109 452 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Clizia asztali lámpa Mama Non Mama kivitelű ernyője levélszerkezetével a természet előtt tiszteleg. A lámpa talapzata polikarbonátból készült csonkakúp, amely mágnesesen kapcsolódik a fém talapzathoz. E14-es foglalattal és kapcsolóval ellátott dugókábellel ellátott. Tervező: Adriano Rachele.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Clizia asztali lámpa Mama Non Mama kivitelű ernyője levélszerkezetével a természet előtt tiszteleg. A lámpa talapzata polikarbonátból készült csonkakúp, amely mágnesesen kapcsolódik a fém talapzathoz. E14-es foglalattal és kapcsolóval ellátott dugókábellel ellátott. Tervező: Adriano Rachele.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhoz weboldalunk a belső lámpák kategóriájába tartozik, és számos lenyűgöző lehetőséget kínál az otthonod megvilágításához. Ha keresel egy praktikus és stílusos megoldást asztali világításhoz, akkor nálunk garantáltan megtalálod azt, amire vágysz.

Az asztali lámpák fontos szerepet játszanak a kényelmes és hatékony munkakörnyezet megteremtésében, de nem csak az irodában hasznosak. Otthoni dekorációként vagy hangulatvilágításként is rendkívül jól használhatók. Weboldalunkon számos különböző stílusú és méretű asztali lámpát találsz, amelyek alkalmazkodnak ízlésedhez és a helyiség hangulatához.

A nálunk elérhető asztali lámpák mind innovatív és funkcionális kialakítással rendelkeznek. Kínálatunkban megtalálhatók a modernebb, minimalista stílusú lámpák, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern lakberendezéshez. Emellett megtalálhatók a klasszikusabb, elegáns lámpák is, amelyek fokozzák az otthon meghitt és meleg atmoszféráját.

Az asztali lámpák kialakítása a kecses és könnyű kezelhetőséget célozza meg. Rendelkezünk állítható magassággal és dönthetőséggel, hogy a megfelelő fényt mindig az optimális szögben állíthasd be magadnak. Az energiatakarékos LED-es lámpák különösen népszerűek weboldalunkon, hiszen hosszú élettartamukkal és alacsony energiafogyasztásukkal nem csak a környezetterhelést csökkentik, hanem a pénztárcádat is kímélik.

Válogass asztali lámpáink között akár otthonról is, hiszen weboldalunk egyszerűen és intuitívan használható. Minden termékre részletes leírás és képek állnak rendelkezésedre, hogy segíthessenek a döntésben. Ha bármilyen kérdésed vagy kéréseid merülnének fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Az Asztali lámpák alkatéziséhoz weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy könnyebbé tegyük számodra az otthonod megvilágításának kiválasztását. A minőségi és dizájnos asztali lámpák széles választékával várunk, hogy kellemes és hatékony környezetet teremthess otthonodban vagy munkahelyeden. Látogass el weboldalunkra még ma, és merülj el a világítás varázsában!


Envostar Lola asztali lámpa, fehér Envostar Lola asztali lámpa, fehér

A Lola asztali lámpa kúp alakú ernyője természetes pamutszövetből készült, amelyet bézs színű kötéllel kötnek össze egy fekete fémkeret fölé - Európában készült, fenntartható csomagolásban szállítják

Artemide Tolomeo Pinza - designer csíptetős lámpa Artemide Tolomeo Pinza - designer csíptetős lámpa

A Tolomeo Pinza fali lámpa a lámpakapocsnak köszönhetően bárhol használható. Egyszerűen csatlakoztassa az alumíniumból készült lámpát, és kapcsolja be. A lámpafej minden irányba kényelmesen elfordítható

TECNOLUMEN Bulo - LED asztali lámpa, alumínium TECNOLUMEN Bulo - LED asztali lámpa, alumínium

A BULO a kreativitást és a koherenciát ötvözi Oliver Nieiadomski professzor egyedi tervezésében. Németországban készült minőség!

Artemide Itka LED asztali lámpa márvány láb Artemide Itka LED asztali lámpa márvány láb

Az Itka LED-es asztali lámpa hengeres, fényes márvány talapzattal rendelkezik, amelyen egy fehér, szájjal fújt üvegből készült lencseszerű árnyékoló foglal helyet. A fényt egyenletesen sugározza körös-körül, kellemes kiegészítő megvilágítást teremtve. - tervezte Naoto Fukasawa - készítette Artemide

Anglepoise Original 1227 kapocs aszt. lám. szür. Anglepoise Original 1227 kapocs aszt. lám. szür.

Az Original 1227 Mini LED-es asztali lámpa praktikus asztali rögzítővel felszerelve minden, legfeljebb 6 cm vastagságú asztallapra vagy polcra rögzíthető. A mellékelt asztali bilincs színben illeszkedik a lámpa dizájnjához. E27-es foglalatú LED izzót tartalmaz.

Asztali lámpa Barchessa Asztali lámpa Barchessa

A rusztikus BARCHESSA olajlámpa a meleg fényes sárgaréz keret és a fehér üveg kombinációjával meggyőző, és nagyon hívogató általános világítást biztosít.

Dyberg Larsen Jazz asztali lámpa, opál/fekete Dyberg Larsen Jazz asztali lámpa, opál/fekete

A Jazz egy minimalista és skandináv dizájnú asztali lámpa félgömb alakú opálüveg árnyékolóval, amely tökéletes kiegészítő fényforrásként az éjjeliszekrényen vagy az éjjeliszekrényen. Tápvezetékkel és kapcsolóval

Louis Poulsen AJ - designer lámpa, zöld Louis Poulsen AJ - designer lámpa, zöld

Az AJ asztali lámpa henger és kúp alakot ötvöző ernyővel van felszerelve. Elfordítható, így a fény a kívánt területre irányítható. Az árnyékoló fehér lakkozott belseje optimális fényvisszaverődést biztosít. A lámpa alján található kapcsolóval felszerelt.

Louis Poulsen Keglen lámpa halvány-meleg fehér Louis Poulsen Keglen lámpa halvány-meleg fehér

A Keglen LED-es asztali lámpát Jakob Lange tervezte a BIG Ideas cégtől, és grafikus megjelenésével, valamint vakításmentes fénykibocsátásával nyűgöz le, mind közvetve felfelé az ernyő tetején lévő nyíláson keresztül, mind pedig közvetlenül lefelé. A Keglen egy csapszeggel van ellátva, és az asztallaphoz van csavarozva. A lámpatest talpán lévő kapcsolóval fokozatmentesen dimmelhető. A tápkábel egy dugaszolható

LeuchtNatur Pura LED asztali lámpa tölgy/széna LeuchtNatur Pura LED asztali lámpa tölgy/széna

A Pura LED-es asztali lámpa lámpaernyője Ausztriából származó, kézzel vetett alpesi szénából készült, és színes szirmokkal díszített. A lámpa talapzata regionális fából készült. Az anyagok különleges megjelenést és érzetet kölcsönöznek az asztali lámpának, és egyedivé teszik azt. A bajorországi LeuchtNatur lámpagyártó regionális, természetes anyagokat használ, és a környezetbarát gyártásra összpon

Prandina Luisa T1 lámpa 2.700K sárgaréz/rózsaszín Prandina Luisa T1 lámpa 2.700K sárgaréz/rózsaszín

A Luisa T1 asztali lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, időtlenül szép formájú. Középen a sárgaréz színű fémkeret felülről lefelé átnyúlik az üvegárnyékon, így alul három kis láb, felül pedig egy hordozófogantyú áll ki. A keret - és így az árnyékoló közepén is - melegfehér LED-ek találhatók egy hengeres diffúzorban, amelynek fénye körös-körül sugárzik, és nagyon jó színvisszaadás jellemzi. A

Beta fém asztali lámpa szövetbúrával szürke Beta fém asztali lámpa szövetbúrával szürke

A Beta asztali lámpa elhelyezhető az éjjeliszekrényen vagy a nappaliban. Az egyszerű fekete fémkeretben ülő szövetárnyékoló vakításmentesíti a fényt.

Neo! Table LED asztali lámpa dimm réz/fekete Neo! Table LED asztali lámpa dimm réz/fekete

A LED-es asztali lámpa Neo! Table alumíniumból és szövetből készült rugalmas karral készül. A lámpa fején praktikus fényerőszabályzóval rendelkezik. Ezenkívül feje adaptívan behúzható és kihúzható, hogy a fényszöget (25° és 65° között) beállíthassa. Dugós tápegységgel együtt.

Slamp Clizia Mama Non Mama LED-es asztali lámpa fekete színben Slamp Clizia Mama Non Mama LED-es asztali lámpa fekete színben

A Mama Non Mama kivitelű Clizia LED-es asztali lámpa ernyője a levélszerkezetével a természet előtt tiszteleg. A lámpa talapzata polikarbonátból készült csonkakúp, amely mágnesesen kapcsolódik a fém talapzathoz. Akkumulátorral és töltőkábellel felszerelt. Adriano Rachele tervezte.

LED irodai világítás Officehero, CCT, szürke LED irodai világítás Officehero, CCT, szürke

Az alumíniumból készült Officehero LED-es asztali lámpa időtlen dizájnjával és magas funkcionalitásával nyűgöz le. A beépített csuklónak köszönhetően a fény iránya rugalmasan állítható. CCT: A színhőmérséklet állítható, a fényerő pedig a beépített dimmerrel szabályozható.

ASZTALI LÁMPA D2557A ASZTALI LÁMPA D2557A

A modern és elegáns D2557A asztali lámpa tökéletes választás lehet otthonodba vagy irodádba. A fekete fém lámpatest és az üvegből készült árnyék kombinációja a minimalista stílus szerelmeseinek fog tetszeni. A lámpa magassága állítható, így könnyedén beállíthatod a megfelelő szöget és irányt a megfelelő megvilágításhoz. Az E27-es foglalattal és max. 40W-os izzóval kompatibilis asztali lámpa remekül

Asztali lámpa 2028S Zöld Asztali lámpa 2028S Zöld

Az Asztali lámpa 2028S Zöld egy modern és stílusos megoldás a világításban otthonában vagy irodájában. A letisztult design és az élénk zöld szín kombinációja igazán frissítő és trendi hatást kelt. A lámpa állítható nyakának köszönhetően könnyedén be tudja állítani a fény szögét és irányát, így biztosítva a maximális kényelmet és funkcionalitást. Az energiatakarékos LED izzóval ellátott asztali lámpa

Lindby Yonah asztali világítás fém fekete arany Lindby Yonah asztali világítás fém fekete arany

A Yonah asztali lámpa fémből és textilből készült, és az arany és a fekete izgalmas színkombinációjában mutatkozik be. E27-es izzóval szerelhető fel.

Éjjeli Lámpa Lila Éjjeli Lámpa Lila

Julsy LED újratölthető asztali lámpa, nikkel színű, magasság 21 cm, CCT Julsy LED újratölthető asztali lámpa, nikkel színű, magasság 21 cm, CCT

Rendkívül funkcionális Julsy LED asztali lámpa újratölthető akkumulátorral A Julsy LED asztali lámpa nem csak vizuálisan nyűgöz le modern dizájnjával, de funkcionalitásában sem hagy kívánnivalót maga után. Szabályozható fényszínnel (CCT) rendelkezik, a fény színspektruma a meleg fehértől az univerzális fehéren át a nappali fényig terjed. A fényszínek rögzíthetők. Érintésvezérlésű dimmerrel van felszerelve:

Népszerű termékek

Helyettesítő akku Acer Aspire 5100 sorozat 14,8V
28 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Gaia LED tükör lámpa távirányítóval 49cm
73 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa világoskék
304 773 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MG Ultra Clear 0.5mm tok Xiaomi 13, átlátszó
1 990 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Agony [Steam] - PC
6 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mennyezeti lámpa Asheville, Tiffany, 16,7cm
125 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő laptop akku HP Envy 13-AD106NIA
25 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő BackUp akku Dell típus 3R459
4 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Nokia N86
4 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Endorfy LIX Plus játékos egér, fekete
16 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KitchenAid Kézi Mixer ezüst 5KHM9212ECU
63 641 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SLC Shift LED beépíthető spot Ø 22,8 cm CCT, fehér
30 036 Ft
Az ár frissült 17.05.2024