplámpa egyszerű, de vonzó kialakításával meggyőző. Színezése nagyon klasszikus megjelenést kölcsönöz neki.

Rúdlámpa Toscane 1-lámpás 150 cm, zöld Rúdlámpa Toscane 1-lámpás 150 cm, zöld

A Toscane oszlopvilágító lámpa sallangmentes kialakítású. Gyönyörű réz baldachinnal és sötét fémtesttel rendelkezik, így minden kültéri területen használható.

Rúdlámpa Bali, 215 cm, fekete Rúdlámpa Bali, 215 cm, fekete

A stílusos Bali oszloplámpa átlátszó gömbbel van felszerelve, amely egy sötét fémtestben helyezkedik el. Ezenkívül gyönyörű megjelenésű, így kikapcsolt állapotban is igazi szemet gyönyörködtető.

Rúdlámpa Adessora lámpa Rúdlámpa Adessora lámpa

Az Adessora lámpás oszloplámpa stílusos ingatlanvilágítást biztosít minden antik, rusztikus vagy mediterrán stílusú kültéri területre. Tengervízálló, ezért a tenger közelében lévő ingatlanokhoz is alkalmas.

Casale 270cm kandeláber 3-lángú Casale 270cm kandeláber 3-lángú

Az antikolt sárgarézből készült, 270 cm magas, háromlámpás Casale oszloplámpa mediterrán bájt sugároz, és világos fényt és biztonságot nyújt a kültéri területeken a tiszta üvegárnyékolóknak köszönhetően.

Puchberg árbóc lámpa 1 izzós, 249 cm, fekete-arany Puchberg árbóc lámpa 1 izzós, 249 cm, fekete-arany

A Puchberg nemcsak a kültéri biztonságért felel, hanem nappali fényben is sokat kínál, nevezetesen a fekete-arany keret és a füstszürke lencsék vonzó megjelenését

Póluslámpa Libra 3-lámpás fekete Póluslámpa Libra 3-lámpás fekete

Pólusvilágítótest, pólusvilágítótest, póluslámpa, kandeláber, kandeláber, oszlopos lámpatest, karos lámpatest, karos lámpatest

Árbóc lámpa Dunia világos lámpabúrával Árbóc lámpa Dunia világos lámpabúrával

Az egylámpás, öntött alumíniumból készült, átlátszó polikarbonát ernyővel ellátott Dunia oszlopos lámpatest minden irányba világos fényt sugároz, és széles körben megvilágítja a környezetet. A robusztus lámpatest ütésálló (IK 06) és tengervízálló.

Lucande LED kültéri lámpa Akito, alumínium, grafitszürke, 220 cm Lucande LED kültéri lámpa Akito, alumínium, grafitszürke, 220 cm

Az Akito LED-es oszloplámpatest nagyon modern megjelenésű, grafitszürke alumínium testből áll

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024